Gündüz uyanık olmamın bi yolu var mı?

LadyLiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
56
30
88
Merhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falan hatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?

Yaş kaç?

Arkadaş demiş iki gün uykusuz kalacaksınız sonrası aksamdan uyuyacaksınız sonra düzene girer. Ben deli Zaman'larımda yeri gelir hafta sonu iki gün uyumadan geçirirdim afterhour clublara giderdik sonra is sonra yine Club... Simdi o istek te yok sukur o cahillikte. Gece kuşuydum bende ama simdi aksam 11 gibi yatar sabah erken kalkarım. Gece uykusunun yerini hic birşey tutmuyor ve sabah erken kalkmanın yerini de oyle.

Tek sebebi işsizlik ben sana söyliyim. Öğrenciyken bende senin gibiydim. Sabaha kadar uyumak bilmez sonrada uyanmak bilmezdim. İş hayatı başladı başlayalı eve komada geliyorum, akşam 10'a 11'e kadar zor dayanıpta oturuyorum. Ne ara uyuduğumuda bilemiyorum. Sürekli uykum var ve sürekli uykusuzum. Eşimle bikeresinde akşam 8 de uyumuşuz ya var mı böyle bir dünya. Nerede o eski ben... Çalışmaya başla, uykusuzluk muykusuzluk kalmaz merak etme.

Katılıyorum aynen.Ben de işsizken gece ayakta gündüz yatakta idim,işe girince çok şükür mecburen düzene girdi.

Sabah 6 da yatsan bile, hadi bilemedin 7-8 saat uyursun, 2 de falan kalkman lazım en geç.

6 da yatıp 18 de falan kalkıyorsunuz, ömrünüzü uykuya harcıyorsunuz, harbi yazık insanın en verimli çağlarını böyle heba etmesi...

Katılıyorum aynen.Ben de işsizken gece ayakta gündüz yatakta idim,işe girince çok şükür mecburen düzene girdi.
Yaaa aynen girdi düzene ama ne girmek.. Önceleri ne içsem uyutur diye düşünürken, şimdi ne içsem, ne kullansamda uykum gelmese, akşam eşimle biraz daha vakit geçirebilsem diye düşünüyorum. Hatta geçen koca bi enerji içeceği diktim kafaya son yudumda daha gitmişim. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu uyku.

Ne yapion sen öyle bari 24 saat yat:)

Öğretmenim bendensin aynı kafa:)

Öğretmenim bendensin aynı kafa:)
Ahh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil ama Sendemi uyumaktan kocanla vakit geçiremiyorsun yoksa.. Hadi gel beraber üzülelim, tüm uyuduklarımıza ve tüm uyuyacaklarımıza

Gece sabaha kadar oturup sonra da nasıl gündüz uyumam diye mi soruyorsunuz. Öncelikle tabii ki gece oturmayacaksınız uykunuz gelmez ki bu şekilde bir düzen oluşturmuşsunuz akşamüzeri kalkınca haliyle gece de uyuyamıyorsunuz peki sosyal hayatınız ne oluyor bu durumda ne bileyim ailenizle mi kalıyorsunuz evin işleri arkadaş ortamı falan insan o saatten sonra ne yapabilir ki tüm hayatınız gece oturup gündüz uyumaktan mı ibaret ilginç.

Ahh be meslektaş, bu kafalar iyi kafalar değil ama Sendemi uyumaktan kocanla vakit geçiremiyorsun yoksa.. Hadi gel beraber üzülelim, tüm uyuduklarımıza ve tüm uyuyacaklarımıza
Canım ben artık istesem de uyuyamiyorum bebek bırakmıyor
Ama o kadar seviyorum ki uyumayı bıraksalar hiç yatağımdan çıkmam ilişki durumum yatak yorgan yastık
Uykuya hasretim

Yaşım 21 ikinci öğretimdeyim ordan kalmış olsa gerek bu alışkanlık gerçi kendimi bildim bileli hiç erken uyuyan bi insan olmadım şimdi de okulumda devamsızlık sorunum yok ailemle kalıyorum gece herkes uyurken kendi kafama göre takılmayı seviyorum bu yüzden düzene sokabilmek için çok kez bütün günü uyumadan geçirip o gün erken uyusam da bi kaç gün sonra ister istemez yine eski haline dönüyo bi bakıyorum sabah olmuş bu arada akşam üstü derken 6 falan da değil tabi daha erken ama yinede gündüz uyumak gece uykusu gibi olmadığı için daha fazla uyuyorum 6da yatsam bile 2de falan uykumu alabilmiş olmuyorum yani malesef sanırım bana şöyle kökten bi çözüm lazım geç uyumamı tamamen engellicek ama onu da bulamadım işte henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…