• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaha girmek istemiyorum ama :((

normal hayatta aileniz dışında sizi seven tipler vs var mı?
çevrenizde 3 5 tane de olsa insan var mı dost kabilinden?
öğrencileriniz sizi sever mi?
cidden bi elektrik sorunu var sanırım çünkü, tüm kk sizden elektrik alamadı
ya da negatif elektrik aldı diyelim

Susun lütfen, üyeliğimizle oynuyorsunuz. :)

Guya esi normal suyla yikanmasina izin vermiyormus sut banyosu yapicam demisti sayin uyemiz dalga gecti bizimle aklinca.

O bizimle dalga geçmiş belli ki..
Allah kimseyi muhtaç etmesin..Yardıma muhtaç kardeşlerimizide böyle düşüncelere sahip insanlardan uzak etsin.

Bu konudan uzaklaşıyorum, kalbim çok öfkelendi. Değmez.

Sadece ilk mesajı okudum, ve ben şuna takıldım. Çalışanlar çalıştıkları işyerinde köle değiller. O işyeri çalışanlar sayesinde vardır. Onlar sizin sayenizde ekmek yemiyor tam tersi siz çalışanlar sayesinde ekmek yiyorsunuz. Çalışanlar olmasa siz nasıl para kazanacaktınız. Olaya bu yönden bakın ve çalışanlara daha saygılı olun.

Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))

Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ;)))

Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bunu yazmis....

O bir patron Garısı (!) ise ben de patron Yarısıyım (!) hulen !!!

Koskoca möhesebesini tutuyorum firmanın az şey mi ?

Beni sevmeyen patron garısı gelmesin şirkete çalıştığım odaya ayak basmasın kiyirdişim !

Vallahi soluğu patroncuğumun odasında alır karısını kovdururum şirketten (!)

okuttuğu çocuklarımdan keserim parasını ALLAH katındaki sevaplarına engel olurum...Hayrına hasenatına basarım reddiyemi ..(Hani patron goncası çocuklarını okutuyormuşsa patron garısını sevmeyen HANIMEFENDİNİN )

Sevmek zorundayım sanki patronun şeysini neysiydi ha garısını..Asıl o beni sevsin.

Şirketlerine tenezzül edip az maaşa çok iş çıkardığım içinde bi zahmet akşam işten çıkarken bando ekibini kurup bayram seyranlarda bi zahmet ziyaret edilsin.

Sonracığıma elimin içini öpmekle yetinmeyip o maaşla yine çok iş çıkarabildigimden mütevellit ayaklarımın altını bile öpmek için sıraya girmeleri lazım sülalecek !

Ben olmasam haliniz duman heheheheeeey !

Son düzenleme:
herkes birbirini sevecek diye bişey mi var...
sevmesin bak sende onu sevmiyosun..
hem bak eşinde seni sevmediği için kovacakmış daha ne istiyosun...

parayla saygı duyulacağını sanan birisi

birde öğretmen öğrencilerine doğru yanlışı öğretiyor

nasıl öğretiyorsa

sanırım çocuklara kimler beni seviyor diye soruyor

parmak kaldıranlara ders anlatıyor

parmak kaldırmayanları da bodrum kata yolluyor :1:

ahahahahahhaha insan iş olunca düşmanıyla bile çalışır arkadaşım. onlar eşinin mesai arkadaşı veya çalışanı her ne ise seni sevmek zorundamı yaaa. bune bencil bi ruh halidir. kendine yandaş arıyosan valla ben yokum ayıptır yaa işten çıkart diye kocana baskı yapman. şımarıklık seninki git kendine başka meşgale bul

Kişyerlerinde kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda ,güleryüzlü davranma gibi sorumluluguda yok işini yapıyorsa:27:

Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))

Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ;)))

Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Seviye ancak bu kadar düşer,

Hakikaten üyeliğimizle oynuyorsun :)

Bu mesajına yazılacak cevabı tüm kk üyeleri bilir ama senin kadar cahili yok içimizde :))

Boşver bunları , kocan sana bir elektrik direği alsın, çok takılmışsın içinde uhde kalmasın :)

Son düzenleme:
maaşallah elbirliğiyle konu sahibini derdini anlattığına pişman ettiniz. bravo diyorum. yalnız dikkat edin bi gün aynısı sizin de başınıza gelmesin.

konu sahibi pişman olmadı emin olun. ayrıcada o kadını tanımıyorum. gerçekten hakkında konuşmuşda olabilir. mevzu burda konu sahibinin bu duruma sinirlenmesi değil söylediği laflar. eşimin işyerinde bir kadın var arkamdan konuşmuş çok sinir oldum diye anlatmıyor ki.

kurduğu cümleler eşimin maaş verdiği kadın beni nasıl sevmez vs. türünden. sanırsın kadının ruhuna canı da o üfledi. herkesin bu kadar üstüne gitme sebebi kullandığı cümleler....

Olayları karşı taraftan da dinlemekte de fayda vardır diye düşünüyorum ama bu şu an mümkün değil.

Size şunu söylemek istiyorum ' KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL '

Sırf sizi sevmiyor diye patronun eşi olma kozunu kullanıp bir kişinin hatta sanırım iki kişinin ekmeği ile oynamayı düşünmeniz bile korkunçken siz şımarıkça eşinizi gaza getirip direk kovmasını söylüyorsunuz.

Allah mal varlığı kadar vicdan ve merhamette versin ne diyeyim...

Back
X