katılıyorum. arkadaşlar limon herkeste 1 ayda işe yaramıyo.
Allah razı olsun burdan bi arkadaş limon+sirke+su önerdi, ona geçiş yaptım. bana kalırsa bu 3ü iyi geliyo. limon acayip yakıyo, kanatıyo, iyileştirmiyo büyük sivilceleri, iz bırakıyo.
ama sirke+limon+su bana kalırsa iyileştiriyo. deneyin. tam iyileştirdiği pürüzsüz yaptığı sivilcem yok (küçükler hariç). ama yanağımda farklı marka temizleyici denediğim için büyük kırmızı şişkin sivilce çıkmıştı. üçgen şeklinde 3 sivilce oldu

ama bunlar bitişik görünüyodu kırmızılıktan ötürü. aynı şekilde diğer yanağımda da 2 tane ayrı sivilce bitişik görünüyodu. limon+sirke+suyla bunlar artık ayrı ayrı görünür oldu. yani küçülüyolar bence, kırmızılık azaldı, sertleştiler. yine kanıyo bazen ama iyileşme kanaması gibi geliyo bu :26: ve afedersiniz nokta şeklinde iltihapları görünür oldu. önceden sadece kırmızılıktı. yani iltihabı çıkarttırıyo diye düşünüyorum. sıkmamakta kararlıyım, kendi atsın atıcaksa. sıktıkça alta yayılıyo çünkü.
yani demem o ki: limondan fayda görmeyenler limon+elma sirkesi+su denesin bi de bakalım.. sürün, en az 2 saat beklesin yüzünüzde. ister gündüz sürün ister gece. Allah şifa versin hepimize