E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gün batimi
-
gamze benim cildim de sorunlu ve çok hassas...bugün cilt doktoruna gittim sorunlarım için ve güneş kremi de önermesini istedim...bana güneş kremi kullanmamamı, hatta güneşte durmamı söyledi...istersen sen de bi doktora görün...
Benim cildimde yağlı sivilce pek olmasada sebum salgısı çok fazla..bu nedenle uygun güneş kremini ancak deneyerek bulabilirsin çünkü her kremin her cilde etkisi farklı oluyor.ancak termal sular ihtiva eden ürünler herzaman daha iyi sonucu veriyor.yani la rocher posay,uriage,vichy gibi termal sulardan yapılmış ürünleri denemelisin bence..ben vichy capital soleil 50+ sph kullanıyorum..bunun en büyük avantajı çok sıvı olması ve hemen emilmesi..küçücük bir şişede satılıyor görünce bu bana 1 ay yetmez demiştim ama nerdeyse 9 aydır kullanıyorum çok akışkan olduğu için azıcık uygulamak kafi..kesinlikle tavsiye edebileceğim bi ürün fiyatıda şu an değişmediyse 45 ytl civarı olması lazım
bayanlar bende açık tenliyin roc'un 50 faktörlüğünü kullanıyorum. bunun diğerlerinden bir farkı var,diğerleri 2-3 saatte bir yinelenmeli yani tekrar sürülmeli ama bu 6 saat etkisini devam ettiriyor.
Aysuncum bu hangisiymiş 6 saat koruyan? roc'un 50 faktörü mü başka bi ismi var mı?tam adını verebilirmisin....
Ben tüm gün koruyan daylong die bi ürün biliyorum ama kullanmadım hiç biraz pahalı.
Sanki tüm gün koruyamaz hiç bir ürün gibi geliyo bana????? ama korusa ii olur....
eczacının ve burda yazan arkadaşların önerisiyle avene spf 50+ aldım yeni
vichy yi de tavsiye etti peki ya avene dedim eczacı bayana onu gözü kapalı öneririm dedi coppartane ciltte biraz beyazlık yapar bence en iyisi avene dedi ben de onu aldım
göz ve dudak çevresi içinse clarins spf 30 stick aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?