• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende dün akşam başladım bu yöntemi denemeye ve
Devam edicem inşallah,
Iki üç aydır anlınmda stressten sivilceler cıktı küçük küçük
, ergenliğimde bile sivilceleri olmayan ben kafayı yicem
Bu yüzden :19:

İnşallah tez zamanda kurtulurum limon suyu sayesinde bu dertten :))

tavsiyeler için çok teşekkür ederm bende hemen kullanmak istiyorum hem sivilceler için hem de acaba benim burnumun üstünde gözenek ve siyah nokta fazla onlarada iyi olur mu

SLM herkese ben gelişmeleri aktarıcam demiştim . kullanalı yaklaşık 3 hafta olmuştu ve adetim geldiğince yine bir tane sivilce çıktı arkadaşım senin gbi 2 ay kullandıktan sonra hiç çıkmayacakmı gerçi hemen söndürüyor her akşam yapıyorum çıkanları söndürüyor umarın tamamen kurtulucam.
İnşallah çıkmaz canım buda bir gelişme :)
Sivilcen bitince limon+karbonatla peeling yaparsın lekeler çabucak geçer :)
Bende dün akşam başladım bu yöntemi denemeye ve
Devam edicem inşallah,
Iki üç aydır anlınmda stressten sivilceler cıktı küçük küçük
, ergenliğimde bile sivilceleri olmayan ben kafayı yicem
Bu yüzden :19:

İnşallah tez zamanda kurtulurum limon suyu sayesinde bu dertten :))
İnşallah canım .
Çekirdeği, kolayı çikolatayı da yemezsen yada azaltırsan kısa zamanda istediğine ulaşırsın .
Kolay gelsiin haberlerini bekliyorum:21:
tavsiyeler için çok teşekkür ederm bende hemen kullanmak istiyorum hem sivilceler için hem de acaba benim burnumun üstünde gözenek ve siyah nokta fazla onlarada iyi olur mu
Evet canım iyi gelir .
Siyah noktalarını banyoda hafifçe sıkar sonra da limon suyu sürersen hemen daha etkili olur .
Sakın çok bastırma yara olur burnun :)
Banyoda sıkmak yerine kese de yapabilirsin yüzüne :)
Kolay gelsin haberlerini bekliyorum :40:

bende yapym ciltte ki renk bozukluğuna da ii limon suyu. Kullanyrm uzun süredir.sivilceleri söndürüyo lekeleri gideriyo cildi sikilastryo gelenekler icinde ii ama cildin rengini açıyor. Bütün yaz bronzlasmk icin güneşte kaldıgm cildim şimdi bembeyaz. O kadar da uğramıştım brozlasmak icin ya.. :( patates te gozenekli cildime ii geliyor ama o da beyazlatiyo yok mu beyazlatmyan bişey ya :((

bende yapym ciltte ki renk bozukluğuna da ii limon suyu. Kullanyrm uzun süredir.sivilceleri söndürüyo lekeleri gideriyo cildi sikilastryo gelenekler icinde ii ama cildin rengini açıyor. Bütün yaz bronzlasmk icin güneşte kaldıgm cildim şimdi bembeyaz. O kadar da uğramıştım brozlasmak icin ya.. :( patates te gozenekli cildime ii geliyor ama o da beyazlatiyo yok mu beyazlatmyan bişey ya :((

Beyaz ten aşktır benim içim :)
Aşk, aşk . :16::16:

canım bende bu yöntemi kullanmaya basladım daha 1 hafta oldu ama gözle görülür bir fark var çooookkk tesekkür ederim umarım hepsi gidecek :) benim merak ettiğim karbonatlı peeling diyorsun onu ne zaman ve nasıl yapmalıyım benimde cok siyah noktam var kese yapıyorum acaba her gece kese yapıp öyle limon sürsem daha mı iyi olur :) tekrar tesekkürlerrr :) :3:

canım bende bu yöntemi kullanmaya basladım daha 1 hafta oldu ama gözle görülür bir fark var çooookkk tesekkür ederim umarım hepsi gidecek :) benim merak ettiğim karbonatlı peeling diyorsun onu ne zaman ve nasıl yapmalıyım benimde cok siyah noktam var kese yapıyorum acaba her gece kese yapıp öyle limon sürsem daha mı iyi olur :) tekrar tesekkürlerrr :) :3:

Rica ederim canım .
Bak şimdi kısaca anlatayım 1 çay kaşığı karbonatı bir çay tabağına koy üzerine 5-6 damla limon sık o köpürecek baya parmağında azıcık karıştır yüzüne sür göz çevrenden uzak tut sonra dairesel hareketlerle yüzüne masaj yap .
Siyah noktan nerede fazlaysa oraya daha çok yapmak şartıyla .
Sonrada yıka hemen .
Ölü derilerin, siyah noktaların zamanla azalır :)
Ama dikkat et bunu yüzünde sivilcen varken yapma .
Keseye gelince de banyoda yapmanı tavsiye ederim, banyodan sonra gözeneklerin açıkken daha etkili olur tabi limon sürmen .
Kolay gelsin :49:

