M minegg Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2012 436 1 0 33 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minegg #1 Günaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkezlereeeeee.... Bugün nasılız acabaa?????
SouvveniR ❤+❤ = ❤❤ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mart 2012 11.481 8.058 448 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minegg #2 Günaydınnn.... Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum... Hava soğuk ama keyfim yerinde maşallah... Anlaşılan sende öyle bir günündesin...
Günaydınnn.... Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum... Hava soğuk ama keyfim yerinde maşallah... Anlaşılan sende öyle bir günündesin...
M minegg Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2012 436 1 0 33 İstanbul 14 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minegg #3 souvvenir .!.: Günaydınnn.... Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum... Hava soğuk ama keyfim yerinde maşallah... Anlaşılan sende öyle bir günündesin... Genişletmek için tıkla... Evet cnm kesinlikle.. 1 haftadır sevgilimleydim.. Bugün işime başladım.. Tabi dönüşte de Cimbom Şampiyon oldu :)) Nasıl keyifli olmayım kii....
souvvenir .!.: Günaydınnn.... Ben bugün kendimi çok iyi hissediyorum... Hava soğuk ama keyfim yerinde maşallah... Anlaşılan sende öyle bir günündesin... Genişletmek için tıkla... Evet cnm kesinlikle.. 1 haftadır sevgilimleydim.. Bugün işime başladım.. Tabi dönüşte de Cimbom Şampiyon oldu :)) Nasıl keyifli olmayım kii....
lily01 Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2012 33 0 16 Adana 18 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi minegg #4 günaydınn :) ben şu an sadece aç hissediorum .D.D yeni uyandım sayılır :)