Gün içinde kaç kez sex i düşünüyorsunuz

Gün içinde sex düşünüyormusunuz? / Kaç kez?

• Ankete Katılan
    372
Hasbinallahu ve nimel vekilll bu ne simcik yav utandim valla :roflol::roflol::roflol:

Sex olarak değilde erkek arkadasımla 2 aydır görüşmüyoruz haliyle elini tutmayı bile çok özlüyorum işte bu zamanlar aklıma geliyor ara sıra hemde üzülerek

Gün içinde derken:1shok:
Eşim işteyken-evde yokken niye düşüneyim ki seksitatlicadiarzu

Belki o gelene kadar kendini hazır hissetmek için olabilir.Tahminen böylesi daha iyi olacaktır.Cinselliğin evlilik içindeki boyutu yadsınamaz.Başımıza gelen aldatmaların çoğunda daha istekli kadınlar yok mu sizce malesef

Neslihancım cevap banaysa şöyle söyliyim:
Eşimi gördüğüm andan itibaren düşünürüm ben seksi;hiç şüphen olmasınyerimseniben
Gün boyu antreman yapmak kadını yapmacık gösterir. sengözlerimebaksanab

valla benim pek aklıma gelmiyor. en azından gün içinde. düşünecek daha önemli işlerim var.

ama eşimin yanında tabiki düşünürüm. çok doğal değil mi?

Ya ben yanlış anlaşıldım arkadaşlar.İşi gücü bırak sex düşün demedim ya belki eşinizi görmeden de o anlar,aklınıza gelebilir dedim o kadar ya

Ya ben yanlış anlaşıldım arkadaşlar.İşi gücü bırak sex düşün demedim ya belki eşinizi görmeden de o anlar,aklınıza gelebilir dedim o kadar ya

Yok canım,yanlış anlaşılmadın merak etme.No problem.yerimseniben

Son düzenleme:

Benim sormak istediğimde bu. Gün içinde eşinizle sevgilinizle yaşadıklarınızı veya hayalini kurduğunuz oluyormu? BirKaç sefer okudum yapılan araştırmalar sonucu kadınlar her 14 sn. de bir sex düşünürmüş. Bende merak ettim bizde durum nedir diye?

Ben akrep burcuyum. Akrep burcu diğer burçlara göre sexe daha düşkün olurlar(mış). Benim çoğu kez aklıma gelir. iç çekip yutkunup işime koyulurum. Aynen şimdi olduğu gibi ( iç çekip ve yutkunma smileyi: ).utangac:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…