gün menülerimizi değiştirelim artık gelsin yeni tariflerr

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar ,

arkadaşalrımla her hafta toplanırız eşimin ailesiyle olsun sık sık gündüz oturmalara gelirler ve ben her seferinde ne yapıcam diye düşünmekten döner dolaşır aynı şeyleri yaparımm... mercimek köftesi yada kısır yada patates salatası .. kek börek kurabiye .. artık sıkıldım aynı tariflerden değişik tatlarda yapmak lazım öyle değilmi.. geçen gün kuzenimin bohçasını götürdükk kadın yapmış anacımm neler yapmış hemde hiç tatmadığım şeyler hiç görmediğim şekiller.. takdir ettim kadındaki azmi. bende artık menümü tamamıyle değiştirmek istiyorum bildiğiniz yeni, farklı, çok beğenilen ve en afili tariflerinizi benimle paylaşır mısınız ..
şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..

Evet ya ben de her gelen misafire ya ağlayan pasta ya da haşhaşlı revani yapıyorum tatlı olarak.her yiyen tarif istiyor tamam da benim midem bulandı artık

karnıyarık milföy yapabilirsin mesela,
soğanla kıymayı kavur azıcık baharat,
milföyün içine kıymalı harcı koy kapat,sonrada üstüne bıçakla çizik at,hamur açılsın biraz,
kestiğin yere bir dilim domatesle biber koy fırına sür, hemencecik hazır,sıcak sıcak servis yap
not: kıyma yerine peynirlide olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…