güneş kremi?

zican

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
83
22
3
35
arkadaşlar merhaba güneş kremi alacagım ama kafam cok karısık. kac faktor almam gerektiği konusunda. bazısı 20 diyor bazısı 30.dun de eczaneye sordum 50 faktor alman gerek dedı. 50 faktor gunes kremı fazla degılmı acaba dıyorum ama eczacı yok en idealı dıyor.siz kac faktor kulanıyorusnz??

50 faktör kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

50 faktör kullanıyorum. Solante kullanıyordum. Bu sefer avene aldım. Eczacı biodermde önermişti. ikisinide tavsiye ederim.

arkadaşlar ben tatil için soruyorum temmuzda kısmet olursa tatile gitmeyi düşünüyorz. o yuzden soruyorum

arkadaşlar ben tatil için soruyorum temmuzda kısmet olursa tatile gitmeyi düşünüyorz. o yuzden soruyorum

Çok beyaz tenliyseniz 50 factor ve yüzünüz içinde ayrıca almalısınız
Ben sebamed kullanıyorum eczane hatta marketlerde bile var

Solante ve hamilton kullandim beyaz tenli olmama rağmen 50 faktör ne kendime ne cocuguma kullanmadim hic bir zaman,faktör yúkseldikce icindeki kimyasallarinda fazlalastigini ve gúnešten alinan d vitaminini de engelledigi düsünüyorum o nedenle 30 faktör ideal geliyor,kontrollü gúnese ciktiktan sonra sorun olmaz

bende oyle dusunuyorum 30 faktor ideal dıe hep bılıyorum. ama eczacı oyle deyınce kafam bulandı

50 sebamed beyaz tenli ve korunmak istiyorsan tabiii,yoksa yanmaksa amacin zaten havuc, kakao,vs kullanirsin

Yuzum icin 50 faktor sebamed kullaniyorum. Beyaz tenliyim cok memnunum. Yuzun icin ayri vucut icin ayri alin.

Hamilton ve vichy yada avene nin cok guzel. Ayrica guneş kremi yanmaya engel dehilki.

Yüzüm için 97 faktör(tek bir markanın var) vucüdum için 50 faktör kullanıyorum. Onunlada gayet esmerleşebiliyorum çok yatkınım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…