gün telaşı yardım :(

zeycan18

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
527
424
323
Merhaba kızlar haftaya günüm var. Çalışıyorum hafta içi ve bu hafta sonu temizlik yapacağım dip köşe sanırım sadece temizliğe vaktim kalır. Bu yüzden işten geldikten sonra biraz bir şeyler hazırlayıp derindondurucuda saklayım diyorum. Kızlar hamur işi, kurabiye, börek çeşitlerinden yapılıp derindondurucuda saklaayıp misafirlere çıkarıp ikram edebileceğim tarifler var mı bildiğiniz? Ayrıca gün için hazırlabilecek kolay ve lezzetli tatlı tarifleriniz var mı? Lütfen yardım edin ilk defa kalabalık misafir ağırlayacam

benim 12 kişilik günüm vardı. çok marifetli değil o yüzden fırına lahmacun içi hazırlayıp verdim 55 tane çıktı çok ta lezzetliydi. yanına garnütürünü soğan kırmızı lahana maydonoz marul falan hazırladım.
hazır dr. oetkerin profiterolünü aldım pişirmesi hazırlaması yarım saatini almaz (5-6 lira) 25-30 tane arası çıkıyor
birgün evvelden bi kaç arkadaşı çağırdım sarma sardık
sonra sade küçük bir kek yaptım ( dr. oetkerin volke kekinden aldım) arasına kakaolu puding hazırladım . pudingi sık sık çırptım krema gibi oldu birde şanti koydum ve damla çikolata falan çok beğendiler
ama lahmacun işi çok kurtardı beni. önceden fırınla anlaştık çünkü hepsi her saatte yapmıyo

Ben de cok lezettli ve cok pratik bir tart tarifi var.pasta alti hazir keklerden aliyorsnz.hani o iki katli olanlar.1 yumurta 1 cay bardgi seker 1 cay bardagi sivi yag 1 su bardagi dovulmus ceviz ici 1 bir su bardagI hindstan cevzi.bunlari iyice karistrp keklerden birinin uzerine iyice surup yayiyorsnz.firina atip kizarana kadar pisiriyorsnz.misafr coksa iki olcu yapip her iki keki de kullanabilirsnz.kolay gelsn.

Lahmacun fikri çok pratik canım bulunduğum yerde güzel yapabilrler mi emin değilim yine de değerlendirmede. Kek ve profiterol de iyi fikir canım onları da değerlendirmeye aldım. Çok teşekkür ederim canım. Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Tam netleştiremedim canım kafamda resmi var mı acaba? Cevap verdiğin için teşekkür ederim

iç harcını ben hazırladım fırına verdim onlar hamurunu hazırlayıp pişiriyorlar hemde tanesi 40 kuruşa .toplam 22 lira tutmuştu.
kolay gelsin.
bebeğim için güzel dileklerine çok teşekkür ederim . darısı tüm bebek isteyenlere inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…