Sonuç?2,5 aydır yapıyorum hiç aksatmadım sizde yapabilirsiniz.
11 kilo verdim kendimi daha enerjik hissediyorum,hiç rafine şeker ve un tüketmiyorum bu arada.Sonuç?
Neler yiyorsunuz mesele tek öğünde? Bide saat kaç gibi yiyorsunuz?11 kilo verdim kendimi daha enerjik hissediyorum,hiç rafine şeker ve un tüketmiyorum bu arada.
Senelerdir tek öğün beslenen insanım, çok nadirdir ikinci öğünü yediğim.11 kilo verdim kendimi daha enerjik hissediyorum,hiç rafine şeker ve un tüketmiyorum bu arada.
nasıl olur ama yaa ,üzüldüm umarım yaşadıklarınızı yaşamam.Senelerdir tek öğün beslenen insanım, çok nadirdir ikinci öğünü yediğim.
Dediğiniz gibi ilk etapta kilo kaybı yaşanıyor lakin birkaç sene içinde anlamsız kilo almaya başlıyorsunuz ve artık diyet hiçbir şey ifade etmiyor.
Vücudunuzu kıtlık programına soktuktan sonra yediğiniz ne olurda olsun fazla geliyor.
10 senedir bin kaloriyi aştığım gün sınırlıdır bayağı kiloluyum ama
Ben kendi tecrübemden uyarmak istedim, şuanlık fayda görseniz de metabolizmanızı bozmanızı istemem.
Yakın zamanda bir kan değerlerinize baktırıp, metabolizma hızınızı ölçtürün derim.nasıl olur ama yaa ,üzüldüm umarım yaşadıklarınızı yaşamam.
ama ben kalori sınırlaması yapmıyorum.10 senedir bin kaloriyi aştığım gün sınırlıdır bayağı
Tek öğünle kaç kaloriye ulaşabilirsiniz ki zaten?ama ben kalori sınırlaması yapmıyorum.
teşekkür ederim daha dikkatli takip edeceğim metabolizmamı.Tek öğünle kaç kaloriye ulaşabilirsiniz ki zaten?
Bu sistem istemsiz kıtlıktır, vücudu yeniden programlamadır.
Neyse efendim, ben söylemiş olayım da aklınızda bulunsun, kendi hayatınız elbette.
Sağlıklı günler diliyorum.