- Konu Sahibi sheker_qirl
hep böyle ''yanlış'' kelimeler kullanıyorsa sevilmemesi gayet normal zaten
aaa olur mu patroniçe sevilmese olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep böyle ''yanlış'' kelimeler kullanıyorsa sevilmemesi gayet normal zaten
aaa olur mu patroniçe sevilmese olmaz![]()
Arkadasım parantez icinde açıklama yaptım anlamadıysan o senin problemin iyi oku ornek verdim ben öğretmenim müdürün karısından elektrik almasam bile bunu yüzüne ve arkasından söylemem bu nimet yediğin yere ihanet etmek gibi bisey benden elektrik alamayan insan beni sevmeyen insandır ve beni sevmeyen insan benim mutluluğumu istemez dolayısıyla esimin de mutluluğunu istemez..
Arkadaslar bu kadın sadece esimin çalışan işçi değil anlamıyorsunuz ki esimin özel hayatında da her zaman arkasında olduğu bir aile ve çok çok samimiler..esimin sinirlendiği nokta diyorki bu kadar iyilik yap samimi ol dost bil sonra gelsin karımı toplumda küçük düşürsün.. Peki ben kaptır yapıyorum diyelim esim neden bir anda kadından soğudu çok sevdiği halde???
o kadın çok haklıymış![]()
![]()
yasını basını almıs kadınlar ınsanlarla elektık kuramaz dıyosun yanı![]()
Bakin ben dünyada 3 seyden nefret ederim:
1; Buzluga cola koyup soguk soguk icmek icin ama onu orda unutup iyice donmasi.
2; Ev islerini yapip cocugu öglen uyukusuna yatirip, elime bir sigara ve gazete alip tam kafa dinliyeyim derken, pat
esimin isten erken gelmesi ve hatun yemek varmi deyip beni 5 dakika oturtmamasi.
3;Kocasinin patronlugundan kendine pay cikarip, Patronicelik taslayan, kendini cok begenen ve saygisiz Ögretmenden.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))
Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))
Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :
Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz))
Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Koskoca kadın evet belki de menopoza girmiştir ha ne dersiniz :)))))))))
Aranızda kompleksliler var hanginiz patron kızı veya karısı oldunuz da elinizin tersiyle ittiniz çok merak ediyorum :))))))
kocanın patronu olduğu firma çok kurumsal bi firmaymış gerçekten![]()
anlamadım bir sürü kör nokta oldu
hanım kızımız pardon şeker kızımız bilmem kaç puanlarla atanmış ve babasından ve kocasından para almıyormuş
ama bu menopozlu bacımzı kızı bu şaşalı hayatı yaşayamadı diye şeker kızımızdan elentrik alamamış
e hani şeker kızımız ayakları üzerinde duruyordu
demekki eşi ona iyi bir hayat sunmuş
e ne oldu bu bulmacanın sonu
hee demekki menopozlu bacımızın bu patron oğlumzda gözü vardı kzına alacaktı
ama şeker kzıımız kaptı ee hanginiz patron kocayı elinin tersiyle iter değil mi?
ahahahah
anlamadım anladıysam ne olayım
itiraf ediyorum fakirim patroniçe değilim sevin beni![]()
itiraf ediyorum fakirim patroniçe değilim sevin beni![]()
Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz))
dövme beni apla
o zaman paran varsa ben seni seveyim olur mu
hem paran olur hem de saygın hıı![]()