12de yatıp 12de kalkmak benim için çok düzenli, keşke öyle olsa ona da razıyım :)Uykusuzluk berbat bir şey. .
Düzen gerek size. .
Akşam yatıp,sabah kalkmak en güzeli. .
Bende işim olmayınca bazen 12de yatıp 12de kalkabilirim :)
Dikkat et öyle yat kalk . .12de yatıp 12de kalkmak benim için çok düzenli, keşke öyle olsa ona da razıyım :)
ÇDaha önceki cevaplarımda da yazdım, o şekilde çok kez denedim ama bi kaç gün sürüyo onun düzeni de sonra yine eski halime dönüyorum istemsizce o kadar alıştı ki vücut gece uyuyunca çökücek nerdeyse göz altlarım o derece :) yaşım 21 bu arada
Bende 9 aylik evliym daha adam bikti anam valla omur boyu hic katlanamaz:)[/QUOTE
Yaşın çok genç daha çalışmayı denesen bişeylerle meşgul değilsin sanırım boş olduğun için cok salmışsın vücutta alışmış yazık napsın kendini zorlaman lazım uykun geldiği zaman direnme sonradan uyuyamazsın hemen yatağa gidip uyu bu uyku düzensizliğini mutlaka değiştirmen lazım iş bulup çalış derim hayatın düzene girerÇok g
Ç
Kız adamı bıktırma :)))Çok g
Ç
Yaşın çok genç daha çalışmayı denesen bişeylerle meşgul değilsin sanırım boş olduğun için cok salmışsın vücutta alışmış yazık napsın kendini zorlaman lazım uykun geldiği zaman direnme sonradan uyuyamazsın hemen yatağa gidip uyu bu uyku düzensizliğini mutlaka değiştirmen lazım iş bulup çalış derim hayatın düzene girer
Uykum geldiğinde de çoğu zaman üşeniyorum kalkıp yatmaya biraz pinpirikli biriyim galiba yüzümü temizliyim dişimi fırçalıyım aman şu kremi de süreyim e oldu olucak bi sigara daha derken uykum kaçıyo zatenKız adamı bıktırma :)))
Ay Allah korusun düzene girmeye çalış ilk evlendiğimde ben de öyleydim cok uyurdum kaynanam konu komsuya söyleyodu adım uykucuya cıkmıştı şuanda da uykum kaçtı tv bakıyom yoksa uyuyodumUykum geldiğinde de çoğu zaman üşeniyorum kalkıp yatmaya biraz pinpirikli biriyim galiba yüzümü temizliyim dişimi fırçalıyım aman şu kremi de süreyim e oldu olucak bi sigara daha derken uykum kaçıyo zatenadam yazık bıktı bıkacagı kadar bi gün sana uykunla mutluluklar deyip giderse burda derdimi dinlersiniz artık
Ay Allah korusun düzene girmeye çalış ilk evlendiğimde ben de öyleydim cok uyurdum kaynanam konu komsuya söyleyodu adım uykucuya cıkmıştı şuanda da uykum kaçtı tv bakıyom yoksa uyuyodum
Evet yaa,ağız dadıynan fingirdeyemiyom kocamlaYaaa aynen girdi düzene ama ne girmek.. Önceleri ne içsem uyutur diye düşünürken, şimdi ne içsem, ne kullansamda uykum gelmese, akşam eşimle biraz daha vakit geçirebilsem diye düşünüyorum. Hatta geçen koca bi enerji içeceği diktim kafaya son yudumda daha gitmişim. Lanet olsun bu hayat, lanet olsun bu uyku.
Evet ilk bebegim. Ama artık uykuyu unuttum agrilarim oluyo son haftalardayimAyy kıyamam ben hamileyken 9 ay hep uyudum bol bol uyu bebiş doğunca uykulara elveda :) ilk mi
cocuk dogurursan 1 hafta hıc uyumadıgın olurMerhabalar kızlar, benim çok sinir olduğum bi alışkanlığım var çok geç uyanıyorum geç derken akşamüstü falan yani, baya baya geç. Çok geç uyuyorum çünkü genelde sabah 6dan sonra falanhatta bazen daha da geç durum böyle olunca da tabi baya bi geç kalkıyorum, bütün günüm uyumakla geçiyor. İşin kötü tarafı gece yalnız başıma oturup kafa dinlemeyi çok sevdiğim için de bundan vazgecemiyorum ne yapsam düzene sokamadım yani bu uyku durumumu ama artık gerçekten rahatsız etmeye başladı bu durum beni ne yapabilirim bunu düzeltmek için kesin bi çözümü olan var mı?
Gece 10:30 veya 11 gibi yatarım
Sabah 7'de zıpkın gibi ayaktayım. Çok kolay kalkarım, uykumu almış olarak kalkarım. Gündüz de hiç uykum gelmez.
O günü sığdıramama durumu bende de var, tabi geç kalktığım için olabilir ama gece için de geçerli aynı durum günler geceler dar geliyo sankiNasıl günü sığdırıp 10:30 da yatmayı başarıyosunuz? ben işten 6 da çıkıyorum ve git yemek ye otur az dinlen 12 oluyo hemen...sinir oluyorm hep bu sefer erken yatıcam diyorum olmuyo
bi an ben ne zaman yazdım bu yazıyı dedimTek sebebi işsizlik ben sana söyliyim. Öğrenciyken bende senin gibiydim. Sabaha kadar uyumak bilmez sonrada uyanmak bilmezdim. İş hayatı başladı başlayalı eve komada geliyorum, akşam 10'a 11'e kadar zor dayanıpta oturuyorum. Ne ara uyuduğumuda bilemiyorum. Sürekli uykum var ve sürekli uykusuzum. Eşimle bikeresinde akşam 8 de uyumuşuz ya var mı böyle bir dünya. Nerede o eski ben... Çalışmaya başla, uykusuzluk muykusuzluk kalmaz merak etme.
bi an ben ne zaman yazdım bu yazıyı dedim
Ay sendemi kocasıyla fingirdeyemeyenlerdensin, bende sizdenimEvet yaa,ağız dadıynan fingirdeyemiyom kocamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?