- Konu Sahibi deryadabirdalga
-
bende hiçbir sorun çıkmamasına rağmen doktor rahim dinlendirme yapalım rahim bu süreçte kendini yenilediği için transfere daha uygun hale geliyo dedi sakın üzme kendiniOyy kıyamam ona inşallah kuzum. Zaten bana taze transfer yapılacaktı normalde ama progesteron yüksek çıkınca dondurduk bunu diğerlerini 5. güne gönderdik. 5’e giden olsaydı bu embriyo transfer edilmeyecekti. Belki de bunun doğması lazım rabbim öyle kararlaştırmış ki diğerleri yok oldu bu transfer edilecek yine.
Zaten opudan sonra transfer ertelenince çok üzülmüştüm ama ağrım oldu çok o yüzden sonradan iyi ki demiştim. Yine iyi ki diyeceğim inşallah
Merhaba bizim 140 gitti transfer sürecindeyiz elimizde kalan ilaçlar var buzdolabında bekliyor eğer isterseniz bana yazabilirsinizMerhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Ben medipol megada yaptırdım tüp bebek işlemini rahim dinlendirmede herhangi bir ücret talep etmediler.Bahçeci 110+40 bin ilaç 25.ç bin dondurma 20 bin rahim dinlendirme
Merhaba hangi ilaçlar var elinizdeMerhaba bizim 140 gitti transfer sürecindeyiz elimizde kalan ilaçlar var buzdolabında bekliyor eğer isterseniz bana yazabilirsiniz
Gonal f 300 ve cetrotideMerhaba hangi ilaçlar var elinizde
Benim şansım doktorlara ve ChatGPT’ye göre %80 di. Ama olmadıAmin hayırlısı… ChatGPT bile bana yüzde 1-2 sans verdi.
Doğru söylüyorsunuz yapacak bir şey yokBenim şansım doktorlara ve ChatGPT’ye göre %80 di. Ama olmadıYani diyeceğim o ki Allah isterse olur istemezse biraz daha bekleriz
Bahçeci asla verdiği rakamda kalmıyor. 83 bin tl ile fiyat alıp ilaç hariç 200 bine geldim.
Asla ilgili değildi doktor tamamen Şansa bıraktı bütün eczaneler neden muadilini kullandığımı asıl diğer ilaç markasını ve düşük olduğunu söylerken ben dr a güvendim herkesin ihtiyacı farklıdır diye ama sonuç hüsran. Giden param emeğim keşke başka merkeze gitseydim.
Çoğu merkezin taktiği bu zaten ama Bahçeci oldum olası bana itici gelen bir merkez. Kadın faktöründe başarıları olup isim yapmış haliyle tip bebek diyince akla gelen tek merkez gibi algılanıyor herkes tarafından ama maddi manevi büyük dolandırıcı bana kalırsaEn bombası eczanede 1000₺ olan serumu 12 bine taktılar.
Ve bunları hep işlem anından önce söylüyorlar ki mecbur kalın o an ki psikolojiyle kabul edin.
Merhaba gonal f için baskasına söz vermediyseniz eğer ben alabilirim . İstanbuldayımGonal f 300 ve cetrotide
25 yumurta dan sadece bir tane kaldı elimdeİnşAllah altın embrıyon olsunbozma moralini umut olayım sana Allah ın izniyle
benım gebeliğim 3. Gün embrıyosu 8 hücreli şuan karnımda tepiniyor
Amin inşallah tek embrıyo bile yeterli bi bakmışsın bölünüp ikizin olmuş25 yumurta dan sadece bir tane kaldı elimde3. Gün embriyosu orta kalite sıcak transfer sonrasında başka embriyo kalmadığını öğrendik bugün 5. Günüm umarım tepindiği günleri görmek bana da nasip olur sağlıkla gelsin miniğin
Aminnn inşallahAmin inşallah tek embrıyo bile yeterli bi bakmışsın bölünüp ikizin olmuşRabbim ol der ve oluverir
Merhaba, biz ilaçları eczaneden kartla satın aldık öyle olunca da 6 ay taksit yaptırdık. Bu da bizi bir nebze rahatlattı.Kasım ve aralıkta iki kez yumurta toplattık. Sonra nisan ayına kadar ara verdik hemde borçları toparlamış ödemiş olduk.Şimdi sadece transfer ücreti 33 bin ödeyeceğiz.Yılbaşından önce 28 bindi. Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.İlaçlar sürekli zam alıyor ve bulunması da her zaman kolay olmuyor.Ben kolayca bulabildim çok şükürDenemeye her zaman değer. Bu yoldaki en zorlu süreçlerden biri maddiyat tabi. Bende şuan bunu öğrenmeye çalışıyorum ama öğrenemedim. Bu beni geriyor ne kadarını nasıl karşılayabiliriz plan yapmam gerekli
Merhaba,Merhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Erkek faktörü vardi bizde biz cok memnun kaldik acikcasi ve oglumuzu kucağımıza aldikÇoğu merkezin taktiği bu zaten ama Bahçeci oldum olası bana itici gelen bir merkez. Kadın faktöründe başarıları olup isim yapmış haliyle tip bebek diyince akla gelen tek merkez gibi algılanıyor herkes tarafından ama maddi manevi büyük dolandırıcı bana kalırsa
Maşallah Allah bağışlasın, azosperm kaynaklımıydı ?Erkek faktörü vardi bizde biz cok memnun kaldik acikcasi ve oglumuzu kucağımıza aldik
Amin sagolun. Sperm sayisi azdi morfoloji bozukluğu vardi.Maşallah Allah bağışlasın, azosperm kaynaklımıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?