• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkaşadaşım paylaştığın limon suyu uygulaması için teşekkür ediyorum sana . Ben daha önce bir uygulama paylaşmıştım oda işe yaradı sandım ama 1,5 ay sonra yne sivilce doldu etkisi sadece 1.5 ay sürdü sonra bağışıklık mı kazanıyor acaba cildim . senin bu limon suyu formülünü uyguluyorum gerçeten işe yaradı sağl ama izler kaldı acaba onlarda geçicekmi bide korkuyorum yne sivilceler tekrarlarmı acaba . arkadaşım cvbını bekliyorum tam 2 hafta oldu uyguluyorum 3 haftaya girdim sivilce çıkmıyor sadece izler kadı izler için ne yapmalıyım?

Arkaşadaşım paylaştığın limon suyu uygulaması için teşekkür ediyorum sana . Ben daha önce bir uygulama paylaşmıştım oda işe yaradı sandım ama 1,5 ay sonra yne sivilce doldu etkisi sadece 1.5 ay sürdü sonra bağışıklık mı kazanıyor acaba cildim . senin bu limon suyu formülünü uyguluyorum gerçeten işe yaradı sağl ama izler kaldı acaba onlarda geçicekmi bide korkuyorum yne sivilceler tekrarlarmı acaba . arkadaşım cvbını bekliyorum tam 2 hafta oldu uyguluyorum 3 haftaya girdim sivilce çıkmıyor sadece izler kadı izler için ne yapmalıyım?

Rica ederim canım .
Bağışıklık kazanmamıştır elbet cildin hangi yöntemi kullandığını bilmiyorum ama 7 aydır benim cildim kazanırdı öyle bir şey olsa :1:
Lekeler için karbonatı limonla karıştır peeling yap haftada 2-3 kere .
Zamanla onlarda geçecek emin ol :)
Haberlerini bekliyorum bak :)

Rica ederim canım .
Bağışıklık kazanmamıştır elbet cildin hangi yöntemi kullandığını bilmiyorum ama 7 aydır benim cildim kazanırdı öyle bir şey olsa :1:
Lekeler için karbonatı limonla karıştır peeling yap haftada 2-3 kere .
Zamanla onlarda geçecek emin ol :)
Haberlerini bekliyorum bak :)

Sağl canm senin lekeler limonlamı geçti cnm öyle yazmışsın umarım benimde geçer canım limon sürmeye devam edeyim dimi cildimi çok kurutmasın gerçi yumuşacık yapıyor ama başka bir yan etki olmaz dimi. canm gelişmeleri burda yazıcam herşey için sağl.

Sağl canm senin lekeler limonlamı geçti cnm öyle yazmışsın umarım benimde geçer canım limon sürmeye devam edeyim dimi cildimi çok kurutmasın gerçi yumuşacık yapıyor ama başka bir yan etki olmaz dimi. canm gelişmeleri burda yazıcam herşey için sağl.

Yok canım olmaz .
Her gece mutlaka kullan mutlaka . :)

bende kullanayım bari çok kötü oldu gene yüzüm ...sivilceler falan...bir ara yoğurtla limon yaptım

ertesi gün hemen sivilce çıkarttı:1: ama onun haricinde gerçekten yüz güzelleşmişti ilk yapışımdan ..

ama benim derim çok ince....sade limon birşey yapmaz umarım...

bugün başlıyoreeeeee:1:

bende kullanayım bari çok kötü oldu gene yüzüm ...sivilceler falan...bir ara yoğurtla limon yaptım

ertesi gün hemen sivilce çıkarttı:1: ama onun haricinde gerçekten yüz güzelleşmişti ilk yapışımdan ..

ama benim derim çok ince....sade limon birşey yapmaz umarım...

bugün başlıyoreeeeee:1:

Güzel haberlerini bekliyorum . :))

Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
Canim ayni yasadiklarini yasiom. Benim ki nazardanda bende deniyecem limon bu aksam basliom tskr

bende yeni başladım bakalım hayırlısı artık..
o kadar kötü duruyorlar ki inan kızlar aynaya bakmak istemiyorum..
inşallah bir faydasını görürüm...

bende yeni başladım bakalım hayırlısı artık..
Yüzümde o kadar kötü duruyorlar ki inan kızlar aynaya bakmak istemiyorum..
inşallah bir faydasını görürüm...
bilgi için teşekkürler...

kızlar, ben yüzüme limon suyu sürdüğüm zaman çok yakıyor ve kaşınmaya başlıyorum hemen.. yıkamadan sabaha kadar kalırsa ne olacağını tahmin edemiyorum :) sizlerin yüzünü yakmıyor mu limon.. benim de ihtiyacım var..

kızlar, ben yüzüme limon suyu sürdüğüm zaman çok yakıyor ve kaşınmaya başlıyorum hemen.. yıkamadan sabaha kadar kalırsa ne olacağını tahmin edemiyorum :) sizlerin yüzünü yakmıyor mu limon.. benim de ihtiyacım var..

İlk başlarda kaşınma yanma oluyor tabii .
Fakat zamanla geçiyor .
Sürün yüzünüze 10 dakika durun hala yakıyorsa cildinizi limonu suyla seyreltip kullanın .

konu sahibi arkdaşım çok güzel bir konu olmuş. bişi sormak istiyorum acaba limon gözenekleri genişletmezmi. bende kulanmak istiyorum ama gözenekler genişler diyede korkuyorum hani limon asitli ya...

konu sahibi arkdaşım çok güzel bir konu olmuş. bişi sormak istiyorum acaba limon gözenekleri genişletmezmi. bende kulanmak istiyorum ama gözenekler genişler diyede korkuyorum hani limon asitli ya...

1 ay kadar kullan gözenek sorununun kesin çözümü :)
Gözenekleri sıkılaştırıyor canım benim, 2 hafta kullan farkı göreceksin . :34:

SLM herkese ben gelişmeleri aktarıcam demiştim . kullanalı yaklaşık 3 hafta olmuştu ve adetim geldiğince yine bir tane sivilce çıktı arkadaşım senin gbi 2 ay kullandıktan sonra hiç çıkmayacakmı gerçi hemen söndürüyor her akşam yapıyorum çıkanları söndürüyor umarın tamamen kurtulucam.

Back
X