Rica ederim canım .
Bak şimdi kısaca anlatayım 1 çay kaşığı karbonatı bir çay tabağına koy üzerine 5-6 damla limon sık o köpürecek baya parmağında azıcık karıştır yüzüne sür göz çevrenden uzak tut sonra dairesel hareketlerle yüzüne masaj yap .
Siyah noktan nerede fazlaysa oraya daha çok yapmak şartıyla .
Sonrada yıka hemen .
Ölü derilerin, siyah noktaların zamanla azalır :)
Ama dikkat et bunu yüzünde sivilcen varken yapma .
Keseye gelince de banyoda yapmanı tavsiye ederim, banyodan sonra gözeneklerin açıkken daha etkili olur tabi limon sürmen .
Kolay gelsin :49:

çok oldum ama canım bu karbonatlı karışımı ne sıklıkta uyguluyorsun her aksam yapsam bi zarar olur mu :16:

çok oldum ama canım bu karbonatlı karışımı ne sıklıkta uyguluyorsun her aksam yapsam bi zarar olur mu :16:

Ben bir ara her akşam yapıyordum ama şimdi üşeniyorum haftada -2-3 yeterli olur .
Benim cildime zararrı olmamıştı seninkini bilmemem 2 gün üst üste yap bakalım bir incelme acıma sezersen yapmayı bırakırsın .

Canım işine yaradığına sevindim ve umarım uzun vadede bir zararını görmezsin ama limonun asidik bir meyve ve limon suyundaki asit kimyasal asit gibi anında zarar vermese de uzun vadede lipid tabakasını zedeliyor ve cildin nemi tutma özelliğini kaybedebiliyor. Sivilcelerden kurtulayım derken cildine daha büyük zararlar verme derim, kararında kullan ya da bir doktora ya da estetisyene danış bence :)

Canım işine yaradığına sevindim ve umarım uzun vadede bir zararını görmezsin ama limonun asidik bir meyve ve limon suyundaki asit kimyasal asit gibi anında zarar vermese de uzun vadede lipid tabakasını zedeliyor ve cildin nemi tutma özelliğini kaybedebiliyor. Sivilcelerden kurtulayım derken cildine daha büyük zararlar verme derim, kararında kullan ya da bir doktora ya da estetisyene danış bence :)

Tesekkur ederim .
Anneannemin cildi bebek gibi ergenlikten beri kullaniyormus ona zarari yok .
İnsallah bize de olmaz .

arkadaşlar 2-3 haftadır kullanıyorum, yüzeydekiler söndü iz kaldı bordo renkte:((( ama limon sürmesem şişkinliği aylar sürerdi heralde.
deri altında gömülü olan sivilceler de limonla üst deri inceldiği için yüzeye çıktılar. onlar ne kadar zamana geçer bilmiyorum.. biraz endişeleniyorum doğrusu, çünkü şu an kötü bi görüntü oluştu onlar yüzeye çıkınca. yanlış mı yaptım acaba limona başlamakla dedim. ama başlamasam deri altında geçmezlerdi hiç, yılların sivilcesi onlar. 22 yaşındayım. inşallah onlar da geçer.
sorularım:
1) ben limonlu pamuğu gezdiriyorum sivilce üstünde aşınsın diye. kanatıyorum bilerek. siz de kanatıyo musunuz?
2) karbonat-limonu neden sivilce varsa sürmemeliyiz?

arkadaşlar 2-3 haftadır kullanıyorum, yüzeydekiler söndü iz kaldı bordo renkte:((( ama limon sürmesem şişkinliği aylar sürerdi heralde.
deri altında gömülü olan sivilceler de limonla üst deri inceldiği için yüzeye çıktılar. onlar ne kadar zamana geçer bilmiyorum.. biraz endişeleniyorum doğrusu, çünkü şu an kötü bi görüntü oluştu onlar yüzeye çıkınca. yanlış mı yaptım acaba limona başlamakla dedim. ama başlamasam deri altında geçmezlerdi hiç, yılların sivilcesi onlar. 22 yaşındayım. inşallah onlar da geçer.
sorularım:
1) ben limonlu pamuğu gezdiriyorum sivilce üstünde aşınsın diye. kanatıyorum bilerek. siz de kanatıyo musunuz?
2) karbonat-limonu neden sivilce varsa sürmemeliyiz?

bende limonu direk sürdüğün için diğer sivilcelerde üst yüzeye cıktı ben 4 gündür sirke limon su karışımı yapıp kurudukca pamukla sürüyorum birde bunu dene istersen cok inatçı lekelerim olmasına rağmen bana iyi geldi.

bende limonu direk sürdüğün için diğer sivilcelerde üst yüzeye cıktı ben 4 gündür sirke limon su karışımı yapıp kurudukca pamukla sürüyorum birde bunu dene istersen cok inatçı lekelerim olmasına rağmen bana iyi geldi.

limon yakıyo, sirke yakıyo, limon+sirkeyi düşünemiyorumm :)) suyla seyreltince yakmaz tabi. denerim, hatta her gün saf limon yerine sirke limon su deniyim bakalım. teşekkür ederim canım:42: Allah şifa ve güzellik versin hepimize hayırlısıyla :31:

Slm kızlar. Yanağımda siyah nokta vardı küçücükte bi şeydi ve ben onu dayanamayıp sıktım :( şimdi orası kızardı ve kötü görünüyor ne yapsam geçer ve iz kalmaz.

Hangi akla hizmet sıktıysam yakından bakmayınca görünmüyordu bile şimdi kıp kırmızı oldu :'(

Back
X