Açıklama belki oda seni kandırıyodurarkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Cok guzel yazmissiniz tesekkur ederim ama yalan yalanj dogurur demistim ya hayatimla ilgili birkac biseyi farkli anlattim tamamen ona kendimi aciklamaak istiyorum ondan korkuyorum zatenTek yalanın profil fotosu ise ... o ben değilim dersin .
Muhabbetin keyif verdiyse çok umursamaz , zira çoğu fake hasabın (sende yeni açtığına göre buram buram fake kokar zaten) fotosu sahtedir .
Kendini 1 haftalık sosyal medyada tanıdığın biri içinde bu kadar dertlendirme , olursa olur olmazsa olmaz .
Kaybetme korkun daha değerli şeyler için olsun .
Gerçekleri söyle ... akışına bırak .
Oyle demeyin sabah aksam konusuyoruz baglanmak degil aliskanlik oldu yanlis ifade etmisim daha fazla kandirmak da istemiyorum onu1 hafta da mı o kadar bağlandın?
Hayatimla ilgili bazi seyleri de degisik anlattim onlari da duzeltmeli miyimCe ee yap bi anda
Bence 1 hafta çok uzun bir zaman değil. Doğruları ona aciklayabilirsin. Eğer kabul ederse konuşmaya devam edersin etmezsen en azından bu pismanliktan Kurtulmuş olursun. Daha sonra aciklarsan daha çok baglanicaksin. Simdikinden kötü olabilirOyle demeyin sabah aksam konusuyoruz baglanmak degil aliskanlik oldu yanlis ifade etmisim daha fazla kandirmak da istemiyorum onu
Hayir hesabinin sifresi bile var bendesizinle birlikte kaç kişiyle daha yazıştığını bir düşün istersen
Annem ne yiyonuz ne iciyonuzda bir haftada baglaniyonuzarkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Cok tesekkur ederim dun gece aciklayacaktim son dakika vazgecmistim bu gece aciklayacagim cok tesekkurlerBence 1 hafta çok uzun bir zaman değil. Doğruları ona aciklayabilirsin. Eğer kabul ederse konuşmaya devam edersin etmezsen en azından bu pismanliktan Kurtulmuş olursun. Daha sonra aciklarsan daha çok baglanicaksin. Simdikinden kötü olabilir
1 hafta için ne kadar tuhaf gelişmelerHayir hesabinin sifresi bile var bende
Aynen bencede. Fake bi hesabı hiç mi anlamadı ne bileyim paylaşımlar cart curt hemen ekliyorsa genel olarak bütün kızlara arkadaşlık isteği gonderip kız dusurmeye çalışıyor olabilirsizinle birlikte kaç kişiyle daha yazıştığını bir düşün istersen
Hahahahhaah gunume nese kattiniz tesekkur ederimAnnem ne yiyonuz ne iciyonuzda bir haftada baglaniyonuz
Bu herifler hint kumasi felanmi
22 yila yaklasti evliligim hic sac bas yolmadim
Giderse ugurlar ola
Cok guzel yazmissiniz tesekkur ederim ama yalan yalanj dogurur demistim ya hayatimla ilgili birkac biseyi farkli anlattim tamamen ona kendimi aciklamaak istiyorum ondan korkuyorum zaten
hesap almak paraylamikiHayir hesabinin sifresi bile var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?