Güncel 2010 Aralık Anneleri

esra_37

Biz Artık 3 Kişiyiz...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
991
1
96
40
Diğer
Yönetim lütfen silme, nedenlerini özetlediğimizi düşünüyorum. En kısa sürede eski topicteki listeyi ekliyorum, ve yeni gelenleri de tabi
Sabit başlıktaki 2010 anneleri 2009 anneleriyle dolu, konuyu açan arkadaş yok, dolayısıyla biz kendi tablomuzu oluşturamıyoruz, amaç paylaşım değilmi, işe yaramadıktan sonra topiğin hiç bi anlamı yok, lütfen biraz anlayışşş, lütfen...
Eğer bu topiğin ondan daha gereksiz olduğunu düşünürseniz o zaman kapatırsınız ama en azından bize 3 günlük süre verin..........

Kızlar eski listeyi yavaş yavaş ekliyorum, yeniler de özelden mesaj gönderirse hemen eklerim

سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم Allah'ım Meleklerimizi Koru....

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***Gerçek ısim***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***ılk Doktor Muayenesi***
1|Akrep83|Gülbin|26 |28 Şubat |5 Aralık | 60|????? |?????????????|12 Nisan
2|LaBianca||32 |4 Mart |7 Aralık | |????? |?????????????|
3|BebiskoM88 ||22 |2 Mart|7 Aralık |55 |????? |?????????????|8 Nisan
4|lachennnn|Esra|25 |1 Mart|6 Aralık | |????? |?????????????|2 Nisan
5|karabiber01|Eda|32 |1 Mart|6 Aralık ||????? |?????????????|
6|esra_37|Esra|25|28 Şubat|5 Aralık |50|????? |?????????????|13 Nisan
7|Kaymaklım||24 |11 Mart|16 Aralık ||????? |?????????????|
8|Sezen10||34 |2 Mart|7 Aralık |59 |????? |?????????????|12 Nisan
9|orays||26 |25 Şubat|2 Aralık | |????? |?????????????|
10|asliyilmaz79|Aslı|31 |25 Şubat|2 Aralık | |????? |?????????????|3 Nisan
11|illet||28 |26 Şubat|3 Aralık | |????? |?????????????|
12|Hazinem||37 |10 Mart|15 Aralık | |????? |?????????????|
13|Ersu|Suzan|24 |3 Mart|8 Aralık | |????? |?????????????|
14|anego||28 |5 Mart|10 Aralık | |????? |?????????????|
15|pelly1|Pelin|35 |24 Şubat|2 Aralık | 56|????? |?????????????|3 Nisan
16|cucu|Burcu|24 |8 Mart|7 Aralık | 68|????? |?????????????|7 Nisan
17|misivam|Gökçe|25 |2 Mart|7 Aralık | |????? |?????????????|8 Nisan
18|serpil_20de |Serpil| |28 Şubat|4 Aralık | |????? |?????????????|30 Mart
19|erkil ||22 |5 Mart|10 Aralık | |????? |?????????????|
20|gelbebek26|Ezgi|28 |13 Mart|18 Aralık |60 |????? |?????????????|10 Nisan
21|DamlaUmut||33 |3 Mart|7 Aralık | |????? |?????????????|
22|astar||27 |6 Mart|11 Aralık |67 |????? |?????????????|7 Nisan
23|alabama|Şebnem|38 |26 Şubat|3 Aralık |67 |????? |?????????????|
24|kelebeklikuzu|Selin|26 |11 Mart|16 Aralık | |????? |?????????????|
[/table]

Son düzenleme:
yaşasın bu çok iyi olmuş esracım:) inşallah kapatılmaz:) bu arada hamiş kaldığım kilo 60..

Son düzenleme:
yaşasın bu çok iyi olmuş esracım:) inşallah kapatılmaz:) bu arada hamiş kaldığım kilo 60..

ekledim canım, umarım kapatılmaz, ama tekrar toplanmak baya vakit alacak gibi görünüyo, aynı başlıktan bi kaç tan eolunca, önceki topikteki arkadaşlara özelden de ulaşamıyorum, yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum, en az 50 mesaj yazmam gerekiyomuş forumda, bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim canımcım....
Arkadaşlara özelden ulaşıp linki gönderebilirmisin?

