valla bebeğim 3 yıldır evliyimYok yok salak değilim okumuş insanım annemin babamın yüzünü yere egermiyim bende hemen evlenmek istemiyorum canım sadece evlilik için para biriktirmek şeyiyle çaba gostermemesi buluşmaya bile sabret demesi
Canım şimdi şu dönemde istediğimiz şeyleri yapsak gerçekten birlikte zaman geçirsek sorun etmem zaten evlenme meraklısı değilim ama hem evlenmek için para biriktirmem lazım diye bahane ediyor hem altı sene bekle diyor bu çelişki canımı sıkıyor
Ay Allah askina su hesaplari birakin. Evlerine giren 3 maastan size ne? Ayrica hangi ulkede yasiyorsunuz, Turkiye'deyseniz ekonomiden haberiniz de mi yok. Eve 5 maas girse anca insan gibi yasarsiniz. Aldiginiz bir seyi ikinci kez ayni fiyata alamiyorsuniz, benzin yakinda olacak 50 tl, hala yok 3 maasmis bilmem ne.Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi
Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
Hayır asla böyle bı merakım yok sırf evlenicez para biriktirmem lazım lafıyla görüşmüyoruz ya bu canımı sıkıyor
Konu parasal degilki para biriktiricem lafının arkasına saklanıp ilişkimiz için hicbisi yapmaması buluşmaya bile bak para biriktiricem demesiUtanmaza bak bide kaçırayım diyormuş,22 yaşındasın daha şimdiden parasal konulara bu kadar sinirleniyorsan!! sen ilerde evlenince ne yapacan peki evlat..
22 yaşındayız zaten mi?Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
Canım işte şu an sevgiliyken üç haftada bir buluşuyoruz sürekli para biriktiriyorum diyor düşün yavalla bebeğim 3 yıldır evliyim3 senelik tecrübeme dayanarak diyeyim 24 yaşında evlendim ben şuan 27 olacağım ekimde ama bazen eşimi ne kadar sevsemde çok erken evlendik bea demeden duramıyorum mesela biz sevgili iken haftanın üç günü gece gezmeleri yapardık evlendik anca haftasonu gezmeleri o yüzden 30 dan evvel evlenme bak ben keşke 30 kadar bekletseydim diyorum
Size ne milletin evine giren maaştan yahu?22 yaşında evlenmek te neyin nesi?Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi
22 yaşında yeni mezun olmuş biri nasıl para biriktirecek peki..Konu parasal degilki para biriktiricem lafının arkasına saklanıp ilişkimiz için hicbisi yapmaması buluşmaya bile bak para biriktiricem demesi
Ben de erken evlendim ama şimdi ki aklım olsa 30 yaşımdan önce evlenmezdim.Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
İşte 22 yaşındayız hala para biriktiricem lafının arkasına geçip bizim için buluşmaya bile zor gelmesi canım konu o anlamda dedim22 yaşındayız zaten mi?Cok geç kalmışsınız seneye menopoza girersiniz .
İşte şimdi hiç bir yere götürmemesi rahatsız ediyor ya,o zaman götürmek istede bile götürmeyecek,eve eşya alırken beğendiklerinizi değil alabildiklerinizi sececeksiniz,balayına değil eşinizin memleketine gideceksiniz tatile.Eğer niyeti evlenmekse söylediklerinde çok haklı ama bu söylediklerinin altını dolduracak bir planlaması olmalı benim kardeşimde üniversiteyi bitirip 4 yıl para biriktirerek evlendi ama her ay bir hedef koydular kendilerine,1 lira borçları olmadan evlendiler.Yok bak kesinlikle konu evlilik borç değil onun bunu bahane ederek buluşmak için gelmemesi gezmeye çok para harcıyoruz evlilik.icij biriktiricem demesi ve ardından altı sene bekle demesi tamam bende hazır değilim evlilik için daha ise felan gircem ama bunu bahane edip hiçbiryere goturmemesi sinirimi bozuyor
Zaten 22 yasindayız diyen kıza adam netsin, alır anasının yanına oturtur .gel kaçırayım mı diyor ıyyyy kaç kurtar bu heriften kendini kaçarsanda hiçbişeyin olmaz kaynana ile oturtur bu seni bide gülerek dalga geçer gibi mal değneği herif
sinirim bozuldu ya
İste beklersin evet bı amacın olur gerekirse bunun icik gorusememekte olur ama daha ortada bişi yokken görüşemiyoruz neden paşam para biriktiriyorİşte şimdi hiç bir yere götürmemesi rahatsız ediyor ya,o zaman götürmek istede bile götürmeyecek,eve eşya alırken beğendiklerinizi değil alabildiklerinizi sececeksiniz,balayına değil eşinizin memleketine gideceksiniz tatile.Eğer niyeti evlenmekse söylediklerinde çok haklı ama bu söylediklerinin altını dolduracak bir planlaması olmalı benim kardeşimde üniversiteyi bitirip 4 yıl para biriktirerek evlendi ama her ay bir hedef koydular kendilerine,1 lira borçları olmadan evlendiler.
Durumu görmek çok zor değil,tamam senin dediğin gibi olsun ama ayda su kadar para koyucaz kenara ,hesap kitap işlerinde şeffaf olucaz birbirimize dersiniz.22 evlilik için çok küçük bir yaş ama ömrünüzden 5 yıl çalış 27 yasına geldiğinizde 'pardon ' da dememeli.
Konu 22 yaşda evlilik değil ben zaten istemiyorum şu an canım konu sevgiliyken yapilabilcek bissuru şey varken yapmamız para birikimi lafının ardına siginarakZaten 22 yasindayız diyen kıza adam netsin, alır anasının yanına oturtur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?