28 yaşımda evlendim, henüz çalışmıyordum da evlendiğim zaman. tamam iş hayatı için ben biraz geç kaldım, çünkü kariyerimi farklı bir yöne çevirmek istedim. ama erken mi evlendim biraz daha bekleyip kendi birikimimi yapsa mıydım keşkesi hep içimde. ailemi borca soktum evlenirken. tabi ki asla kimse lafını yapmadı, ben de hiç bir isteğimi abartmadım heo en uygununa yöneldim her şeyin. misafirlik yemek takımıdır vs hala almadım mesela. Ama 22 çok erken, evlenince sevgilinle özgür bir hayatınız olmuyor, bildiğin evli oluyorsun. sevgiliyken gezip tozduğun senden sorumluluk beklemeyen adam, temiz çamaşır bekliyor, yemek bekliyor, evde düzen bekliyor. yardımcı olsa bile işin çoğunu senin yapmanı bekliyor. istisnalar hariç bu düzen böyle. bence hele şu ekonomide hiiçç heyecanına kapılıp acele etme, para biriktir, gez toz kendin için alışveriş yap eğer çalışıyor ya da çalışacaksan. anne baba evinin kıymetini bil. Eşim canımın içidir çok severim, elinden geldiğince yardımcıdır da bana sağolsun ama ne olursa olsun baba evindeki rahatlığın olmuyor.