Ellerine sağlık Esra, inşallah kapanmaz burası. ben iyice soğudum bu işten. Canı isteyen topik açıyor, sonra ortadan kayboluyor, ilk o açtı diye de biz çekiyoruz cefasını....

katılıyorum Pelincim, çok güzel bi muhabbetimiz vardı diğer topicte, umarım aynı heyecanı yeniden yakalarız, listedeki arkadaşlara ulaşabilsem yeni topiğin adresini vericem ama hala özel mesaj gönderemiyorum
Düzelttim canım tarihi, kusura bakma, diğerinden geçirirken gözlerim şaşı oldu sanırım, yanlış görmüş olabilirim:)

Son düzenleme:
ekledim canım, umarım kapatılmaz, ama tekrar toplanmak baya vakit alacak gibi görünüyo, aynı başlıktan bi kaç tan eolunca, önceki topikteki arkadaşlara özelden de ulaşamıyorum, yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum, en az 50 mesaj yazmam gerekiyomuş forumda, bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim canımcım....
Arkadaşlara özelden ulaşıp linki gönderebilirmisin?

tabiki yaparım canım..inşşallah yeniden toplanabiliriz:)

merhaba kizlar,
Insallah yeni topigimizi de silmezler..hakikaten aralik anneleri topigi tam bir curcuna...yani carsamba pazari gibi...konular farkli farkli..oysaki bizler ayni donemlerde hamile kalmis kisiler olarak belirtilerimizi yasadiklarimizi adim adim birlikte paylasarak ilerlemek istiyoruz...ayni zamanda bir tablo bile yapilmamis..tabiki sizleride anliyoruz ancak bu bir kuraldir diyerek , tartmadan karar vermemenizi rica ederiz...zira arkadasimizin ilk olarak soylediklerine harfiyen bizlerde katiliyoruz...lutfen bize gereken izni veriniz..ve oradaki topigi kaldirin yada adini degistirin...

سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

esracim,yukaridaki arapca 'BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM' ekleyiver listenin basina canim.....

ya nedenkapatıldı anlayamadım. nerde sorun gördüler. saf dışı kaldımbiraz :)

ya nedenkapatıldı anlayamadım. nerde sorun gördüler. saf dışı kaldımbiraz :)

canımm kapatılmasınınn sebebiii
ooo aralıkk annesi topiğininn olduğuu başlıkk başka yerde olduğu için kapatıldııı
gebelik bölümündeydii daha önce farkındaysanızz o yüzden kapandı canlarımm
burdada şimdi 3 tane varrrr,aslında gerçek olarakk bunun kalması lazımmmm çünküü burdakii listeyii hazırlayann kişide aralıkk annesii ve takip edebilirr
ilk topiği açan kişi hamile bile değill ve hiç gelmemişş birdahaaa
azize arkadaşımızda açmışş ellerine sağlık oda güzel liste yapmışşş amaa oda hamile olup olmadığıı belli değill inşallah kalır ve katılır aramızaa

Neyse kaldığımız yerden devam edelim o zaman. En son kimsenin belirtileri yoktu, benim dışımda :)
Ama dediğim gibi kızlar benim bulantılarım yine gastritimden kaynaklanyomuş sanırsam, çok şükür 2 gündür bişey yok, hatta gece çıkan mide kazıntılarım da kayboldu

ama artık düzene girse iyii olacakk topiğimizzz saruböceğe tekrar soralımmm çün küü burdada tam 3 tane aralık annesi topiğii olduu yinee kapanacakk topiklerr
kesin belli olsunkii artıkkk ,kim dokotra gitti kimmm keseyii gördüü dokotrr ne dedii öğrenelimm

orays, anego, ZEYNEP6672 yakalım sizi kızlar, katılın hadi aramıza ........:)

AYYY tam bi curcuna benim kafam karıştı neyse bana uygun burası daha hamiş degilim ama olsun sizleri sevdimm o ysden bu tpikteyim...hamile olduunuzu bilmeden önce belirtileriniz neydii kendimi dinleyip duruyorum da :)

Merhaba kızlar sabahtan beri giremedim topiğe
sinir oldum

bu arada 2 gündür yavaş yavaş bulantı başlıyor sabahtan beri
vardı tuzlu kraker yedim o kadar
acaba sabah aç karnına demir hapı içiyorum 2 gündür ondanmı bulnıyorum acaba yoksa normalmi anlayamadım

Back
X