- 20 Mayıs 2023
- 1.737
- 1.015
- 63
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Kizzz boş durma iki dil biliyorsaaan deli misinÖğretmenim
Bi süre yaptım
Tam cinnet gecırmelık, nıye deyınce cocuk nasıl nıye dıye yıkılıyorum oldugum yere
Hostes pilot fılan olmak isterdim gez dur
Yabancı 2 Dil bılıyorum
Ama hiç calısmak ıstemıyorum ev hanımıyım sımdılık bakalm
Yazarım ne oldu ki ???Sen yazsana
Hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMimari restorasyon okudum ama ev hanımıyım şuan
Bir şey olmadıYazarım ne oldu ki ???
Amin inşallah teşekkür ederimHamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsingüzel bölüm
Kolay gelsin 24 saat mesai zor işçalışmıyorum bebek bakıyorum
Dil edebiyat mezunuyum.. Editör veya akademisyen olmak istiyordum üniversitedeyken. Ama o dönem ailemin işletmesini işletiyordum. Bir dönem öğretmenlik de yaptım ama bana göre değil. çocuklara karşı sabırlı değilim malesef. Aile işletmesinden hoop koca evine
Simdi akademisyenliği düsünüyorum tekrardan. Alese çalışıyorum. Benim her seyden çok çabuk hevesim geciyor
daha önceden girdim ales ve ydsye ama başlamadım yüksek lisansa. 2 yıl daha okumak zor geldi o zamanKolay gelsin 24 saat mesai zor iş
Ay benimde öyle yüksek lisansı da bıraktım çabuk geçiyor benden de hsjdjf
Yap yap ne iyi gelecekse onu yapdaha önceden girdim ales ve ydsye ama başlamadım yüksek lisansa. 2 yıl daha okumak zor geldi o zamanama simdi özlüyorum üniversiteyi, sürekli öğrenci olamayı falan.
boş duruyorum bari yüksek yapayım
Süper :) hala olabilir dans kurslarına gidebilirsiniz hobi olarakEsnafım ama dansçı olmak isterdim
AbboooooHostes olmak güzel olurdu cümlesini okuyorum sıkça.. gülüyorum, bir acı tebessümgezmek sanıyorlar diyorum, sırtm yanarken, ayaklarımın nasırı acırken, gozlerım tavana boş boş bakıp yarın akşama kadar nası uyuyacağım 11 saatlık uçuşa gideceğim valize herşeyi koydum mu 24 saat kalıp geri geleceğim değil gezmek ınş uyuyabılırım dönüşe doğru uyuyım bari sabahtan çok uyumayayım, e döndükten sonra hemen uyursam gece uyuyamayacağım ozaman acaba dönüşte 2 boş sonra tekrar aynı seferi verirler mi bari boş çıksam ..düşüncelerinden sıyrılıp foruma geri dalıyorum.. okey hadi bye
Hobi olarak kilo vermek için arada tombik shakiraya dönüşüp evde yapiyorumSüper :) hala olabilir dans kurslarına gidebilirsiniz hobi olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?