kızlar bebekleriniz gündüz ne kadar uyuyor . benimki sanki biraz fazla mı uyuyor acaba. Kıyaslamak için sordum cevap yazarsanız sevinirim. Benimki büyük çoğunlukla uyuyor. Acaba normal mi?-tatlicadiarzu-
saol canım ya evet benimki de aynen dediğin gibi:) sevindim valla. küçükler ya fazla dayanamıyorlar ama kendiliğinden de uyumuyor haliyle sallıyoruz. mızırdanmaya başlayınca başka derdi de olmayınca anlıyoruz ki uykusu gelmiş sallıyoruz . acaba dedim yanlış mı yapıyoruz. ama doğru:)uyuya uyuya büyüyecekler işte demekki hakkaten.
benimki geceleri maşallah uyuyor sabahlarıda ben sallarsam bir kere birde kendiliğinden uyuyor oda en fazla 2-3 saat günde toplam 12-13 saat uyuyor maşallah
kızlar maşallah yatın kalkın sükredin
benim kızım gece cok uyuyor ama sabah 9 da bi kalktımı bittim demektir.sabah 9 akşam 9 mesai gibi hep ayakta. cadı galiba biraz. iş güc cok zor yapıyorum. uyusa bile salallrken kucağımda ya da oyun minderinde avutmaya calışırken en fazla yarım saat uyuyor o kadar.
1 aylık olsun gecer dediler, 40 ı cıksın düzelir dediler 2 aydan sonra dediler......
kızım 3 aylık oldu hala böyle, mahvoldum aylardır nooolacak bilemiyorum.
elifçim bizde de durum aynı 2-3 saat diyorum gündüzleri ama bu herzaman değil ben uğraşırsam uyuyor yoksa bizde aynı senin gibiyiz cnm biraz önce içeri girdik dışardan emzirdim ayağımda salladım öle uyudu 5 te yattı bakalım nezaman uyanıcak eşşek
benimki sabah 9buçuk gibi uyanıyo emiyo altı deyişiyo biraz oynaşıyoruz falan 12-12 buçuk gibi yine uyuyo bu saatteki uykusu uzun sürüyo 2 buçuk saat kadar sonra ortalama 2 buçuk saat arayla yine uyuyo
oğlum 3. ayını doldurdukttan sonra yani 10 gündür gündüzleri daha uykulu hal aldı. daha önce 1 saat ayakta 40-50 dk uyku derken akşam 9 a kadar yat kalk yapıyorduk. ve eskiden kendi kendine uyuyabiliyordu ama artık biz sallamadan uyumuyor mızmızlanıyor mecbur sallıyoruz.
son günlerde ise çoğu zaman gündüz 2-3 saat 1 kez uyuyabiliyor o da ben o uyandığında emzirip tekrar sallayarak uyutursam hayır demiyip uykuya devam edişi sayesinde. sonraki uykuları gene azar azar. Ama normali gündüz 2-3 kere uyuması ve 8-9 gibi gece uykusuna dalması şeklinde olduğu söyleniyor-okuyorum bi yerlerde...
dün 10 buçukta yattı-dışardn geldik gece kalktık 3,5 -4 de
bugün
8 buçukta kalktı emdi...vs 10 gibi uykusu geldiğinde yattı ve 11 de mıyk mıyklandı kaldırp emzirdim. şimdi saat 12:30 yani 2,5 saat oldu birazdan uyanır:) 10 gündür arada bu şekilde uyumaları sıklaştı .. işallah bunlar istisna değildir ve bundan böyle gündüz sadece 2-3 kısa uykusu olur
bebekler uyku duzeni tutturamazlar henüz çok küçük bunalar normal ama yinede kansızlık olursa bebekler halsiz olur uyku hali çok olur diye biliyorum ben