Gunde 4 lt su iciyorum yine de cildim kupkuru :(

gayrisafibeynihasila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
485
468
23
Merhaba;
Evet basliktan da anlasilacagi uzere gunde 4 lt su iciyorum yine de cildim kupkuru.Kan degerlerim normal,troid sorunum yok.Yağlar denedim sivilce yapti ama cildim yine de kuru kaldi.Bir suru nemlendirici denedim 2 dakika sonra yine kuru,maskeler yaptim yok olmuyor.Farkli bir tavsiyesi olan var mi? Yaşlanıyorum aciiilll

benimde hemen hemen aynıydı sıkıntım, çörekotunun tadını sevmediğim için gıda takviyesi olarak alıyorum yaklaşık 1 aydır. Cildimin kuruluğu düzelmeye başladı onun yanı sıra kendimi enerjik hissediyorum. Eğer yiyebiliyorsanız her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir tatlı kaşığı çörek otunu (çiğneyerek, yani direk yutmadan önce öğüterek) tüketin.

Gercekten mi yaa kendimi cok halsiz de hissediyorum ben.Hemen deneyecegim.Cok tesekkurler

Ben gıda takviyesi olarak alıyorum yaklaşık bir aydır. Tam olarak ne zaman başladım emin değilim ama yeni yeni farkediyorum. Takviye olduğu için sabah akşam alıyorum ve bol suyla alıyorum. Sizde bir ay deneyin sonuçta çörekotu bu zararlı birşey değil.

Avakado zeytin Yağı bal maskesi yap haftada iki defa Gör bak bakalım kuruluk kalıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…