Sabah 6 gibi yatıp gün içinde de akşamüstü uyanmak çok kötü. İnsan sersem gibi olur?! 8 saat uyku bile çok fazladır aslında, çoğu insan 8 saatte falan dinlenebiliyor ama o bile çok. Ben üniversite öğrencisiyim, yurtta kalıyorum. Geçen seneydi sanırım, 4 ya da 5 saat uyurdum bi ara. Öyle bi düzen kurmuştum. Kaldığım odanın içinde pek mutlu değildim, hafta içi de genelde sabahtan derslerim vardı. 3. sınıftaydım ve derslerim ağırdı. Sabah ve gün içi ders falan derken odaya geldiğimde kafamı hiç dinleyemezdim mesela. Oda arkadaşlarımın sürekli başka odalardan arkadaşları gelirdi her akşam, bazen koca gün. Ancak geceleri oda arkadaşlarım yattığında sessizlik sağlanabiliyordu, 12 gibi yatarlardı. Ben de 2-2,5 saat kadar bu sessizliğin tadını çıkarmak için otururdum gece. Sabah da erkenden ders olduğu için az uyumuş olurdum. Bir süre sonra buna vücudum alıştı derken bir süre öyle gitti, yaz tatilinde evime gelince uyku düzenim yine değişti.
İzmir'de yaşıyorum ben ve geceleri nasıl sıcak olduğunu bilenler bilir. Bu defa da gece çok sıcak diye sabah 5-6'larda anca yatar olmuştum ama ben senin gibi akşamüstü uyanmazdım. 12'de falan uyanırdım yani taş çatlasa 7 saat falan uyurdum. Şu anda yine yurttayım, 8 saat uyumuyorumdur, istesem de mümkün değil. Odadakiler falan uyanınca ses oluyor, ben de uyanmış oluyorum yani onlarla beraber, dersim olmasa da. Bi şekilde uykunu düzene sok, çok uyumak demek hayattan çok şey kaçırmak demektir. Şu anda gece 1-1:30 arası yatıp dersim olduğu zaman sabah 7:50; dersim olmadığında da 8-9 arası uyanıyorum genelde.