Kimin fotosunu çalıp profiline koydun ? yoksa foto fake mi ?arkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Çok mantıklıymış.Bence gerçek hesabinla arkadaşlık gönder konuş. Bak bakalim ikinizle ayni anda görüşecek mi?
Ona göre bir yol izlersin..
Bu fikre kesinlikle katılıyorum.Bence gerçek hesabinla arkadaşlık gönder konuş. Bak bakalim ikinizle ayni anda görüşecek mi?
Ona göre bir yol izlersin..
neden sahte bir hesap açma geregi duydunuz ? bu yüzden yuvası yıkılan bir komşum olmuştuarkadaslar gunaydin simdi size sorunum sacma gelicek ama gercekten benim icin cok onemli basliyorum. Gecenlerde bir sosyal medya platformunda fake bi hesap acmistim bakin gercekten soru soracaktim ve hesabi kapatip gidecektim daha sonra bu hesaba biri yazdi bende dalgasina yazayim dedim 1 haftadir konusuyoruz ve acayip iyi biri inanmayacaksiniz ama ona cok kotu baglandim daha fazla kandirmak istemiyorum ama onu kaybetmekte istemiyorum her yalan yeni bir yalani dogurur derler ya oyle oldu bakin gercekten profildeki kiz kadar guzelim ama cesaretim yok onu kaybetmekten korkuyorum bunu ona aciklasam sizce ne olur lutfen yardim edin
Haklisiniz tesekkur ederimBu kadar bağlanmış olmak senin için önemli bir sorun. Bir süre sosyal medyadan uzakta kalmaya çalış aklını başka yerlere verebilirsin. Ben bir şeyi sorun ettiğimde sokak hayvanlarına sarıyorum veya uzun yürüyüşler yapıyorum tavsiyemdir. Burada size karşı çirkin yorumlar yapılabilir dikkate almayın
Anlattim tesekkur ederimCanım bir haftada bağlanma olmaz,alışmışsın demekki boşlukta olduğun için.
Bence hazır fotoğrafı kaldırmışken anlat.
Akşam anlatsan sabaha kadar uyuyamayacaksın bu kez de.
Sana bir şey anlatmam gerek de,üzgün olduğunu ve farklı ne anlattıysan doğrusunu anlat. Tabi sülalene kadar anlatma tanımadan her bilgini dağıtma öyle. Sonra kendi fotoğrafını göster ona aslında ben bu kişiyim de. İçim artık rahat konuşmak istemezsende anlarım de bitti gitti bu kadar :)
Dik dur ama üzgün olduğunu da biraz hissettir.Çokta pişmanım affet moduna girme sakın.
A
Anlattim tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?