- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.298
- 598
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Pakistan çocuk istismarcıları için meydanlarda idamı geri getircekmiş. Taksimin göbeğinde asılsınlar valla. 3-5 tanesi için bile caydırıcı olursa, kar kardır.Sinirlerim aşırı bozuluyor bu konular konuşulunca.
Almanyada durumlar ayni, hemen hemen her insan tacize uğramıştır burda. Artik okadar normal olduki burda hapis cezasi bile yok.
Bide köpek gibi çalışıp vergilerimle terapi görüyorlar. Gebermiyorlarda. Hepsi cirlop gibi 90 yaşına kadar yaşıyor. Koruma altinlar bide... yani sabikali konumu bile yok burda. Neymiş.... sosyalleşip iyileşeceklermiş.
Bir avukat olarak idam konusuna karşıyım ama bari ömür boyu hapis cezasi alsinlar
Pakistan çocuk istismarcıları için meydanlarda idamı geri getircekmiş. Taksimin göbeğinde asılsınlar valla. 3-5 tanesi için bile caydırıcı olursa, kar kardır.
Aynen canım... Bende ortaokulda falandım sanırım kırtasiye gidiyordum malzeme almak icinBana da yaşlı ton ton gibi görünen dedelere karşı bi iticilik geldi. O kadar çok haber çıktı ki son günlerde. Dede falan dinlemem muhattap almam sanırım artık..
Ne kötü bi devir oldu ya..
Teşebbüs ederken gebersin hepsi, yaşattıklarının bin beterini yaşasınlar...ama ne bileyim, senin benim vergimle hayata tutunmasalar, ya da tekrar topluma salınmasılar. Tez elden gebersinler temennim.Olmuyor işde. Avukat olarak bu konunun icindeyim. Amerikada idam var (belirli statelerde) hâlâ devam ediyor. Onu yapan çürük ruhlu yapiyor.
Korksalar, aile icinde taciz olmaz. Kimi kuzeninden, kimi amcasindan tacize ugruyor. Bunlarin ne korkusu ne utanmasi var
Aynen canım... Bende ortaokulda falandım sanırım kırtasiye gidiyordum malzeme almak icin
Yaşlı bir adam çok iyi hatırlıyorum lacivert pardesülü , fesli sakallı biriydi beni eve kadar takip ettigini anlamıştım farkina varınca yolu degistirip ara sokaklardan eve gitmiştim o günden beri yaşlı ihtiyar adamlardan şüphe duyarım....
Teşebbüs ederken gebersin hepsi, yaşattıklarının bin beterini yaşasınlar...ama ne bileyim, senin benim vergimle hayata tutunmasalar, ya da tekrar topluma salınmasılar. Tez elden gebersinler temennim.
İnşallah.
Allahim hepimizi ve yavrularimizi korusun.
Bu aralar bu konular yuzunden cok duygusallastim. Yorumunuzu okuyunca arka arkaya indi yaslar. Elle taciz bile ne tramvalar birakiyo, sadece elle. Bunada sukur diyesim geldi, dunya nereye gidiyo siz anlayin iste.
Bide 20 dikis atilan melekler...
Allahim cumlemizi korusun.
12-13 yasinda kuzenlerim beni sıkıstrıp benimle opuşmeye calistiklarinda o igrenc salyalariyla bana baktiklarinda bende kendime gelememiştim kimseye soyleyememiştim ama kendimi hamile sanmiştim 9 ay sonra onlardan cocugum olacak sanmiştim cok korkmuştumm. O zamanlar biri birini opunce hamile kalir sanardim oyle degilmiş gec anladim. Oyun oynucaz demislerdi cok geç anladim. Cunku ardi arkasi kesilmedi tacizlerin
Ogretmenim, sinif arkadaslarim , baska siniftan erkekler , eski sevgilim, kuzenlerim bitmediler.
Ilkokulda eski sevgilim ben farketmeden etegime vurmus etegim sallaninca donup bakmistim bende onemsemedim cunku hicbir ozel yerime gelmedi sadece etegimin alti sallandi seviyordum o zamanlar onu guldum sadece. Halbuki okuldaki butun erkekleere bakin pinke ellicem demiş... herkes elledi bende güldüm diye gordu olayi daha dogrusu oyleymiş gbi gosterildi kimseye laf anlatamadim.. sonra ardi arkasi kesilmedi tabi 9 kisinin tacizine ugradim okul cikisi koridorda... beni seven bir cocuk vardi geldi o kurtardi. Susmadim ogretmene mudure soyledim sikayet ettim ne mi yapti ?
Sinifa geldi bir arkadasiniz bana kotu bir olaydan bahsetti birdaha duymayim disipline veririm dedi. Daha 13 yasindaydim allah kahretsinki hickimse bisey yapamadi. Bu nam yurudu geldi benimle. Esime bile soylemisler zamaninda o kiz herkese ellettiriyodu diye. Kac gece agladigimi o igrenc insanlarla ayni ortamda kalmak istemedgm icin babama defalarca kez okulumu dgistir dedigimi babamin ben okulundan memnunum bir sorun varsa soyle dedigi halde utanip soylemedigimi kim nerden bilecekti ki. Şuan u unutmus gbi gozuksemde ne acilar cektigimi bir ben bilirim bir allah...
O yuzden siz siz olun cocuklarinizi dinleyin birsey diyorsa uzerine gidin agzindan laf alin arkadaslariyla konusun. Kimseyle ayni ortamda birakmayin.. cunku ben yasadiklarimdan sonra asla ama asla cocugumu kimseye guvenmem...!
Bazi kizlar bile isteye yapar adi cikmaz senin gibilerin adi cikar.
Ilk sana iftira atan sevgilinle baslamis olaylar derler ya adin cikacagina canin ciksin.
Anlattiklarini okuyunca aklima bir dizi geldi ordaki kiza iftira atiyorlardi kiz tecavuze ugradi ve en sonunda intihar etti.
(13 Reasons Why dizinin ismi)
Trajikomik olan baska bir kiz gercekten iliskiye girdi ona kimse bir sey soylemedi adida cikmadi gayet hayatina devam etti.
Yapilan haksizliklara yanlislara dur demesek buyuyor.
Susanlarin da belki cocuguna bulasicak yasiyacaklar farkinda degiller.
Tacizci kuzenimin kızı olacakmış... Allah ondan cikarmasin tek duam bu. Ben yandim onlar yanmasin... adini duydukca midem kalkiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?