Günaydın kızlar bişi anlaticam size

Oğlum yada kızım 22-25 arasında evleneceğiz diye gelse kızarım. Zorun ne derim. Gençliğinizi yaşayın derim. Erkenden sorumluluk alacaklar diye de borç fln uğraşamam. Sevgiliniz haklı

Yok yok salak değilim okumuş insanım annemin babamın yüzünü yere egermiyim bende hemen evlenmek istemiyorum canım sadece evlilik için para biriktirmek şeyiyle çaba gostermemesi buluşmaya bile sabret demesi
valla bebeğim 3 yıldır evliyim 3 senelik tecrübeme dayanarak diyeyim 24 yaşında evlendim ben şuan 27 olacağım ekimde ama bazen eşimi ne kadar sevsemde çok erken evlendik bea demeden duramıyorum mesela biz sevgili iken haftanın üç günü gece gezmeleri yapardık evlendik anca haftasonu gezmeleri o yüzden 30 dan evvel evlenme bak ben keşke 30 kadar bekletseydim diyorum

İyi de ne kadar kazaniyor bu cocuk? 22 yaşinda yeni mezun sonuçta. Az kazaniyorsa 1-2 senede birikim yaparak evlilik masraflarini denkleştirememesi normal yani.
Oyle paldir kuldur evlenecekseniz yaşca daha buyuk işini gucunu oturtmuş maddi durumu iyi, birikim yapmiş biriyle birlikte olmaniz lazimdi.

Ay Allah askina su hesaplari birakin. Evlerine giren 3 maastan size ne? Ayrica hangi ulkede yasiyorsunuz, Turkiye'deyseniz ekonomiden haberiniz de mi yok. Eve 5 maas girse anca insan gibi yasarsiniz. Aldiginiz bir seyi ikinci kez ayni fiyata alamiyorsuniz, benzin yakinda olacak 50 tl, hala yok 3 maasmis bilmem ne.

Hayır asla böyle bı merakım yok sırf evlenicez para biriktirmem lazım lafıyla görüşmüyoruz ya bu canımı sıkıyor

Utanmaza bak bide kaçırayım diyormuş,22 yaşındasın daha şimdiden parasal konulara bu kadar sinirleniyorsan!! sen ilerde evlenince ne yapacan peki evlat..

23 yaşında evlendim. Üniversite bitirip çalıştım kendim aldım eşyalarımı. Eşimde atanmıştı ,o da kendi halletti bazı şeylerini. 9 yıldır evliyim. Şimdi düşünüyorum da çok erken evlenmisim cidden. Acele etmek gereksiz mis. Ne olursa olsun evlenmek bambaşka bir sorumluluk almak demek. Bu yaşların tadını çıkarın. Bazı şeyleri de zamana bırakın

Utanmaza bak bide kaçırayım diyormuş,22 yaşındasın daha şimdiden parasal konulara bu kadar sinirleniyorsan!! sen ilerde evlenince ne yapacan peki evlat..
Konu parasal degilki para biriktiricem lafının arkasına saklanıp ilişkimiz için hicbisi yapmaması buluşmaya bile bak para biriktiricem demesi

22 yaşındayız zaten mi? Cok geç kalmışsınız seneye menopoza girersiniz .

Canım işte şu an sevgiliyken üç haftada bir buluşuyoruz sürekli para biriktiriyorum diyor düşün ya

Size ne milletin evine giren maaştan yahu?22 yaşında evlenmek te neyin nesi?

Ben de erken evlendim ama şimdi ki aklım olsa 30 yaşımdan önce evlenmezdim.
Erken evlenip mutlu olmayacaksınız en azından içinizde birşeyler ukte kalacak tecrübeyle sabit

İşte şimdi hiç bir yere götürmemesi rahatsız ediyor ya,o zaman götürmek istede bile götürmeyecek,eve eşya alırken beğendiklerinizi değil alabildiklerinizi sececeksiniz,balayına değil eşinizin memleketine gideceksiniz tatile.Eğer niyeti evlenmekse söylediklerinde çok haklı ama bu söylediklerinin altını dolduracak bir planlaması olmalı benim kardeşimde üniversiteyi bitirip 4 yıl para biriktirerek evlendi ama her ay bir hedef koydular kendilerine,1 lira borçları olmadan evlendiler.
Durumu görmek çok zor değil,tamam senin dediğin gibi olsun ama ayda su kadar para koyucaz kenara ,hesap kitap işlerinde şeffaf olucaz birbirimize dersiniz.22 evlilik için çok küçük bir yaş ama ömrünüzden 5 yıl çalış 27 yasına geldiğinizde 'pardon ' da dememeli.

Merhabalar, ben gençlerin uzun ilişki ve evlilik meraklarını anlamıyorum asla. 18 yaşında doğru erkeği, eşi, babayı seçebileceğinizi düşünmüyorum açıkcası. Kendinizi ne kadar tanıyorsunuz ki derdiniz evlenmek? Babanızın tek maaşla çeyiz derdine düşmesi de doğru veya normal değil asla. Önce sizin elinizi taşın altına koyup her şeyinizi almanız lazım ki eksik olduğunuz yerde anne baba destek olsun. Başkasının evine giren maaş sizin hakkınız budur demek değil. Şu an geçinmek çok ama çok zor. 25 düşünüyorken 2 seneyi dert etmeyin. Sevgiliniz haklı çünkü milyon harcanır bu zamanda eğer normal bir ev dizecekseniz. Çünkü muhtemelen altınım da olsun bilmem neyim de olsun bir kere evleniyorum diye isteyeceksiniz.

Ha sevgiliniz de sizi görmekten feragat ediyorsa ne olursa olsun sizi seviyor diyemem. Çünkü buluşmak görüşmek illa para harcamak değil. Evde çay demler koyar bir termosa bir parkta oturulur yine görüşülür. Para biriktirmek için evlenmek istediğin eşi görmemek bir tuhaf.

Canım evlenmek istemiyorum ki daha sadece su an sevgiliyken bissuru şey yapmamız gerekirken sosyalleşmek açısından o para birikimi lafının arkasına sığınarak gelmiyor ya konu bu

gel kaçırayım mı diyor ıyyyy kaç kurtar bu heriften kendini kaçarsanda hiçbişeyin olmaz kaynana ile oturtur bu seni bide gülerek dalga geçer gibi mal değneği herif
sinirim bozuldu ya
Zaten 22 yasindayız diyen kıza adam netsin, alır anasının yanına oturtur .

İste beklersin evet bı amacın olur gerekirse bunun icik gorusememekte olur ama daha ortada bişi yokken görüşemiyoruz neden paşam para biriktiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…