Günaha girmek istemiyorum ama :((

Bir dahaki sefere sirketinize eleman alindiginda soyle ilan verirsiniz artik."Sirketimize bir adet patron ve ailesini pohpohlamak icin SAKSAKCI alinacaktir"

ben bi gazetede mi ne gerçekten böle bir ilan görmüştüm. karımla iyi geçincek die bi ilan vardı. sabah gazetesinde ilginç fotograflar bölümünde :)

Beni anlayan nadir arkdslardansin tskler :))Evet ben de onu diyorum madem esimin yanında çalışıyor o halde bana da saygılı davranmak zorunda ben sırf patron karısı oldugumu hissettirmemek için ona abla diyorum.. Diğer arkadaşların anlamadığı şey dürüst bı sekilde gelip bana elektrik alamadığını söylemedi benim arkamdan 15 kisinin önünde söylemiş benim hakkımda kötü olumsuz cümleler sarf etmiş ben bunları duyunca işyerine gittim öylesine konuşup söylediklerini duyduğumu ima ettim oylelikle itiraf etti..

o kişi 15 kişinin önünde sadece sizden elektrik alamadığını söylemiş:) ya siz kaç kişinin ekranında neler söylediniz :) ne kadar günaha girdiniz...pek çoğumuz sizin gibi imtihanlardan geçtik... yapmanız gereken Allaha sığınmak... haklıysanız yaradan kurtarır zaten sıkıntınızdan

Olayları karşı taraftan da dinlemekte de fayda vardır diye düşünüyorum ama bu şu an mümkün değil.

Size şunu söylemek istiyorum ' KİMSE KİMSEYİ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL '

Sırf sizi sevmiyor diye patronun eşi olma kozunu kullanıp bir kişinin hatta sanırım iki kişinin ekmeği ile oynamayı düşünmeniz bile korkunçken siz şımarıkça eşinizi gaza getirip direk kovmasını söylüyorsunuz.

Emin olun çevrenizde sizi sevmeyen daha bilmem kaç kişi vardır ama onlar işçiniz değil diye zarar veremiyorsunuz değil mi ?

ALLAH MAL VARLIĞI KADAR VİCDAN VE MERHAMET TE VERSİN ne diyeyim...

Para insanı vezir de yapar rezilde yapar ama bu paranın kimde olduğuna bağlı
:24:

Kimini İNSAN yerine koyar, kiminide İNSANLIK'tan eder. Yanlış anlaşılmasın ama gerçek bu:49:

kimse kimseyi sevmek zorunda degil..kimseye kendisini zorla da sevdiremezsiniz..cok sacma bi yaklasım olmus onları isten cıkart..size tavsiyem kisisel iliskileriniz is yerine tasımayın. bi kayınvalidenin sevmedigi gelini icin ogluna ben bunu sevmiyorum onu bosa demesi ne kadar sacmaysa bu da onun gibi. kadın beni sevmiyo isten cıkart. kusura bakmayın ama sadece guldum

Arkadasım parantez icinde açıklama yaptım anlamadıysan o senin problemin iyi oku ornek verdim ben öğretmenim müdürün karısından elektrik almasam bile bunu yüzüne ve arkasından söylemem bu nimet yediğin yere ihanet etmek gibi bisey benden elektrik alamayan insan beni sevmeyen insandır ve beni sevmeyen insan benim mutluluğumu istemez dolayısıyla esimin de mutluluğunu istemez..

ne garip bir bakış açısı. senden elektirk almıyor diye nimet veren yere ihanet mi etmiş oluyor. arkandan atmakla bir ayıp yapmış ama hırsızlıkmı yapmış, size alenen küfürmü etmiş, işinden mi kaytarmış, işyerini kendi amaçları için mi kullanmış. bir insan bir işyerinden bence bu ve benzeri nedenlerden ötürü çıkarılabilir yada uyarılır. :20::20::20: çok ayıp çokkk.
ayrıca sonrdan söylediklerin tamemen senin varsayımların. sen öyle tasavvur ediyorsun ama akside olabilir.

