- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Esra_Baydan
-
Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Iyide sacmalayan siz oldunuz.Ben bi şey payşalıyım dedim konu saçmalandı sadece , hemen hemen her kadın severde ondan , ayrıca be turkıyede değil ! Almanyada yaşıyorum , burada toplu oturun diye bi şey yazmıyor .
Bu tiple mi ?Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Sonradan mı önceden mi ? Kestirip pişman mi oldun ,eskiye özlem mi varBen kadınım diğerlerini bilemiyeceğim .
Benim .Abla fotodaki sen misin
Hahaha hiç alâkası yok ! Dediğinin .Sonradan mı önceden mi ? Kestirip pişman mi oldun ,eskiye özlem mi var
Her ayiran erkegin kabarigini sever, bundan hoslanirsaniz bende sizin zihninizden suphe duyarim.Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Benim .
Cunku bunun gibiler icin asansor alani da halvete musait.Başkasının alanını kapladığı için hoşlanmıyorum.toplu taşıma cinsel şeyler düşünecek kadar konforlu değil.
Bak o zaman gerildim şimdi ,kendimden şüphe etmeye başladım .üç bebe de yaptım Ama ben mi yaptım ,neremle yaptımHahaha hiç alâkası yok ! Dediğinin .
BelliBenim .
Çok iyiymis valla nasıl güzellik nasıl çok mu ozendin böyle güzel olabilmek için kaç operasyon abla estetik var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?