• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNAYDINNNNNNN

Mylonghair

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
179
67
123
Kızlar günaydın hepinize
Bugün yeni bir işe başlıyorum.hiç istemeye istemeye .çok pişmanım orada calısmayı kabul ettiğim için.bi anlık düşünceyle tamam dedim.ben nasıl iki düşman oldugumuz eski erkek arkadasımla aynı yerde calısayım.çok kötü hissediyorum kendimi.ailem baska sehirde öyle hiçbişi demeden cıkıp gidesim var annemin yanına:(((

Canım öncelikle yeni işin hayırlı olsun işe ihtiyacın varsa görmemezlikten gel çalış diyicem ama düşman olucak kadar kötü bir durumdaysa aranız tekrar bir gözden geçir kararını derim

Canım öncelikle yeni işin hayırlı olsun işe ihtiyacın varsa görmemezlikten gel çalış diyicem ama düşman olucak kadar kötü bir durumdaysa aranız tekrar bir gözden geçir kararını derim
Teşekkür ederim.biraz sabredip ayrılmayı düşünüyorum.bu süre çok zor gececek ama hayırlısını diliyorum

Kızlar günaydın hepinize
Bugün yeni bir işe başlıyorum.hiç istemeye istemeye .çok pişmanım orada calısmayı kabul ettiğim için.bi anlık düşünceyle tamam dedim.ben nasıl iki düşman oldugumuz eski erkek arkadasımla aynı yerde calısayım.çok kötü hissediyorum kendimi.ailem baska sehirde öyle hiçbişi demeden cıkıp gidesim var annemin yanına:KK43:((
Başka yer yokmuydu o_O

Kızlar günaydın hepinize
Bugün yeni bir işe başlıyorum.hiç istemeye istemeye .çok pişmanım orada calısmayı kabul ettiğim için.bi anlık düşünceyle tamam dedim.ben nasıl iki düşman oldugumuz eski erkek arkadasımla aynı yerde calısayım.çok kötü hissediyorum kendimi.ailem baska sehirde öyle hiçbişi demeden cıkıp gidesim var annemin yanına:(((

Maalesef hayatımiz boyunca sevmediğiniz insanlara çokça katlanmak zorunda kalıyoruz. Her seferinde annenizin kucagina kaçamazsiniz. Bence daha profesyonel davranip, onlari göz ardi etmeyi öğrenmelisiniz. Soğukkanlıliginizi koruyarak işinizi yapın. Her is arkadaşıyla can ciger olunmak zorunda degil. Ilişkiniz işten ibaret olur böylece. Allah yardimciniz olsun.

Günaydın
Bence hata etmişsin , şimdi orada sürekli kasılıp eski günleri hatırlayıp üzüleceksin..
Bence bu işe hiç bulaşma..

sen dün konu açmamaış mıydın eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorum, kendisi müdür yardımcısı onu süründürmek istiyorum falan diye?
bu yeni iş gene başka bir erkek arkadaşınla mı anlamadım kafam karıştı , ben kişileri mi karıştırıyorum? :KK64:

Back
X