Gunaydınlar .

Esra hnm sabah sabah ne ictiniz,ayrica tum kadinlarin hoslandigi sonucuna nasil vardiniz ve ayrica neyden hoslandiginiz bizi neden ilgilendirsin...
Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?

Ben bi şey payşalıyım dedim konu saçmalandı sadece , hemen hemen her kadın severde ondan , ayrıca be turkıyede değil ! Almanyada yaşıyorum , burada toplu oturun diye bi şey yazmıyor .

Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Her ayiran erkegin kabarigini sever, bundan hoslanirsaniz bende sizin zihninizden suphe duyarim.

Hastaneye gitmissiniz doktor randevunuzu bekliyorsunuz ve karsida bir adam ayirmis aman allahim o ne kabaran sey deyip, sularimizi akitmiyoruz.
Ise, okula vb. yerlere giderken binmisiz metroya yer yok zaten, taciz edilmeden, bir seyimiz calinmadan insek yine iyi ama o da ne? yine kabaran bir seyler. ohh sizin sevdiginizden.

Çok iyiymis valla nasıl güzellik nasıl çok mu ozendin böyle güzel olabilmek için kaç operasyon abla estetik var dimi

Fotodaki sen misin diyince baktım. Konu sahibinin " kabariklik" takıntısı var. Acaba kabariklik mi var fotoda diye.

Banlanacak bi şey yapmadım sadece bilmek istedim .

Back
X