güneş kremi?

Avene 50 faktor.Tabi bu yuzum icin.
Ama siz tatil icin istiyorsunuz hem yanma amacli.Tatil icin okadar pahali biseye gerek yok.Nivea alin bol bol surunun 30 faktor yeterli.

Ben Solenta Pigmenta kullanıyorum ve çok çok memnunum

50 faktör bana iyi gelmemişti yüzümde ufak ufak sivilceye benzer bişeyler çıkmıştı.Doktora gittim 50 faktör mü kullanıyorsun dedi evet dedim o yapmıştır dedi. 50 faktörün içinde bi madde varmış söyledi de unuttum. 50 faktör kış soğuğu için ideal yazın 30 dan fazla kullanma demişti. Bende o günden beri 30 faktörden fazla kullanmıyorum yeterli oluyor.

50 faktor en guzeli dogrudur.
Doktorda oyle demisti.

Kizlar hazir konusu acilmisken; waterproof gunes kremleri abdest tutmuyor dimi?? Kullanilmamasi gerek galiba? Gunes kremi sart bisey, ama kardesim gitmis waterproof almis gecen gun. Ne yapsam bilemedim. Yuzune 3 kere su caldiginda gitmis olurmuki o waterproof etkisi? Abdest tutarmi?

50 faktör bana iyi gelmemişti yüzümde ufak ufak sivilceye benzer bişeyler çıkmıştı.Doktora gittim 50 faktör mü kullanıyorsun dedi evet dedim o yapmıştır dedi. 50 faktörün içinde bi madde varmış söyledi de unuttum. 50 faktör kış soğuğu için ideal yazın 30 dan fazla kullanma demişti. Bende o günden beri 30 faktörden fazla kullanmıyorum yeterli oluyor.

Actinica alacağım onu çok övüyorlar hassas ciltler için çok iyiymiş. Bi araştır istersen.

Ne amacli kullanacagina bagli, tatilede mi kullanacaksin ? Gunluk mu kullanacaksin ? Hafta sonu disarida gezerken mi kullanacaksin ?

Tatile giderken SPF 50 UVA ve UVB korumali alirsan ve sik sik yenilersen kremini evet ideal koruma elde edersin.
Gunluk sehirde disari cikarken yani sadece yuzune boynuna eline kullanacaksan daha dusuk 30 SPF alabilirsin.
Zaten 50 %95 korurken mesela 30 SPF %90 falan koruyor yani aslinda aralarinda daglar kadar fark yok, onemli olan UVA ve UVB her ikisinede bariyer olmasi, genelde kremlerin uzerinde yazar.
Ve her ikisinde de onemli olan gun icinde yenilemek kullanim sekline ve yerine gore.

Hamilton+50 faktör kullaniyorum bende eczaneden almiştim şuan indirimde sanirim 105 tl'den 85 tl düşmüş. Cokta memnunum.

50 faktör kullanıyorum
Fazla beyazım yaz kış sürüyorum
Markası solante

Çeşitleri var açıklama kısmından okuyabilirsin nette
Ben gebeyken solante pregna almıştım iyi geldi
Sonra gebelik bitti solante pigmenta bana iyi gelmedi ( fazla cıvık mı yağl ımı desem, diğeri gibi mat değildi )
Geri solante pregnaya geçtim

Mrb bu gunes kremi hakkinda bilgisi olan varmi yada kullanan varmi ????

Eklentiler

• IMG_20160617_215507.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 493
Solante kullaniyorum
50 factor
Vucuduma da nivea 30 factor

Yuksek faktorlerde kimyasal madde artar

Solantenin de 30 faktoru yok sanirim ben hep 50faktorluk gordum
Bugday tenliyim 30faktor ideal aslinda benim için

Sebamed 50 faktör kullaniyorum ama sadece yüzüm için.
Vücudum için garnier aldım 30 faktör.

La roche, bioderma, roc, solante, avene bunların hepsi iyi markalardır.

Yüzün için iyi bir marka alıp vucuduna daha uygun fiyatlı diğer markalardan almanı tavsiye ederim, arko, nivea, garnier gibi.

Yüzüm hic yanmadı.
30 faktörle yanarsınız.

Avene nin turuncu olanı güzel, beyaz olanını tavsiye etmem maske gibi.

Ben şimdiye kadar sebamed ile avene kullandım daha çok avene.

Geçenlerde acil lazım oldu eczaneden dermoskin aldım. İçeriği temiz ve türk markası ama sevmedim yine de yağlı ve parlama yapıyor. Bitsin diye her yerime sürüp duruyorum. Yerli marka diye devam edeyim dedim ama ı-ıh olmadı.

Shiseido için iyi diyorlar onu deneyeceğim bitsin de.

Yüzüm için 97 faktör(tek bir markanın var) vucüdum için 50 faktör kullanıyorum. Onunlada gayet esmerleşebiliyorum çok yatkınım zaten

97 faktör ilk kez duyuyorum. Markasını paylaşır mısınız? Memnun musunuz? Rahat sürülüyor mu? Parlama yapıyor mu?

Ben 50 kullanıyorum ama bronzlaşma amacım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…