Daha 22 yaşında bu evlenme merakı nedir ?Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi22 yaşında da evlenmeyin ya.. 27 yaş neden olmasın anlamadım?
Yok canım tabiki değilim ama evliliğimiz için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün aynı yerde oturduğumuz halde üç haftadır görüşemedik bende otomatik madem altı sene bekliycez neden bulusmuyoruz diye kafaya takıyorum22 yaşında evlenmek mi istiyorsunuz cidden.
gezin tozun hayatınızı yaşayın yahu. ne meraklı şimdiki gençler koca donu yıkamaya..
bir işe girin kendi paranızı kazanın hayata karışın önce.
Hayır asla böyle bı merakım yok sırf evlenicez para biriktirmem lazım lafıyla görüşmüyoruz ya bu canımı sıkıyorDaha 22 yaşında bu evlenme merakı nedir ?
Doğru söylemiş sevgiliniz, evlenecek olan siz ikinizsiniz. Madem altından kalkamayacaksınız , hiç kalkışmayın bu işlere.
Bir de sevgilinizin ailesinin maaşlarına kadar da didiklemeyin yani hoş durmuyor burdan bakınca.
Daha iyi işte. Beraber para biriktirin. Kimin durumunun iyi veya kötü olduğunu dışarıdan belirleyemezsiniz. Ailesine yük olmak istemeyen erkekler enayi gözüyle bakılıyor ama olması gereken bu değil mi?Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi
Canım şimdi şu dönemde istediğimiz şeyleri yapsak gerçekten birlikte zaman geçirsek sorun etmem zaten evlenme meraklısı değilim ama hem evlenmek için para biriktirmem lazım diye bahane ediyor hem altı sene bekle diyor bu çelişki canımı sıkıyorBen erkek arkadaşiniza hak verdim. Siz 22 yaşinda evlenme tutturdunuz diye anne babasi niye borc içinde kalsin?
O yaşta bir erkegin şu ekonomide borctan, ev geciminden cekinmesi korkmasi normal, bence siz de biraz duşunseniz fena olmaz.
E derdinizi konuyu açarken bu şekilde anlatmıyorsunuz ki.. Sorun sizinle buluşmaması mı şimdi?Hayır asla böyle bı merakım yok sırf evlenicez para biriktirmem lazım lafıyla görüşmüyoruz ya bu canımı sıkıyor
Canın baban ne iyi adam 22 yaşında sana çeyiz yapıyorKizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
gel kaçırayım mı diyor ıyyyy kaç kurtar bu heriften kendini kaçarsanda hiçbişeyin olmaz kaynana ile oturtur bu seni bide gülerek dalga geçer gibi mal değneği herifKizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
YokDaha iyi işte. Beraber para biriktirin. Kimin durumunun iyi veya kötü olduğunu dışarıdan belirleyemezsiniz. Ailesine yük olmak istemeyen erkekler enayi gözüyle bakılıyor ama olması gereken bu değil mi?
Kuzum sorun evlenicez bahanesiyle bulusmamak ve aynı zamanda altı sene bekle demesi çelişki sabret diyor buluşalım diyince ne için sabretcem işte bu yüzden sinirleniyorimE derdinizi konuyu açarken bu şekilde anlatmıyorsunuz ki.. Sorun sizinle buluşmaması mı şimdi?
22 evlenmek için çok erken ama 9 yıl sevgililik de çok sıkıntılı bi durum ortası bulunabilir siz iş bulduktan bir yıl sonra mesela.Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
İşte bende sinirleniyorum bulusmuyoruz ya sırf evlilik için para biriktiricem lafıyla sonra kaciricam diyorgel kaçırayım mı diyor ıyyyy kaç kurtar bu heriften kendini kaçarsanda hiçbişeyin olmaz kaynana ile oturtur bu seni bide gülerek dalga geçer gibi mal değneği herif
sinirim bozuldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?