Göbek deligının biraz altından kac kilosunuzBende bugün aldım uzun zamandır kilo veremiyordum siz ilk nerenizden vurdunuz
Evet normal doktorunuz açıklamadı mı kac doz yaptınızKoldan yaptım sabah yaktı ve bir damla kan geldi normal mi
sol koldan yaptım her defasında farklı yerden yap dediGöbek deligının biraz altından kac kilosunuz
Bana sadece göbek deliği bıraz aşağısından yap dedı bu ctesı kontrolüm varsol koldan yaptım her defasında farklı yerden yap dedi
Evet maliyetli ama maalesef zayıflamamız lazım saglık İcinmaliyeti hakkında ne düşünüyorsunuz ilk ay 1 mg 2.ay 2 mg
2 ayda 24 bin
Evet maliyetli ama maalesef zayıflamamız lazım saglık İcimaliyeti hakkında ne düşünüyorsunuz ilk ay 1 mg 2.ay 2 mg
2 ayda 24 bin
0.25 başladım 96 kilo boy155 cm troit ve insülin direncim var
Umarım en kısa zamanda veririz tekrar almayız ınsallah0.25 başladım 96 kilo boy155 cm troit ve insülin direncim var
sizde ilk günden iştah kapanması tokluk hissi oldumuBana sadece göbek deliği bıraz aşağısından yap dedı bu ctesı kontrolüm var
Hayır aksine 1,2 gün gectı hatta yanlıs mı yapıyorum dıye düşündümsizde ilk günden iştah kapanması tokluk hissi oldumu
Klasik sabah bir yumurta çeyrek avakado az petnir ekmek yerine wasa bir dilim öğlen aksam birinde sebze birinde et ara öğünler kahve yeşilçay hurma kayısı tarzısukran88 beslenme olarak besleniyorsunuz
Cok ıyı besleniyorsunuzKlasik sabah bir yumurta çeyrek avakado az petnir ekmek yerine wasa bir dilim öğlen aksam birinde sebze birinde et ara öğünler kahve yeşilçay hurma kayısı tarzı
Ne zaman başladınız çok iyi bende yürümeye basladım perşembe tartılıcam heyecanlıyımsukran88 bugün kontrole gittim suan kı kilom 101.25 cok ıyı dedı aynı dozdan devam edelim dedi 0.25 mg dan bende son 4 gündür akşamları 10bın adım yürüyorum
Gecen hafta salı başladım malum tekstilde calısıyorum isler ağırdı başlayamadım cok sukur biraz hafifledi basladım sabah erkenden kahvaltı yapmaya calısıyorum ıs yerınde abur cubur kestim eve gelince protein ağırlıklı beslenme birde korse aldım inanılmaz terletıyorNe zaman başladınız çok iyi bende yürümeye basladım perşembe tartılıcam heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?