- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
- Konu Sahibi sheker_qirl
keşke o sütü içsen
içinde yüzmek yerine
faydalı biliyomusun çocuklar için
Aradım bulamadım. Ne sütü bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke o sütü içsen
içinde yüzmek yerine
faydalı biliyomusun çocuklar için
normal hayatta aileniz dışında sizi seven tipler vs var mı?
çevrenizde 3 5 tane de olsa insan var mı dost kabilinden?
öğrencileriniz sizi sever mi?
cidden bi elektrik sorunu var sanırım çünkü, tüm kk sizden elektrik alamadı
ya da negatif elektrik aldı diyelim
Guya esi normal suyla yikanmasina izin vermiyormus sut banyosu yapicam demisti sayin uyemiz dalga gecti bizimle aklinca.
Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))
Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :
Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz))
Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bunu yazmis....
Bunu yazmis....
Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))
Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :
Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz))
Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
maaşallah elbirliğiyle konu sahibini derdini anlattığına pişman ettiniz. bravo diyorum. yalnız dikkat edin bi gün aynısı sizin de başınıza gelmesin.