Günaha girmek istemiyorum ama :((

aaa olur mu patroniçe sevilmese olmaz :1:

aklıma cennet mahallesi geldi

pembe sultana koca bulmuş, hemde çok zengin, ama çirkin
sultanda diyorki : kız ana, adam çok çirkin yaaaa
pembede diyorki : kız, hiç böyle zengin adam çirkin olurmu, ayıp valla ayıp
:27:

Arkadasım parantez icinde açıklama yaptım anlamadıysan o senin problemin iyi oku ornek verdim ben öğretmenim müdürün karısından elektrik almasam bile bunu yüzüne ve arkasından söylemem bu nimet yediğin yere ihanet etmek gibi bisey benden elektrik alamayan insan beni sevmeyen insandır ve beni sevmeyen insan benim mutluluğumu istemez dolayısıyla esimin de mutluluğunu istemez..

Ne demek ben patronun karısıyım.Sizi herkes sevmek zorunda mı?

Sizi sevmediği için ekmek yediği yere ihanet ediyor öylemi ? Enteresan bir bakış açısı :)

Eşinizde tuhaf bir patronmuş doğrusu..Karısından elektrik alamadı diye kaç yıllık elemanını ve aile dostunu gözden çıkarabiliyor!

Ben de sizden elektrik alamadım.Neyse ki eşiniz ile çalışmıyorum :)

Arkadaslar bu kadın sadece esimin çalışan işçi değil anlamıyorsunuz ki esimin özel hayatında da her zaman arkasında olduğu bir aile ve çok çok samimiler..esimin sinirlendiği nokta diyorki bu kadar iyilik yap samimi ol dost bil sonra gelsin karımı toplumda küçük düşürsün.. Peki ben kaptır yapıyorum diyelim esim neden bir anda kadından soğudu çok sevdiği halde???

neden mi soğudu?
çünkü karı köylü :ssz:

Bakin ben dünyada 3 seyden nefret ederim:

1; Buzluga cola koyup soguk soguk icmek icin ama onu orda unutup iyice donmasi.

2; Ev islerini yapip cocugu öglen uyukusuna yatirip, elime bir sigara ve gazete alip tam kafa dinliyeyim derken, pat
esimin isten erken gelmesi ve hatun yemek varmi deyip beni 5 dakika oturtmamasi.

3;Kocasinin patronlugundan kendine pay cikarip, Patronicelik taslayan, kendini cok begenen ve saygisiz Ögretmenden.

:37: :37: :37: :37: :37:

Bakin ben dünyada 3 seyden nefret ederim:

1; Buzluga cola koyup soguk soguk icmek icin ama onu orda unutup iyice donmasi.

2; Ev islerini yapip cocugu öglen uyukusuna yatirip, elime bir sigara ve gazete alip tam kafa dinliyeyim derken, pat
esimin isten erken gelmesi ve hatun yemek varmi deyip beni 5 dakika oturtmamasi.

3;Kocasinin patronlugundan kendine pay cikarip, Patronicelik taslayan, kendini cok begenen ve saygisiz Ögretmenden.

:37: :37: :37: :37: :37:

hulusi seni :60:

Patron kızı olarak dünyaya gelen arkadas :))))))))))) o luxe doğuştan sahip oldun da ne oldu basın göğe mı erdi evet CNm ben sonradan görmeyim balalım herkes senin gibi patron kızı dogamiyo :))))))))))))

ama en azından susuleta ilk foruma girdiğinde ben patron kızıyım herkes beni sevmek zorunda diye konu açmadı

sen patron karısıysan bizde dilencimiyiz?
ben hanedan mensubuyum :100:

Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))

Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ;)))

Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hayretler ıcerısındeyım yanii;kımse ıstemez durduk yere arkadan dedıkodu yapsın elektrık almadım dıye ama sızın uslubunuz yazdıklarınızz doğrumu,cumlelerınızde hep esım onlara ıs verdı patron karısıyım dıyıp durmussunuz sankı sızın esınızın yanında bedavadan calısyorlar sız sevabına onlara maas verıyormussunuz gibi adamlar calısıp para kazanıyorlar.parantez acmıssınız yanlıs anlasılmasın öğretmen mudur ılıskısı böyle davaranabılırmı dıyeee.Davranır neden davranamassın ya öğretmen mudurden elektrık almak zorundamı ve bunu dıle getırır ne var bunda sız kendınızı cok yucelmıssınız.Öğretmensenız cok uzuldum cokkk,sahsen benım cocuğum yok ama olsa senın gbi öğretmen olsa okuldan alırdım heralde,bu cok değerlı mesleği karalıyorsunuz bu dusunceyle bu laflarla hiç yakısmıyorrr,öğretmen arkadaslar yazmıslar yorum okuyun bence.Komplekslı olan sızsınız kı sureklı patron karısıyım dıyıp duruyorsunuz sankı cennete gıtmeyı bıle garantı aldınız:9:cok guluyorum böyle sızın gibi koca parasıyla hava atanlara guzel olsanız ne olur kı ıcınızın guzel olması ıcın süt ıcın bencee yakında dunyayı da ben yarattım dersenız sasmıyacam. bu arada esınde aynı para duskunu hava atan bır adammıs kı sıze uymus tencere kapak olmussunuz mutluluklar paralarınızla...

Koskoca kadın evet belki de menopoza girmiştir ha ne dersiniz :)))))))))

Aranızda kompleksliler var hanginiz patron kızı veya karısı oldunuz da elinizin tersiyle ittiniz çok merak ediyorum :))))))

sen gidiyorken biz geliyorduk anammmm
sen git bu şarkıları başka masada çal :ssz:

anlamadım bir sürü kör nokta oldu

hanım kızımız pardon şeker kızımız bilmem kaç puanlarla atanmış ve babasından ve kocasından para almıyormuş

ama bu menopozlu bacımzı kızı bu şaşalı hayatı yaşayamadı diye şeker kızımızdan elentrik alamamış

e hani şeker kızımız ayakları üzerinde duruyordu

demekki eşi ona iyi bir hayat sunmuş

e ne oldu bu bulmacanın sonu

hee demekki menopozlu bacımızın bu patron oğlumzda gözü vardı kzına alacaktı

ama şeker kzıımız kaptı ee hanginiz patron kocayı elinin tersiyle iter değil mi?

ahahahah

anlamadım anladıysam ne olayım

şuşu, kızın bi kere kullanıcı ismi off-side yaaa
şeker kızmış :27:

bende turşu-kız yapcam nickimi

Patron karısı nerde ya en son süte yatmıştı:(( memlekette çocuklar bozuk sütlerden zehirleniyor patron karıları da süte yatıyor:)) ben zaten hiç çözemedim bu dünyayı offff offfff kimbilir nasıl güzel olmuştur bu sabah sütlerden kalkınca:)

haşmetlii şeker kız insanı zorla komünist yapar valla. sloganlar atasım, grev yapasım, sendikal aktivitelere giresim geliyor konuyu okudukça

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ;)))

birden annenin sesiyle uyanırsın: kızım kalk, sabah oldu, git kümesten yumurtaları topla, kahvaltıyı hazırla...

tühh, budamı rüyaydı

Back
X