Son düzenleme:
Konu sahibi sen cidden öğretmensen beni bir düşünce aldı şimdiden:( çocuğum olsa ve sen öğretmeni olsan vay haline:( yazmışsın hizmetçiler çekildiler,ben patroniçeyim falan filan??? insanları sınıflandıran bir kadın ?patron çocukları senin gözünde de kıymetlidir vay ki ne vay:(((( ben de bir firmada mühendisim patroniçe olayım bari mink bir şirket kurup ta saygı sevgi elektrik görelim:)))) bu arada patroniçe başka şey patron karısı başka şey....... çok övündüğün patron kocan es kaza seni bir gün şutlarsa hiç düşündün mü bunları????? otomatik olarak standart memur kısmına düşeceksin bilgine:)))))))) hem ben bu patronun holdinglerini fabrikalarını merak ettim ya bacım bu havaya göre vardır 5000 çalışan kaçı elektriksiz senden:)))))

Peki diger 15 kisi neler soylemis? Sadece bu kadin mi konusmus? Belki esinize dedigi gibi " cok tatli, iyi falan ama ben elektrik alamiyorum demistir. Size bunu soyleyen kisiye sorsaydiniz keske o lafin uzerine sen ne cevap verdin , ya sen elektrik aliyor musun diye. Emin olun o 15 kisinin hepsi soylemistir birseyler. Tavriniz nasilsa artik onlara. Patron karisi nedir yahu? Kac kere belirtmissiniz. Kusura bakmayin ben kendime boyle hitap edilmesinden hic hoslanmam.
Esinizi de yanlis buluyorum. Madem hayir amacli yapiyor maas veriyorsa karsilik beklememeli. Aa sana boyle mi demis hemen atalim isten.

Elektrik alamiyorum demek kotu birsey degil bence. Ha 15 kisinin onunde soylemisse digerleri de soylemistir. Hem de belki elektrik alamiyorum lafi masum kalir yaninda. Bu kadina bu kadar yuklenmeyin anneniz yasindaymis.

Allahından bulsunda ne demek . . !!
Siz iyimisniz
İster patron karısı olsn isterde padişah karısı . .
Hiç umrumda değil . . Mevkisi benden yüksek kişiden elektrik almak gibi bir zorunluluğumuz yok elbette . .
Ayrıca siz bu düşüncede olduğunuz sürece sizden kolay kolay kimse elektrik falan almaz

Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter , Malına güvenme bir kıvılcım yeter :18:

bencede kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. hani desenki genç güzel bi kadın bizi kıskanıyo ozaman durum değişir Allah korusun evliliğinde yıkılır bu sebepten fakat annen yaşındaysa bu seni neden rahatsız etsinki bu kadar anlamadım ...

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. hani desenki genç güzel bi kadın bizi kıskanıyo ozaman durum değişir Allah korusun evliliğinde yıkılır bu sebepten fakat annen yaşındaysa bu seni neden rahatsız etsinki bu kadar anlamadım ...

Kızlar esimin is yerinde çalışan kadın (esimin 30 senelik aile dostları) ben evlendiğim günden beri bana acayip soğuk davranıyor kıskanç bakışlarını üzerimde hissediyorum bunu esime söylediğimde kabul etmiyordu..esın benle evlenmeden önce he hafta evine davet eden kadın ve kocası (kocası da esimin yanında çalışıyor) biz evlendikten sonra bir kere bile evine davet etmedi..neyse ben anlıyordum benden hoşlanmadığını takmiyordum açıkcası taa ki düne kadar..dün bı yerde benim icin demiski "ben bu kızdan hiccc elektrik alamıyorum,uyusmuyoruZ" ben bunu duydum ve soluğu esimin is yerinde aldım bahanem de internette isim var oldu..neyse öylesine kadınla sohbet etmeye başladım konuştum konuştum en son benim hakkımda söylediklerini itiraf ettirdim.dediki "canım senle neden elektriklerimiz tutmuyor ya yanlış anlama belki duymussundur 4 senelik evlisin hiçbir aksam bulusamadik" tabii ben ona duyduğumu ima ettim ondan sonra itiraf etti..ben de kibarca bunun kendisinden kaynaklandığını açıkladım..şirketimizde çalışan bir kadın nasıl bana senden elektrik alamıyorum diyebilir diye esimin yanına gittim esım de çok sinirlendi dediki seni sevmediğini taım ediyordum ama haddini bildirecem kadına dedi..kocası da esimin zamanında çok yakın arkdsiymis çok zenginlermis iflas etmişler esım de kari koca ikisini ise almış..bir de benim yaslarında bir kızları var..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bu kadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum esım de tamam 1-2 ay icinde çıkarcam dedi şimdi de vicdan yaptım esime dedimki çıkarma allahından bulsun ama her gittiğimde o kadını görünce tüylerim urperiyor o kıskanç bakışlarından dolayı..annem yasında kadın ne diye benimle uğraşıyor!! Nasıl davranmam lazım bilemiyorum bir de esım ve ailesi bu kari-kocaya çok önem veriyorlar çok simartmislar!!!! Ama ben ne kadını ne kocasını görmek istemiyorum onun yüzünden esimin is yerine bile gitmek istemiyorum :26:

