Gündüz uykusu

derinxby

mis kokulumm...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
6.368
2.133
698
46
kızlar bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor . benimki sanki biraz fazla mı uyuyor acaba. Kıyaslamak için sordum cevap yazarsanız sevinirim. Benimki büyük çoğunlukla uyuyor. Acaba normal mi?-tatlicadiarzu-

2 - 3 saat arasında uyanık kaldıktan sonra uyuyor bir tanesi uzun oluyor 2,5 saat kadar ama diğerleri kısa 45 dakika 1 saat arasında değişiyor

saol canım ya evet benimki de aynen dediğin gibi:) sevindim valla. küçükler ya fazla dayanamıyorlar ama kendiliğinden de uyumuyor haliyle sallıyoruz. mızırdanmaya başlayınca başka derdi de olmayınca anlıyoruz ki uykusu gelmiş sallıyoruz . acaba dedim yanlış mı yapıyoruz. ama doğru:)uyuya uyuya büyüyecekler işte demekki hakkaten.

bana normal geliyor bu şekilde, hem uykusunu alınca daha keyifli oluyor
bakalım diğer kızlarda yazsınlar bizimkilerde bi gariplik varmı yokmu anlarız

benimki geceleri maşallah uyuyor sabahlarıda ben sallarsam bir kere birde kendiliğinden uyuyor oda en fazla 2-3 saat günde toplam 12-13 saat uyuyor maşallah

kızlar maşallah yatın kalkın sükredin
benim kızım gece cok uyuyor ama sabah 9 da bi kalktımı bittim demektir.sabah 9 akşam 9 mesai gibi hep ayakta. cadı galiba biraz. iş güc cok zor yapıyorum. uyusa bile salallrken kucağımda ya da oyun minderinde avutmaya calışırken en fazla yarım saat uyuyor o kadar.
1 aylık olsun gecer dediler, 40 ı cıksın düzelir dediler 2 aydan sonra dediler......
kızım 3 aylık oldu hala böyle, mahvoldum aylardır nooolacak bilemiyorum.

Vah vah canım:) allah kolaylık versin.Bende benimki acayip diyorum. seninki daha da acayipmiş.Huy işte çocuklar farklı oluyo:)

elifçim bizde de durum aynı 2-3 saat diyorum gündüzleri ama bu herzaman değil ben uğraşırsam uyuyor yoksa bizde aynı senin gibiyiz cnm biraz önce içeri girdik dışardan emzirdim ayağımda salladım öle uyudu 5 te yattı bakalım nezaman uyanıcak eşşek

benimki sabah 9buçuk gibi uyanıyo emiyo altı deyişiyo biraz oynaşıyoruz falan 12-12 buçuk gibi yine uyuyo bu saatteki uykusu uzun sürüyo 2 buçuk saat kadar sonra ortalama 2 buçuk saat arayla yine uyuyo

benim kızımda sabahları 08.00-08-30 arası uyanıyor sonra hemen hemen her iki saatte bir yarım saat 45 dk kadar uyuyor..

oğlum 3. ayını doldurdukttan sonra yani 10 gündür gündüzleri daha uykulu hal aldı. daha önce 1 saat ayakta 40-50 dk uyku derken akşam 9 a kadar yat kalk yapıyorduk. ve eskiden kendi kendine uyuyabiliyordu ama artık biz sallamadan uyumuyor mızmızlanıyor mecbur sallıyoruz.
son günlerde ise çoğu zaman gündüz 2-3 saat 1 kez uyuyabiliyor o da ben o uyandığında emzirip tekrar sallayarak uyutursam hayır demiyip uykuya devam edişi sayesinde. sonraki uykuları gene azar azar. Ama normali gündüz 2-3 kere uyuması ve 8-9 gibi gece uykusuna dalması şeklinde olduğu söyleniyor-okuyorum bi yerlerde...
dün 10 buçukta yattı-dışardn geldik gece kalktık 3,5 -4 de
bugün
8 buçukta kalktı emdi...vs 10 gibi uykusu geldiğinde yattı ve 11 de mıyk mıyklandı kaldırp emzirdim. şimdi saat 12:30 yani 2,5 saat oldu birazdan uyanır:) 10 gündür arada bu şekilde uyumaları sıklaştı .. işallah bunlar istisna değildir ve bundan böyle gündüz sadece 2-3 kısa uykusu olur

bebekler uyku duzeni tutturamazlar henüz çok küçük bunalar normal ama yinede kansızlık olursa bebekler halsiz olur uyku hali çok olur diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…