- 15 Ekim 2016
- 6.935
- 12.523
- 248
1 haftada fake hesapla actigin birinemi baglandin iste hep böyle böyle kaciriliyor kizlar allah akil versinarkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Nasil anladin ya kac yasindasin sen 14 mü sen bile fake hesapla konusuyorsun o da belki yapiyordur teyy allahim ya 1 haftada bu ne güven sen bence yalnizsin tutunacak birini ariyon ama söylim baya baya hata yapiyorsun amcamin kizida facede tanistigi birine kacti adam önce tecavüz etti sonrada evden atti insanlara güvenilmez 20 yillik kocaya bile güvenilmezken sen 1 haftada ohhh kimseyle konusmaz öyle yapmaz böyle yapmazOyle bir hesap degil yani kadinlar kulubu gobi paylasimlarim yok eminim benden baska sosyal medyada baskalariyla konusmadigina
arkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Boşver ozaman gerçek yüzünü göstermiş sende peşinden koşma bırak gitsinYazmistim tekrar bana soguk davrandi konusabilecegimizi ama baska hicbiseyin olamayacagini belirtti oyle yani daha yazmiyorum
Sadece bir haftada bağlanma kısmı hariç yalanlarını açıklarsan sorun yok bence.arkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Bisey sorabilir miyim once konustu simdi de engelledi ne yapmak istiyor artik hicbi sekilde etkilenmesemde aklima geliyor yani dediginiz gibi aliskanlik gibi bisey olmus bende eminim artik hoslanti vs olmadigindan ama aklima geliyor sinirleniyorum keske kendi fotografimi atmasaydim diye ki bana daha guzel oldugumuda soylemisti ama sanirim yasimdan olsa gerek boyle engelleyince biraz kirildim sanirim ne yapmaliyimSende inandın mı, sen gerçekleri anlatınca sana kırılmasına, trip atmasına :)
Profil resmi koymuşsun sahte foto. sırf güzel gördüğü için seni eklemiş yazmış.
Karakteri az çok ortada. Bu kadar kolay kaptırmayın ya kendinizi, senin temiz niyetli olduğunu görmüş, kendini dürüst göstermek için o hareketlere girmiş. O kimbilir sana kaçtane yalan söyledi.
Neymiş daha önce aldatılmışmış.. Çok üzülmüştür eminim.
Bisey sorabilir miyim once konustu simdi de engelledi ne yapmak istiyor artik hicbi sekilde etkilenmesemde aklima geliyor yani dediginiz gibi aliskanlik gibi bisey olmus bende eminim artik hoslanti vs olmadigindan ama aklima geliyor sinirleniyorum keske kendi fotografimi atmasaydim diye ki bana daha guzel oldugumuda soylemisti ama sanirim yasimdan olsa gerek boyle engelleyince biraz kirildim sanirim ne yapmaliyim
Haklısınız teşekkürlerAdamın zaten seninle işi yokmuş işte, kim bilir daha kaç insana yazıyordu. 1 hafta da aşık olamayacağına göre konuşmalar sende alışkanlık yapmış, maalesef senin gibi yaşı daha genç kızlarımızda bir çift güzel söze kanıyor. Ne demek ne yapmalıyım, hiçbir şey yapmayacaksın. Zaten 2 güne kalmaz hiçbir şey kalmaz aklında. Düşünki insanlar 9 senelik sevgililerinden bile ayrılıyor, senin yaşadığın bunların yanında hiçbir şey. Zaten ortada bir aşk yada ortak paylaşımda yok.
ARKADASLAR HEPINIZE IYI KOTU YORUMLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM DURUMU ONA ACIKLAYARAK ANLATTIM AMA KENDISINI SALAK YERINE KOYDUGUMU DAHA ONCE SEVGILISI TARAFINDAN ALDATILDIGINI BANA AYNI SEYI YASATTIGIMI SOYLEDI KENDI FOTOGRAFIMI ISTEDI BISEYI DEGISTIRMEYECEK DIYE BELIRTTI ATTIM DAHA GUZELSIN DEDI AMA BU BISEYI DEGISTIRMEZ BENI SALAK YERINE KOYDUN DEDI BANA TEK KELIME KOTU BISEY DEMEDI KENDINI SUCLADI HEP SUAN KONUSMUYORUZ YINE DE ICIM RAHAT EN AZINDAN ONU DA KENDIMIDE DAHA COK KANDIRMADIM HEPINIZE TESEKKURLER UZGUN OLSAMDA
Yok benı engelledi tekrar yazacağını hiç sanmıyorum teşekkürler yorumunuz içinbirkaç güne kadar tekrar yazar merak etme.
gerçekten kandırıldığını düşünseydi şu kırmızı ile işaretlidiğim mevzu olmazdı.
Sende baska bi fake hesap ac baskalarini ara nabcan bu olmadiBisey sorabilir miyim once konustu simdi de engelledi ne yapmak istiyor artik hicbi sekilde etkilenmesemde aklima geliyor yani dediginiz gibi aliskanlik gibi bisey olmus bende eminim artik hoslanti vs olmadigindan ama aklima geliyor sinirleniyorum keske kendi fotografimi atmasaydim diye ki bana daha guzel oldugumuda soylemisti ama sanirim yasimdan olsa gerek boyle engelleyince biraz kirildim sanirim ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?