tamam da hiç kimse kimseyi sevmek zorunda değil
herkes seni sevek zorundamı? herkes senden elektrik almak zorunda değilki

ahanda bende senden elektrik almadım, şimdi beni forumdanda attırırsın sen..

bu arada eşinede çok şaşırdım, oda pek akıllı birisi sayılmaz sanırım

Son düzenleme:
$066_d.webp

ilgili resim....

Son düzenleyen: Moderatör:
ılk mesajda belırtmene ragmen patron karısısın dıye senı sevmek zorundamı dıyenler olmus :D
cok sınır oluyorum boyle bılmeden konusanlara gercekten neyse konuya doneyım,
kadın eskı yasam sartlarını ozluyor ve sende hem yasca kucuk hemde ondan dha ıyı sartlardaysan kıskanıyor olablır
kafana takma bence ısten de cıkarmasın esın sonucta onunda ekmek parası ama kadın ıs derdınde degıl demekkı

Öncelikle beni anlayan arkadaslara çok TSK ederim parmaklarınıza saglık :))))

Anlamamak için direnen digerleri size istediğiniz cevabı veriyorum arkamdan dilediğiniz yorumları yapabilirsiniz :

Bazılarınız o kadar mantiksiz seyler yazmiski cevap veremeyeceğim artık çünkü güzellik uykusuna yatmam lazım şimdi süt banyomu yaptım patron kocam su ile yıkanmama izin vermiyor da :))))))))))))) hizmetçiler de çekildi istirahate.. Şimdi klasik müzik eşliğinde güzelce bir uyuyacağım dinleneceğim ki yarın patron kocamın sirketlerini gezecem ve tavsiyenizle beni cekemeyenlere anten bağlatip elektrik alamayanlara trafo temin ettirecem... Şimdi dagilabilirsiniz ;)))

Patronice kaçar haydi çalıştırın parmakları yorumlar sizden ...benden bu kadar hadi hadi parmaklarrrrrrrrrrrr :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Rabbim okadar yuceki dua edinde o kocayi elinizden alicak birini karsina cikarmasin :D

vericek cevap bulamadiniz simdi bu sekilde saldiriya geciyorsunuz

kızlar belki arkadaş yazarken , kelimelerin bazılarını yanlıs kullanmıs olabılır
hemen topa tuttunuz valla..
kadına hem yardım edılıyor, hem yaşlı, hem de haddını bılmıyor
bu tarz insanları hiç mi tanımadız yaaa...

hep böyle ''yanlış'' kelimeler kullanıyorsa sevilmemesi gayet normal zaten

Olldu başka :37::37: ;
Takmışsınız ne gerek vardı ne gerek vardı falan filaaaaaaaaann.. Kadın durduk yerde sevmiyorum dememiştir yani.. Elbet o 15 kişi ile konuşma sırasında bununla alakalı bir konu geçmiştir ve orada belirtmiştir.. Ordaki insanları yollarından çevirip " Baksana, ben patron karısını sevmiyorum hee ! " diyecek hali yok.. Bu lafı ona getirenler de masum değildir.. Ayrıca ben de birini sevmesem sevmediğimi belirtirim konu geçince.. Ne var bunda... Konu sahibi gibi yüzüne söyleyememezlik yapmam..

bu arada dedikodu tek taraflı yapılmaz
mutlaka diğerleride bişi demiştir :1:

eşinin hiç bi çalışanı seni sevmiyor, bende sevmiyorum seni

Son düzenleme:
Back
X