• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 160 kalori..?

Kızlar bende normalde sağlıklı beslenen biriyim ama 1 haftada biraz incelmem lazım sadece 1 hafta gibi küçük bir süre kasıcam kendimi yoksa bu diyet tabi ki sağlıksız, ben bu diyeti 1 haftadan fazla yapamam zaten. Size diyetimde neler var söyleyeyim

Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 1 porsiyon haşlanmış brokoli (ben brokoli çok yiyemediğim için 1 tane de salatalık yiyorum)
Akşam: 1 kase light yoğurt, 1 yeşil elma

Ara öğünde de yeşil çay var, çok kötü olursak ta form bisküvilerden yiyebiliyoruz.
Günde 3 lt su

diyet bu kızlar...

isveç diyeti değil mi bu? ben bunu yapmaya kalktım 2. gün ölüyordum.. kaldı ki ben aç gezebilme yeteneğine sahibim :27: aman diyeyim sporla beraber yemenizi yarı yarıya azaltın sağlıklı kilo verin kızlar, yazık vücudunuza :34:

isveç diyeti değil mi bu? ben bunu yapmaya kalktım 2. gün ölüyordum.. kaldı ki ben aç gezebilme yeteneğine sahibim :27: aman diyeyim sporla beraber yemenizi yarı yarıya azaltın sağlıklı kilo verin kızlar, yazık vücudunuza :34:

isveç diyetinden daha düşük kalorili ben isveç diyetini gayet rahat yapıyordum bünyem böyle şeylere alışkın o yüzden yapabilirim gibi geliyor. zaten yürüyüş falan da yapıyorum her gün. evet çok az yemek var liste de ama bazen depresyona girip hiç yemek yemediğimiz zamanlar oluyor günlerce ki sadece 1 hafta bu diyet, bilmiyorum ya denemek istiyorum eğer bayılcak kadar kötü olursam bozarım ya.

ıntıhar gıbı bırşey bu menü
çok tehlıkelı bence yapma.
Düğüne bır hafta kala başlamasaydın keşke önceden tutsaydın boğazını azcık...

bol spor, yürüyüş ve sağlıklı yemeklerle bır haftayı geçır tabı ekmek yeme bır hafta boyunca.

Kızlar hepinizi anlıyorum çok sağlıksız bir diyet ama 5 kg vermem lazım mutlaka :/ offf çok zor durumdayım

tamam da neden daha önce sağlam bir diyete girmediniz de düğüne hafta kala diyete başlama gereği duydunuz?

canım benim haftada en fazla 2 kilo sağlıklı olur
5 kilo ne demek?
kendini mi öldüreceksin?

varsın balık etli ol ölüm yok ya ucunda?

canım esas sağlıklı olan haftada 1 kg bunu biliyorum. Ama haftada 5 kg hatta daha fazla veren insanlar var bende sadece 1 haftadan bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/

canım esas sağlıklı olan haftada 1 kg bunu biliyorum. Ama haftada 5 kg hatta daha fazla veren insanlar var bende sadece 1 haftadan bişey olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/

evet esas sağlıklı olan o. ben en fazla için dedim zaten
1 kerelik denemenin nelere yol açacağını herkes söylemiş burada, sen ısrarla vereceğim diyorsun
artık bir şey diyemeyeceğim .

evet esas sağlıklı olan o. ben en fazla için dedim zaten
1 kerelik denemenin nelere yol açacağını herkes söylemiş burada, sen ısrarla vereceğim diyorsun
artık bir şey diyemeyeceğim .

kendimi böyle kötü hissediyorum...yoksa kim sağlığından olmak ister ki :(

2 hafta gibi bir sürede sana jillian michaels 30 day shred programını önerebilirim tabii dayanabilirsen 15 günde nasıl inceldiğini 1 haftada farkedersin zaten...

2 hafta gibi bir sürede sana jillian michaels 30 day shred programını önerebilirim tabii dayanabilirsen 15 günde nasıl inceldiğini 1 haftada farkedersin zaten...

bunu duymuştum 30 günde çok inceltiyomuş 2 haftada da inceltir herhalde iyi oldu söylediğin deniycem sağol =)

bunun bi de açlığa dayanma boyutu var bakalım dayanabilecekmisiniz

açlığa dayanıyorum da tek korkum hastalanmak =(

ne yazık ki 160 kaloriyle korktuğunuz başınıza gelir . organların çalışmak için enerjiye ihtiyacı var.
Alt tarafı düğün sizin düğününüz bile değil. ben de her düğünden önce aman şöyle olayım böyle olayım diye streslere diyetlere girdim bi çoğunda istediğim elbiseyi giyemedim de noldu geçti gitti 1 gecelik olay için yakmayın kendinizi

Son düzenleme:
Yapmayın nolur 160 kalori ile çocuk bile yaşayamaz. Sıkmayın kendinizi bu kadar altı üstü bir düğün, balık etli olun ne olur, sağlıktan mühim değil ya

160 kalori bi gününü birer tane elma ve muz yiyerek geçirmek oluyor. Çok sağlıksız bişey bu. Vücudunuz su ve kas kaybedebilir. Güçsüzleşirsiniz. Sakın denemeyin bunlar çok tehlikeli işler.

160 calorilik diyet guzel degilmis, aclik diyeti gibi. Ben pek diyet yapamam, ancak kendimce bir diyet tarifim var. Bir keresinde bol bol meyva yiyerek ac kalmadan bir kac ay diyet yapmistim. Her gun ev halkina yemek yaptigimdan dolayi ve o guzelim yemeklerden yemeden dayanamayacagimdan dolayi her aksam yaptigim her yemekten ekmeksiz olarak birer cay tabagi kadar yerdim sadece.. Hergun 15-20 dakika kadar da karin, sirt ve belime sekil vermek icin de cimnastik hareketleri yapardim. Bu sekilde iki uc ay icinde 13-14 kilo vermistim hic zorlanmadan.. Daha sonra ekmek ve normal porsiyon yemek yemeye basladim, ancak bu sure icinde midem de kuculmus, eski kiloma yillarca donmedim. Yillar sonra aycekirdegi, fistik derken gene kilo aldim, ancak baslarsam gene verecegime inaniyorum. Bildigim tek sok diyet 6 elma rejimi (2 sabah, 2 oglen, 2 aksam, ya da baska sekilde de gune dagitilabilinir). Bir gunde 2 kilo verdiriyor, ancak cogunlugu su saniyorum. Dugun oncesi gunluk kilo vermek icin uygun. 19-20 yaslarindayken onda da asiriya kacip diyeti 15 gune kadar uzatmis ve 7 kilo vermistim, daha da uzatmayi dusunuyordum ama yakinlarim yuzumun sararip soldugunu filan soyleyip biraktirmislardi. Hic birseyin asirisi iyi degil.

Back
X