Gunaydin lutfen yalvaririm sorumu okuyun ne yapacagimi hic bilmiyorum..

1 haftada fake hesapla actigin birinemi baglandin iste hep böyle böyle kaciriliyor kizlar allah akil versin

Oyle bir hesap degil yani kadinlar kulubu gobi paylasimlarim yok eminim benden baska sosyal medyada baskalariyla konusmadigina
Nasil anladin ya kac yasindasin sen 14 mü sen bile fake hesapla konusuyorsun o da belki yapiyordur teyy allahim ya 1 haftada bu ne güven sen bence yalnizsin tutunacak birini ariyon ama söylim baya baya hata yapiyorsun amcamin kizida facede tanistigi birine kacti adam önce tecavüz etti sonrada evden atti insanlara güvenilmez 20 yillik kocaya bile güvenilmezken sen 1 haftada ohhh kimseyle konusmaz öyle yapmaz böyle yapmaz

1 hafta? Bağlandınız? Şu dönemde bir hesabın fake olduğunun anlaşılması çok kolay.. Fake olduğunuzun farkında olabilir belki de kendisi de fakedir. :)

İnternetten tanıştığım biriyle evlendim falan derken cesaretlendirmiş olmayayım. Cevabım bu konudaki genellemelere yönelikti.
Fakat ben eşimle öyle facebooktan, herhangi bir chat sayfasından falan tanışmadım. Filmler üzerine yorum yapılan bir sinema sitesinde, bir kitap tavsiyesi istemem üzerine tanıştık ve aylarca iki yabancı olarak genelde filmler ve kitaplar üzerine sohbet ettik. Sonrasında duygularımız değişti, zamanla birbirimize güvendik fakat tanışmak için yaşadığım şehre geldiğinde aynı siteye üye olan, onun da tanıdığı bir arkadaşım ve onun erkek arkadaşıyla beraber görüştük önce. Sonra bi bir süre yalnız takıldık, sonra da aynı akşam erkek kardeşim ve abimle tanıştı. Hatta gece abimle beraber abimin bir arkadaşının evinde kaldı, ertesi gün gitti. Onlardan da onay alınca olay ilerledi işte.
Ama normalde ben de internetten tanıştığı birine güvenecek biri değilim. Bu çok ekstrem bir durumdu benim için. Hala da kimseye güvenmem. Allah benim karşıma dürüst birini çıkardı çok şükür ama bu hep böyle olmuyor ne yazık ki. Çok dikkatli olmak lazım.

Sadece bir haftada bağlanma kısmı hariç yalanlarını açıklarsan sorun yok bence.

İnternetten tanıştığın birisiyle görüşmek değil sıkıntı, olabilir, tanışılır, ama 1 haftada bu kadar yıpranacak kadar aşık olmak pek sağlıklı gözükmüyor. Bir de naçizane tavsiye İnternetten birisiyle görüşeceğiniz zaman dikkatli davranın,

- Açık adresinizi, kimlik bilgilerinizi iyice tanımadan asla vermeyin.
- Yüz yüze görüşeceğiniz zaman buluşma yerine kendiniz gidin, ben seni alırım derse kabul etmeyin, evinizin adresini söylemeyin, ARABASINA BİNMEYİN,
- Buluştuğunuzu mutlaka başka birine söyleyin, ailenizden birine söylemiyorsanız da bir arkadaşınızı, şu gün şu saatte, şu şahısla görüşeceğim deyin,
- Görüşeceğiniz yeri siz belirleyin, evinize çok uzak bir yer olmasın, daha önce gittiğiniz bir yer olsun, kalabalık bir yer olsun, mümkünse Avm gibi güvenlik kameralarının olduğu bir yer olsun. Sakın ama sakın onun evinde, onun arkadaşının evinde, onun çok sevdiği bir abisinin evinde, onun hep gittiği bir kafede buluşmayın.
- Görüşme çok güzel geçse bile ayrılırken yine ARABASINA BİNMEYİN, evinize kendiniz gidin.

Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz, neler görüyor, neler duyuyoruz, haberlere yansıyan emin ol çok küçük bir kısmı. Size ya da sevdiklerinize zarar gelmesini istemiyorsanız akılcı davranın.

Kimbilir daha kaç kişiye yazıyor

Sanırım yasiniz kucuk oyle hissettim,
Zamanla anlarsın sende ,

Ben adama 2senede baglandim,5senede evlendim

Ammada. ,tembelmisim

Sende inandın mı, sen gerçekleri anlatınca sana kırılmasına, trip atmasına :)
Profil resmi koymuşsun sahte foto. sırf güzel gördüğü için seni eklemiş yazmış.
Karakteri az çok ortada. Bu kadar kolay kaptırmayın ya kendinizi, senin temiz niyetli olduğunu görmüş, kendini dürüst göstermek için o hareketlere girmiş. O kimbilir sana kaçtane yalan söyledi.
Neymiş daha önce aldatılmışmış.. Çok üzülmüştür eminim.

Bisey sorabilir miyim once konustu simdi de engelledi ne yapmak istiyor artik hicbi sekilde etkilenmesemde aklima geliyor yani dediginiz gibi aliskanlik gibi bisey olmus bende eminim artik hoslanti vs olmadigindan ama aklima geliyor sinirleniyorum keske kendi fotografimi atmasaydim diye ki bana daha guzel oldugumuda soylemisti ama sanirim yasimdan olsa gerek boyle engelleyince biraz kirildim sanirim ne yapmaliyim

Adamın zaten seninle işi yokmuş işte, kim bilir daha kaç insana yazıyordu. 1 hafta da aşık olamayacağına göre konuşmalar sende alışkanlık yapmış, maalesef senin gibi yaşı daha genç kızlarımızda bir çift güzel söze kanıyor. Ne demek ne yapmalıyım, hiçbir şey yapmayacaksın. Zaten 2 güne kalmaz hiçbir şey kalmaz aklında. Düşünki insanlar 9 senelik sevgililerinden bile ayrılıyor, senin yaşadığın bunların yanında hiçbir şey. Zaten ortada bir aşk yada ortak paylaşımda yok.

Haklısınız teşekkürler

birkaç güne kadar tekrar yazar merak etme.
gerçekten kandırıldığını düşünseydi şu kırmızı ile işaretlidiğim mevzu olmazdı.

Sende baska bi fake hesap ac baskalarini ara nabcan bu olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…