- Konu Sahibi deryadabirdalga
-
Merhaba bu 105 binin icinde muayene ücretleri ve tahlil ücretleri dahil mi? Bende arastiriyorum toplam olarak ne kadara mal olur bunu ögrenmeye calisiyorum 4 basarisiz denemem var en iyi yerde denemek istiyorum ama negatif almaktan da aşırı korkuyorumMerhaba, şişli memorial şu an ilk kez gidecekler için 105 Bin TL. Genetik için de embriyo başına 305 dolar alıyorlar. Transfer ğcreti bu ücretin yanılmıyorsam %20’si. Onu transfer aşamasına geldiğinizde ödeyebiliyorsunuz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
genetiğe gönderdiğiniz sayı oldumı benimde dengeli translokasyon var bu durumu yaşayan varmı 5. güne embriyom gelmiyorEvet boş çıktı. Zaten rezerv düşük. Zaten üzüldüm yeterince boş verin alışırım daha da zamanla
Gebeliğe gönderilecek bir şey elde edemedim malesef :)genetiğe gönderdiğiniz sayı oldumı benimde dengeli translokasyon var bu durumu yaşayan varmı 5. güne embriyom gelmiyor
Merhaba bende translokasyon taşıyıcısıyım güncel durumunuz nedirgenetiğe gönderdiğiniz sayı oldumı benimde dengeli translokasyon var bu durumu yaşayan varmı 5. güne embriyom gelmiyor
Merhaba, kusura bakmayın yorumunuzu gördüm merak ettim, bende yurt dışından geleceğim süreç için. Sizin acaba nasıl ilerledi başladınız mı tedaviye?Merhaba , ben acıbademde hiç görüşme yapmadan vazgeçtim fiyatları TR için bilmiyorum. Ama sanki fiyatlar Eur cinsinden olsa bile size extra fazla verilmiş. Yarın Şişli Memorial ile görüşmem var. Güncel fiyatları özelden yazarsanız size iletirim.
Merhabalar evet şişlide başladı tedavım. Ebriyolar donduruldu. Genel olarak biz süreçden çok memnun kaldık. Doktorlar hastane oldukça ilgiliydiMerhaba, kusura bakmayın yorumunuzu gördüm merak ettim, bende yurt dışından geleceğim süreç için. Sizin acaba nasıl ilerledi başladınız mı tedaviye?
Şişli Memorialda tüp Bebek ücreti 105 bin TLMerhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Merhaba Bende ist için hast ve Dr araştırıyorum adana da yaşıyorum. Sizin ki şişli memorial değil mi? Ücret ve süreçle ilgili bana bilgi verirseniz çok sevinirimMerhabalar evet şişlide başladı tedavım. Ebriyolar donduruldu. Genel olarak biz süreçden çok memnun kaldık. Doktorlar hastane oldukça ilgiliydi
KonyaSiz nerde yaptınız acaba tüp bebeği İstanbul’da mı
Bende merak ettim bir ıkı ay daha olmassa tup bebek dusunuyorum bendeMerhaba , ben acıbademde hiç görüşme yapmadan vazgeçtim fiyatları TR için bilmiyorum. Ama sanki fiyatlar Eur cinsinden olsa bile size extra fazla verilmiş. Yarın Şişli Memorial ile görüşmem var. Güncel fiyatları özelden yazarsanız size iletirim.
Merhaba benim yazdığım dönemden sonra malesef fiyatlara güncelleme geldi. Son fiyatlar hakkında bilgim yok. Ben nisanda 105 bine başlamıştım ilaçlar hariçBende merak ettim bir ıkı ay daha olmassa tup bebek dusunuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?