güncel dolgu ve botoks fiyatları

metallium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
177
3
318
İstanbul
merhabalar, güncel fiyatlar nedir acaba? 1 ml dolgu için 1000 tl fiyat normal midir? güncel botoks ve dolgu fiyatlarını paylaşabileceğimiz bir yer olur umarım

merhabalar, güncel fiyatlar nedir acaba? 1 ml dolgu için 1000 tl fiyat normal midir? güncel botoks ve dolgu fiyatlarını paylaşabileceğimiz bir yer olur umarım
Dolgu fiyatları bir tüp 1000-1200 tl dem başlıyor; ama 2 arkadaş gittiğinizde; yarı yarıya paylaşabiliyorsunuz fiyatı ve dolguyu
Botoks’da en tek kişi en düşük 600 tl dem başlıyor; Eğer botoks düşünüyorsanız, Koşuyolu’nda özel bir hastanede, iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben arkadaş

Bence pahali ben karsiyakada doktor öner ozsoyeriye yaptirdim 5 ml 1500 tl ye ve kalici dolgu birde
Merhaba bende İzmirde yasıyorum dudak dolgusu yaptırmak istiyorum doktor arastırıyorjm da yardımcı olabilir misiniz acaba?? Memnun musunuz dolgunuzdan? Önerir misiniz Doktor Öner Ozsoyeriyi??

merhaba bahsettiğiniz yer neresi acaba
Dolgu fiyatları bir tüp 1000-1200 tl dem başlıyor; ama 2 arkadaş gittiğinizde; yarı yarıya paylaşabiliyorsunuz fiyatı ve dolguyu
Botoks’da en tek kişi en düşük 600 tl dem başlıyor; Eğer botoks düşünüyorsanız, Koşuyolu’nda özel bir hastanede, iyi marka botoks, bir şişeyi 2 kişiye 800 tleye yapıyorlar; Kişi Başı 400 tl; Ben arkadaş

hangi hastane

Kim bu hekim? Acayip yüksek fiyatlar veriyorlar çoğu da güvenilir değil.
Profesör dr plastik cerrah Tayfun Aköz muhteşem bir hekimdir. Botoks fiyatı 600 liradır . Plastik cerrah Cengiz Ersezen çok iyidir. Botoks fiyatı 600 liradır.
Zaten bunlar standart botoks fiyatıdır .

Profesör dr plastik cerrah Tayfun Aköz muhteşem bir hekimdir. Botoks fiyatı 600 liradır . Plastik cerrah Cengiz Ersezen çok iyidir. Botoks fiyatı 600 liradır.
Zaten bunlar standart botoks fiyatıdır .

Yasım genc ama baksam mı diye düşündüm bir yer 800 fiyat verdi.

Son düzenleme:
Annem iki üç sene önce botoks yaptırdığında 800₺ ödemişti bi prof’a ben de dolgu yaptırmak istiyorum ama kriz mriz derken her şey pahalılandı, adı sanı bilinmeyen estetik cerrah olmayan bir doktor bile bana 1250₺ dedi fiyat için, ben de diyorum ki yine en güveniliri devlet hastanesi. Devlet hastanesindeki dolgu ve botoks fiyatlarıbilgisi olan var mı

Bahsettiği doktor genç bir kadının ölümüne sebebiyet vermiş dün haberlerde gördüm. Bilgilendireyim dedim.
Bence kendisiydi o doktorun veya asistanı patronu tarzı bisey kendi reklamını yapıyo 5 ml dolgunun o fiyata olması akıl kârı değil zaten kendileride düzenbaz sahtekar insanlar güzelim kadını öldürdüler

Back
X