Gebeliğe Hazırlık Günde 1500 mg asprin acill !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dersaadet18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
535
492
33
Merhaba arkadaşlar bugün muayeneye gittim. Kalp atışı oluşmaması sebebiyle 2 düşük yaptım. Şuan gebelik düşünüyorum doktor 500 mg günde 3 kez kullanılmak üzere asprin vermiş. Bir pıhtılaşma vs yok sizce de çok değil mi ? Eczacı ilacı okuyamadı ilk başta yanlış girmiş olabilir mi ? Var mı bu kadar asprin kullanan yazarsanız çok sevinirim

İki kayıptan sonra neden genetik test yaptirmadin canim benimde iki kaybim var ve kan pihtilasmasi cikti . doktor verdiyse vardir bi bildigi

Tabikii çok fazla. Ya bunu tekrar ayrıntılı dr la görüşün ya da dr değişin. Ayrıca pıhtılaşma yoksa neden bu kadar fazla kafam almadı şu an. Bende çok az var pıhtılaşma düşüklerim var. Sağlıklı oğşum da var.çok şükür ama yeni gebelik düşüniyorum.
Oğlumda da 7 ay 100mg coraspin kullanmıştım.
Şimdide gebe kalırsam 7.aya kadar coradpin 100mg kullanıcam. Yani hadi bende az pıhtılaşma var e sizde o da yok çok fazla bu ilaç canım. Başka dr git olmazsa Allah korusun bunu içerken elini kessen yanlışlıkla kan durmaz. Ben bile bazen kesiyorum kullanırken ufak kesik bile durmuyo çok zor duruyor.

sendeki pihtilasma hangi gende canim

İki kayıptan sonra neden genetik test yaptirmadin canim benimde iki kaybim var ve kan pihtilasmasi cikti . doktor verdiyse vardir bi bildigi

Genetik test yaptırdım bir şey çıkmadı kan pıhtılaşması da yok ama doktor her ihtimale karşı aspirin başlayalım dedi

Reçeteyi atmamıştım bugün gittim eczaneye sordum yanlış vermişler ilacı 100 mg olacakmış. İyiki farkettim bilmeden içsem kaş yapalım derken göz çıkaracaktık. Bende testler de bir sıkıntı çıkmadı pıhtılaşma da yok ama bazı değerlerim normalin biraz üstünde çıktı pıhtılaşmaya eğilim var dedi asprin başladık bakalım inşallah her şey yolunda gider.
İnşallah siz de yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız :)

Genetik test yaptırdım bir şey çıkmadı kan pıhtılaşması da yok ama doktor her ihtimale karşı aspirin başlayalım dedi
Pıhtılaşma olmadigi halde neden verdiki tuhaf, bide 150mg cok fazla midende rahatsizlik varsa dikkali kullan baska bi doktora gorunmende iyi olabilir

Pıhtılaşma olmadigi halde neden verdiki tuhaf, bide 150mg cok fazla midende rahatsizlik varsa dikkali kullan baska bi doktora gorunmende iyi olabilir
Pıhtılaşma yok ama eğilimi var dedi. İlacı eczacı yanlış yazmış 100 mg vermiş doktor iyiki dikkat ettim yoksa mideden başka sıkıntılarda olabilirdi :)

sendeki pihtilasma hangi gende canim
Bilmiyorum ki canım sadece çok az pıhtılaşma eğilimi var dedi. Gebelik oluşunca 6.haftada baktıeıyoruz. Oğlumda da baltırmıştım. İlerleme olursa iğne olacak ama ilerleme yok coraspin 100 yeterli oluyor şükür.
En son ki düşük tiroide bağlı oldu. Hipertiroid çıktı 10.haftada kalbi durdu ben de zaten çok kötüydüm çok geç farkettik çarpıntı yüksek nabız tabii değerler de berbattı kalp atışı durdu bebeğin. Tiroid normale döndü tedavim ömür boyu devam edecek. Gebelik için şu an engel yok bakalım deniyoruz. 2.çocuk için.

Amin canım inşallah :))

Bende pihtilasma var ama bide tiroidde cikti acaba dusuklerim ondanda mi oldu ki kafam karisti

Bende pihtilasma var ama bide tiroidde cikti acaba dusuklerim ondanda mi oldu ki kafam karisti
Hipertiroid benimki. Bir kaç dr a gittim. Kimi evet tiroid yüzünden kalp durması olmuştur dedi kimi dr da onla alakası yok sağlıksız embriypymuş dedi. Bebek haftasından 1 hafta öndeydi gayet iyiymiş gelişimi kürtaj öncesi ayrıntılı baktılar. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Allah bilir nedenini

çok geçmiş olsun,benimde 2 düşüğüm var,bana da tedbir amaçlı başlatacaklar aspirin,100 mg aspirini günde 3 tanemi al dedi doktor,bir de bazı değerlerim yüksek çıkmış dedin,hangi değerler bunlar,gebe kalmadan öncemi başla dedi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…