Günaydın kızlar bişi anlaticam size

Aynı durum bizde de var 24 yaşındayız erkek arkadaşımla, 3.5 senedir sevgiliyiz daha yeni mezun olduk (geçen eylül) iş bulamıyoruz dolayısıyla evlilik hayal bile değil şu an delirmek üzereyiz

Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya

Niye anne babaya güvenerek evleniyorsunuz ki?
Saçma!!! Siz 22 yaşında meslek yok iş Yok hayatı tanıma yok hopp evlenelim dediniz diye Mecbur değil kimse size yardım etmeye küçük hanım..👎😝

Kimse size (Kv, Kp, anne, babanız..) evlenmeniz için yardım yapmak zorunda değil. Yetişkin insanlar evlenir. Anasının-babasının eline bakanlar değil. Erkek arkadaşınız haklı bu konuda.

Kizlar sevgilimle 4 yıldır sevgiliyiz bu sene okulum bitti üniversite sınava felan gircem kendi mesleğimde var yani sabah arıyor biz nasıl evlenicez ya bir trilyon borç olcak en az ömür boyu mahkum olcam borç ödemeye diyor beş altı sene dursak mi felan diyor ya 22 yaşındayız zaten 27 e kadar duralım diyor kısaca çok sinir oldum ya biliyorum borç olcak dedim annem ve baban boşa mı durcak yardım etmiycekmi dedim edemezler yazık diyor kızlar ha evlerine sevgilim ile beraber üç maaş giriyor annesinin de kantini var gel kaciriyim diyor ya gülerek bizim evimize tek maaş girdiği halde canım babam ceyizimi yapmaya çalışıyor sinirlendim ya
Sevgilinizin ailesi mecburmu size yardım etmeye?o kadar evlenmek istiyorsan kendiniz yapın lütfen.

Şimdi evlenelim demiyorum canım biz 24 veya 25 diyorduk zaten ama zaten 4 senedir sevgiliyiz bir 6 sene daha fazla geldi ayrıca kızdığım nokta durumları çok kötüymüş gibi davranıyor evlerine üç maaş giriyor ayriyetten bana sürekli bak sabret bizim için para biriktiricem diyip bulusmuyoruz ya düşün bir aydır görüşemedik madem altı sene bekliycez bunu bahane edip sabret demesi
😅😅😅a a sinirlerim bozuldu sana ne ay eve kaç maaş giriyo
Çok gatipsiniz ya insan her gün ayrı bir şok oluyo.

Tamam para biriktirsin de bunun için buluşmamak çok komik bence.

Canınız babanızın dizinin dibinden ayrılmayın derim, İlerde gelin adayım kalkacak evime giren maaşı hesaplanacak. Kuruş koklatırsam ne olayım:)

şimdi 22 yaşında olsaydım (keşke) düşüneceğim en nn en son şey evlenmek olurdu :))

Back
X