Yaş kaç?Merhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falanhatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Tek sebebi işsizlik ben sana söyliyim. Öğrenciyken bende senin gibiydim. Sabaha kadar uyumak bilmez sonrada uyanmak bilmezdim. İş hayatı başladı başlayalı eve komada geliyorum, akşam 10'a 11'e kadar zor dayanıpta oturuyorum. Ne ara uyuduğumuda bilemiyorum. Sürekli uykum var ve sürekli uykusuzum. Eşimle bikeresinde akşam 8 de uyumuşuz ya var mı böyle bir dünya. Nerede o eski ben... Çalışmaya başla, uykusuzluk muykusuzluk kalmaz merak etme.Merhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falanhatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Katılıyorum aynen.Ben de işsizken gece ayakta gündüz yatakta idim,işe girince çok şükür mecburen düzene girdi.Tek sebebi işsizlik ben sana söyliyim. Öğrenciyken bende senin gibiydim. Sabaha kadar uyumak bilmez sonrada uyanmak bilmezdim. İş hayatı başladı başlayalı eve komada geliyorum, akşam 10'a 11'e kadar zor dayanıpta oturuyorum. Ne ara uyuduğumuda bilemiyorum. Sürekli uykum var ve sürekli uykusuzum. Eşimle bikeresinde akşam 8 de uyumuşuz ya var mı böyle bir dünya. Nerede o eski ben... Çalışmaya başla, uykusuzluk muykusuzluk kalmaz merak etme.
Yaaa aynen girdi düzene ama ne girmek.. Önceleri ne içsem uyutur diye düşünürken, şimdi ne içsem, ne kullansamda uykum gelmese, akşam eşimle biraz daha vakit geçirebilsem diye düşünüyorum. Hatta geçen koca bi enerji içeceği diktim kafaya son yudumda daha gitmişim. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu uyku.Katılıyorum aynen.Ben de işsizken gece ayakta gündüz yatakta idim,işe girince çok şükür mecburen düzene girdi.
Ne yapion sen öyle bari 24 saat yat:)Merhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falanhatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Öğretmenim bendensin aynı kafa:)Yaaa aynen girdi düzene ama ne girmek.. Önceleri ne içsem uyutur diye düşünürken, şimdi ne içsem, ne kullansamda uykum gelmese, akşam eşimle biraz daha vakit geçirebilsem diye düşünüyorum. Hatta geçen koca bi enerji içeceği diktim kafaya son yudumda daha gitmişim. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu uyku.
Ahh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil amaÖğretmenim bendensin aynı kafa:)
Canım ben artık istesem de uyuyamiyorum bebek bırakmıyorAhh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil amaSendemi uyumaktan kocanla vakit geçiremiyorsun yoksa.. Hadi gel beraber üzülelim, tüm uyuduklarımıza ve tüm uyuyacaklarımıza
Ben bekarken çok yatardım ama evlenince bebekten sonra uykulara elveda:)evlenince düzelirsin çünkü sabah kocana kahvaltı hazırlayacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?