Merhaba arkadaslar
Ben dun itibariyle mounjaroya basladim. Arastirirsaniz gorceksiniz ki zayiflama ignelerinde suan en yeni en hizli ve en az yan etki gosteren igne bu. Ozempic gecmisim hic yok ben kendisini hic deneyimlemedim ancak kullanip cok ciddi guzel kilolar veren tanidiklarim var. Yalniz asiri mide bulantisi yaptigindan ben ona cesaret edemedim. Kendi doktorumda mounjaro ile zayifladi ve minimum yan etki. Ben dun basladim 1 saat sonra etkileri basladi bende. Nerdeyse 24 saattir sirf halsiz dusmemek adina biraz agzima biseler atiyorum ve inanilmaz bir tokluk hissim var. Tatli cikolata benim icin vazgecilmezdi gram canim istemiyor. En ufak bir mide bulantisi vs olmadi bende ama tabi bise yemedigim icin halsizlik var onuda iste 1-2 ceviz badem agzima atip dengelemeye calisiyorum. Yalniz bu soyle anlasilmasin tekrar belirtmek isterim ki sanki bir kuzu yemisim gibi bir toklugum var yiyemiyorm yani. Ozempic te sanirim mide bulantisi vs bi tik daha fazla oluyormus. Deneyimleyen arkadaslar yazarsa sevinirim. Zira onu da merak ediyorum :)