Günaydın kızlar bişi anlaticam size

Konu 22 yaşda evlilik değil ben zaten istemiyorum şu an canım konu sevgiliyken yapilabilcek bissuru şey varken yapmamız para birikimi lafının ardına siginarak
Kendini baskı altında hissediyor, ufak ufak uzamaya başlamış. Gözü sende açmış, senle kapatmak istemiyor, ufku açılmış biraz arkadaşın.

Ayrıl kız bu cimri insanlardan kurtul 😡

Canım konu evlilik degilki bende en az 25 e kadar düşünmüyorum zaten konu bunun ardına saklanarak buluşmaya bile gelirken para biriktiricem bak dur demesi
18 yaşında çıkmaya başlamışsınız ve büyümeye devam ediyorsunuz. Karakteriniz, kişilikleriniz de oturuyor. bu süreçte bir dönemece giriyorsunuz bazı ilişkiler bu durumu kaldırabilirken bazıları kaldıramaz. Sizin erkek arkadaşınız kaldıramamış. yılların hatrına bu ilişkiye devam edilir mi onu düşünün

Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
22 yasında kızlar diye baslık attıgı forumun yas ortalaması 35 ama neyse gvşllşflşf
22 yasında evlenıp napacan kanka?
Otur oturdugun yere.

22 yasında kızlar diye baslık attıgı forumun yas ortalaması 35 ama neyse gvşllşflşf
22 yasında evlenıp napacan kanka?
Otur oturdugun yere.
Kız evlenmiyorum zaten daha ilk maaşımı kendim çatır çatır yiycem konu para biriktiricem şeyiyle bizim için hicbisi yapmamasi

Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
Bir mesleğin olmadan bir işe girmeden evlenme derim. Bu süre zarfında hem sevgilin hemde sen para biriktirmeye bakın ailelere yük olmadan kendi başınıza evinizi dizebilirsiniz.

Anlamadım canım herkes beni suçlamış burda ama anlatmak istediğim anlasilmamis sanırım
Çünkü buradaki yorumlarda tepki görene kadar ''evlenmek istemiyorum '' gibi birşey demiyordunuz.
Gayet'' okul bitti neden evlenmiyoruz benim ailem çeyizimi yapıyor onunkiler neden yapmıyor,üstelik evlerine 3 maaş giriyor'' gibi cümlelerle düğünü ertelemesine tepki gösteriyordunuz.
Bence önce sakin kafayla oturup ne istediğinize karar verin

Kız evlenmiyorum zaten daha ilk maaşımı kendim çatır çatır yiycem konu para biriktiricem şeyiyle bizim için hicbisi yapmamasi
bak ne güzel dedin :) ben eşimle iş yerimde tanışmıştım bak sende işe girip karşına ne beyefendiler gelecek :) iş yeri bir erkeği tanıyabileleceğin en iyi yer bana göre şeffaf şekilde

Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi
22 yaş erken dicektim ama bu yazdıklarınızı okuyunca anladımki erkek arkadaşınızın niyeti evlenmek değil zaten. muhtemelen ayrılırsınız yakında.

fazla hayaller kurmayın hayatınıza bakın kariyer yapın

Bir mesleğin olmadan bir işe girmeden evlenme derim. Bu süre zarfında hem sevgilin hemde sen para biriktirmeye bakın ailelere yük olmadan kendi başınıza evinizi dizebilirsiniz.
Mimarlık 4.sinifim canım mezunum bu ay işimde hazır zaten evlenmeye niyetim yok ama benim babam tek maaşla benim için bisiler yapiosa herkesin biraz fedakarlık gostermesi lazım özelliklede sevgilimin sinir olduğum şey bunlar

Çünkü buradaki yorumlarda tepki görene kadar ''evlenmek istemiyorum '' gibi birşey demiyordunuz.
Gayet'' okul bitti neden evlenmiyoruz benim ailem çeyizimi yapıyor onunkiler neden yapmıyor,üstelik evlerine 3 maaş giriyor'' gibi cümlelerle düğünü ertelemesine tepki gösteriyordunuz.
Bence önce sakin kafayla oturup ne istediğinize karar verin
Hayır canım ben kendim bile bı an önce okulumu bitirip bisiler yapmaya çalışıyorum hele babamın tek maaşıyla bisiler yapması ancak sevgilimden durumları çok çok kötüymüş gibi laflar duymak sinirimi bozuyor

Para pul borcu bir kenara bırakın şimdilik zaten ve kesinlikle 25 ten önce evlenmeyi de düşünmeyin 😊

Davulun sesi uzaktan kulağa hoş gelir 😂

Hey Allah'ım kafalar ne güzel pırıl pırıl.Sevgilin gayet aklı başında mantıklı bir adam . Pembe rüyadan uyan güzelim hayatın gerçekleri bildiğin gibi değil( evlenirken kimse size zorla yardım etmek zorunda değil )Evlenecek olgunlukta değilsiniz.

Back
X