Guncel Ozturk revizyon

melodykar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2020
26
9
1
29
Guncel Ozturk'e ameliyat olanlar lütfen deneyimini paylaşabilir mi ? Fiyat soranlar size ne kadar ücret verdi ?

İlk ameliyatını olan ve revizyonla bile mutlu olmayan çok hastasını gördüm ben. Davalık olmuştu hastalarıyla. İyice araştırmak lazım revizyon için. Daha zorlu ameliyatlar çünkü.

Siz kimi önerisiniz . Evet biliyorum ama gercekten hakkinda kotu yorum olmayan bir doktor bile bulamıyorum. Cogu doktor burnumu yapmak bile istemiyor . Ne yapicagimi sasırdım :(

Ben Eren tastan a gittim. 400 TL muayene ücreti aldı. Primer ameliyat olacaktım. Revizyonda yaptıklarını gösterdi. Benim burnuma benzeyen bir burun bile göstermedi. Sonra hadi size ameliyat olucam da neye benzeyecek bir simulasyonu yapsaydiniz bari dedim. Karar verirsen bir dahaki muayenede yaparım dedi. Gonderdi. Revizyonda iyi olduğunu ben de duymuştum ama o kadar fahiş fiyat istiyor ki

Ben Eren tastan a gittim. 400 TL muayene ücreti aldı. Primer ameliyat olacaktım. Revizyonda yaptıklarını gösterdi. Benim burnuma benzeyen bir burun bile göstermedi. Sonra hadi size ameliyat olucam da neye benzeyecek bir simulasyonu yapsaydiniz bari dedim. Karar verirsen bir dahaki muayenede yaparım dedi. Gonderdi. Revizyonda iyi olduğunu ben de duymuştum ama o kadar fahiş fiyat istiyor ki
Kime olursaniz olun bu isin garantisi yok olumsuz yorum gormedigim doktor yok, her doktorun ( hepsinin) kotu yaptigi hastalari var.
Sonucta her ameliyatin bi riski var ve bundan dolayi tum doktorlar ameliyattan once bilgilendirme formu imzalatiyorlar ve orada burunda şekil bozuklugu çökme olabilecegi nefes alma problemi olabilecegi yaziyor ve siz bu formu imzalayarak bu risklerin olacabilecegini bunlarin normal ameliyat komplikasyonu olarak basiniza gelebileceginizi kabullenerek ameliyat giriyorsunuz.
Sonucta biraz da sans isi bazi hastalari goruyorum burda devlet hastanesinde veya 4-5 bin TL ye olmuslar burunlari ne kadar guzel olmus kimide 40-50bin vermis burunlari mahvollumus eskisinden bin beter.

benim bir tanıdığım revizyonunu güncel beye olmuş ben burnunun estetik doluğunu bilmiyordum çok doğal duruyo hep önerir herkese ama asla bütçem el vermez aşırı pahalı

Ben Güncel Öztürk’e ameliyat oldum. Burnum hala kocaman. Şimdi 2. ameliyat için başka doktorlarla görüşüyorum. Youtuber Gökçe Yıldırım 2. ameliyatını Güncel Öztürk’e olmuştu. Sonra 3. ameliyatını Nezail Demirciler’e oldu.

Back
X