- 25 Eylül 2011
- 7.594
- 11.518
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Aman yaslilar da beter be.. sakalli ve beli egri,dogru durust yuruyemeyen bi yasli adam bana yanimdan gecerken coskulu bi bicimde bi laf atmisti ama lafini da tam hatirlamiyorum..Bana da yaşlı ton ton gibi görünen dedelere karşı bi iticilik geldi. O kadar çok haber çıktı ki son günlerde. Dede falan dinlemem muhattap almam sanırım artık..
Ne kötü bi devir oldu ya..
Ben paylastim. Anneme anlattm arkadaslarim vardi etrafimda aglamistim noldu diye sormuslardi onlara da demistim.. ama anlatsan ne oluyo ki.. sapik avina cikip adamin pesine mi duseyim yakaliycam diye. Ki yakalansa noluyo ki.. hepsi geberse keske su dunyadan silinseler..ben de 11 yaşında elle tacize uğradım.
hiç kimseye hiçbir şey söyleyemedim. utandım.
kaç yaşıma geldim, onun travması hala bende var. allahım daha büyük şeyler yaşayanları düşündükçe içim titriyor, aklım hayalim almıyor o hissettiklerini.
dünya çok kötü bir yer, ben burayı hiç sevmiyorum
ben de 11 yaşında elle tacize uğradım.
kaç yaşıma geldim, onun travması hala bende var. allahım daha büyük şeyler yaşayanları düşündükçe içim titriyor, aklım hayalim almıyor o hissettiklerini.
dünya çok kötü bir yer, ben burayı hiç sevmiyorum[/QUOTE
Bu aralar bu konular yuzunden cok duygusallastim. Yorumunuzu okuyunca arka arkaya indi yaslar. Elle taciz bile ne tramvalar birakiyo, sadece elle. Bunada sukur diyesim geldi, dunya nereye gidiyo siz anlayin iste.
Bide 20 dikis atilan melekler...
Allahim cumlemizi korusun.
Sosyal medyada o kadar bu konuda paylasimlar yapildi ki o paylasimlardan birini tacizcilerime ( kuzenlerime) gondermemek icin kendimi zor tutttum..
Bak sizde onlardan birisiniz unuttugumu sanmayin diye de iliştirseydim. Cesaret edemedim...
Bu aralar bu konular yuzunden cok duygusallastim. Yorumunuzu okuyunca arka arkaya indi yaslar. Elle taciz bile ne tramvalar birakiyo, sadece elle. Bunada sukur diyesim geldi, dunya nereye gidiyo siz anlayin iste.ben de 11 yaşında elle tacize uğradım.
dünya çok kötü bir yer, ben burayı hiç sevmiyorum
ben bizzat yaşadım ve nefret ediyorum dede kılıklı adilerden.. dede mede yok ya ...aklıma geldi gene sinirlerim bozuldu :SBana da yaşlı ton ton gibi görünen dedelere karşı bi iticilik geldi. O kadar çok haber çıktı ki son günlerde. Dede falan dinlemem muhattap almam sanırım artık..
Ne kötü bi devir oldu ya..
İnanamadım....Sosyal medyada o kadar bu konuda paylasimlar yapildi ki o paylasimlardan birini tacizcilerime ( kuzenlerime) gondermemek icin kendimi zor tutttum..
Bak sizde onlardan birisiniz unuttugumu sanmayin diye de iliştirseydim. Cesaret edemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?