Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar, güncel fiyatlar nedir acaba? 1 ml dolgu için 1000 tl fiyat normal midir? güncel botoks ve dolgu fiyatlarını paylaşabileceğimiz bir yer olur umarım
Dolgu fiyatları bir tüp 1000-1200 tl dem başlıyor; ama 2 arkadaş gittiğinizde; yarı yarıya paylaşabiliyorsunuz fiyatı ve dolguyumerhabalar, güncel fiyatlar nedir acaba? 1 ml dolgu için 1000 tl fiyat normal midir? güncel botoks ve dolgu fiyatlarını paylaşabileceğimiz bir yer olur umarım
Merhaba bende İzmirde yasıyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum doktor arastırıyorjm da yardımcı olabilir misiniz acaba?? Memnun musunuz dolgunuzdan? Önerir misiniz Doktor Öner Ozsoyeriyi??Bence pahali ben karsiyakada doktor öner ozsoyeriye yaptirdim 5 ml 1500 tl ye ve kalici dolgu birde
Dolgu fiyatları bir tüp 1000-1200 tl dem başlıyor; ama 2 arkadaş gittiğinizde; yarı yarıya paylaşabiliyorsunuz fiyatı ve dolguyu
Botoks’da en tek kişi en düşük 600 tl dem başlıyor; Eğer botoks düşünüyorsanız, Koşuyolu’nda özel bir hastanede, iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben arkadaş
hangi hastaneDolgu fiyatları bir tüp 1000-1200 tl dem başlıyor; ama 2 arkadaş gittiğinizde; yarı yarıya paylaşabiliyorsunuz fiyatı ve dolguyu
Botoks’da en tek kişi en düşük 600 tl dem başlıyor; Eğer botoks düşünüyorsanız, Koşuyolu’nda özel bir hastanede, iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben arkadaş
Botoks 600 lira. Bu prof ücretidir. Boşuna fazla para ödemeyin.
Profesör dr plastik cerrah Tayfun Aköz muhteşem bir hekimdir. Botoks fiyatı 600 liradır . Plastik cerrah Cengiz Ersezen çok iyidir. Botoks fiyatı 600 liradır.Kim bu hekim? Acayip yüksek fiyatlar veriyorlar çoğu da güvenilir değil.
Profesör dr plastik cerrah Tayfun Aköz muhteşem bir hekimdir. Botoks fiyatı 600 liradır . Plastik cerrah Cengiz Ersezen çok iyidir. Botoks fiyatı 600 liradır.
Zaten bunlar standart botoks fiyatıdır .
800 lira çok. Dediğim dr ları ara. Zaten telefonda fiyatı derler. Botoks ve dolgu olayı yaşla ilgili değil. Her yaşta yaptırabilirsinYasım genc ama baksam mı diye düşündüm bir yer 800 fiyat verdi.
. Farkındayım ama düşünmüyorudsum aklıma soktu ucuz diye800 lira çok. Dediğim dr ları ara. Zaten telefonda fiyatı derler. Botoks ve dolgu olayı yaşla ilgili değil. Her yaşta yaptırabilirsin
Bahsettiği doktor genç bir kadının ölümüne sebebiyet vermiş dün haberlerde gördüm. Bilgilendireyim dedim.Bence pahali ben karsiyakada doktor öner ozsoyeriye yaptirdim 5 ml 1500 tl ye ve kalici dolgu birde
Bence kendisiydi o doktorun veya asistanı patronu tarzı bisey kendi reklamını yapıyo 5 ml dolgunun o fiyata olması akıl kârı değil zaten kendileride düzenbaz sahtekar insanlar güzelim kadını öldürdülerBahsettiği doktor genç bir kadının ölümüne sebebiyet vermiş dün haberlerde gördüm. Bilgilendireyim dedim.