Gunaydin lutfen yalvaririm sorumu okuyun ne yapacagimi hic bilmiyorum..

Bu kadar bağlanmış olmak senin için önemli bir sorun. Bir süre sosyal medyadan uzakta kalmaya çalış aklını başka yerlere verebilirsin. Ben bir şeyi sorun ettiğimde sokak hayvanlarına sarıyorum veya uzun yürüyüşler yapıyorum tavsiyemdir. Burada size karşı çirkin yorumlar yapılabilir dikkate almayın

Ne kadar daha yalanla yuruteceksin ki zaten bulusmak isteyecek gitmeyince konusmayi kescek daha fazla vakit kaybetme ve soyle girgirina muhabbet olsun diye konusuyodum baslarda sonra senden gercekten hoslandim de sonra soyledigin yalanlari acikla ve resmini yolla zaten oda senden etkilendiyse umursamayacaktir kaldiginiz yerden devam edersiniz sirf resmini koydugun kiz sandigi icin gorsellige onem verip konusuyosada ilerde senden daha guzel birini bulup sana yol verecektir onun icin o zaman uzulup zaman kaybedecegine simdi kaybet hem daha fazla baglanmamis olursun ama seninki daha cok aliskanliktir 1 haftada begenbilirsin etkilene bilirsin ama baglanmak deyildir adi

Bence fake hesapla birdaha konusma hesabida kapat. Kendi hesabinla arkadas oll simdilikte bu durumu soyleme guzel seyler olursa soyler soyler gulersinz.

Kimin fotosunu çalıp profiline koydun ? yoksa foto fake mi ?

Öncelikle kendini kaptırma derim.Onun gerçek olduğu ne malum. Kendini olmadığı biri olarakta tanıtmış olabilir. Önce sen gerçeği söyle hala devam etmek isterse temkinli bir şekilde yaklaşabilirsin

Canım bir haftada bağlanma olmaz,alışmışsın demekki boşlukta olduğun için.

Bence hazır fotoğrafı kaldırmışken anlat.

Akşam anlatsan sabaha kadar uyuyamayacaksın bu kez de.

Sana bir şey anlatmam gerek de,üzgün olduğunu ve farklı ne anlattıysan doğrusunu anlat. Tabi sülalene kadar anlatma tanımadan her bilgini dağıtma öyle. Sonra kendi fotoğrafını göster ona aslında ben bu kişiyim de. İçim artık rahat konuşmak istemezsende anlarım de bitti gitti bu kadar :)

Dik dur ama üzgün olduğunu da biraz hissettir.Çokta pişmanım affet moduna girme sakın.

Bence gerçek hesabinla arkadaşlık gönder konuş. Bak bakalim ikinizle ayni anda görüşecek mi?

Ona göre bir yol izlersin..
Bu fikre kesinlikle katılıyorum.

Sosyal medyaya ayrı, erkeklere ayrı güvenilmez. Eminim diyorsun ama 1 haftada asla kimseden emin olamazsın. Sanıyorum ki acı gerçeklerle henüz yüzleşmemişsin. Amacım asla kırmak değil tam tersi kırılmanı önlemek sakın yanlış anlama. Umarım hayırlısı olur

Telde de konuşuyorsanız msj la değil konuşarak söyle bence, buluşmak için de erken bence

Güvenip açıklama bence her şeyini. Alışkanlık yapmış bi kaç günde geçer ..

neden sahte bir hesap açma geregi duydunuz ? bu yüzden yuvası yıkılan bir komşum olmuştu

Haklisiniz tesekkur ederim

A
Anlattim tesekkur ederim

6 yıllık kocama bağlı değilim maşallah bağlanmaya yer arıyormuşsun

ARKADASLAR HEPINIZE IYI KOTU YORUMLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM DURUMU ONA ACIKLAYARAK ANLATTIM AMA KENDISINI SALAK YERINE KOYDUGUMU DAHA ONCE SEVGILISI TARAFINDAN ALDATILDIGINI BANA AYNI SEYI YASATTIGIMI SOYLEDI KENDI FOTOGRAFIMI ISTEDI BISEYI DEGISTIRMEYECEK DIYE BELIRTTI ATTIM DAHA GUZELSIN DEDI AMA BU BISEYI DEGISTIRMEZ BENI SALAK YERINE KOYDUN DEDI BANA TEK KELIME KOTU BISEY DEMEDI KENDINI SUCLADI HEP SUAN KONUSMUYORUZ YINE DE ICIM RAHAT EN AZINDAN ONU DA KENDIMIDE DAHA COK KANDIRMADIM HEPINIZE TESEKKURLER UZGUN OLSAMDA

Neyine bağlandın ki görmeden bir hafta da? Bizim ülke sevgi yokluğundan mi, ya da baska sebeplerden mi, böyle hastalıklı ruh haline bürünüyoruz milletçe söz konusu karşı cins olunca?

Dürüstçe gerçekleri açıkla kaybedeceğin bir şey yok 1 haftada leyla olmayacağına göre!! sanal alem işte!!bir çoğu olmadığına özeniyor, olamadığı gibi olmaya çalıyor!!! sanırım tanıdığın biri onun gerçek olduğundan eminsen açıkla inceldiği yerden kopsun, zaten açıklamasanda bitecek kendini daha fazla kaptırmadan açıkla....

açıklamana sevindim, tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…