- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
UmarımNiye umarım diyorum sanki adam eşcinsel olmasa bir şeyler olacakta
Ergen fangirllere çevirdi bu herif beni
İnsanlar sadece güzel/yakışıklıya aşık olmuyor ki. Dizilerde hep öyle görüyoruz evet ama sokakta bu böyle değil. Ayrıca Hande Doğandemir'in değişik bir güzelliği var. Sıradan değil. Tabi bu benim fikrim :)
Değil mi ya.Süs bebeği gibi geziniyorlar ama iş rol yapmaya gelince beton gibi oluyorlar90-60-90 olmak yada sıfır beden full makyaj olmak insana yetenek kazandırmıyor. Ha doğal güzel olsun ama yapamayanda yapamıyor.
Televizyonda ve sinemada estetiğe çok takılıyorlar. Ha tabi ki estetik kaygısı olmalı. Mekanlar kıyafetler isterse gecekondu olsun isterse çuval giysinler belli bir estetiği olmalı.
Ama karakterlerin illa çok yakışıklı illa çok güzel olması gerekmiyor. Bu yüzden tiyatroyu daha çok seviyorum. Orada yetenek önemli. Herkes kendisine biçilen rolü oynuyor ve tipler de gayet iyi uyuyor. Televizyon da ise bir dizide en az 10 kast hatası buluyoruz
İlla tanınan adamlar kadınlar. Yenilere yüz verin artık. Bereni severim ama görmekten bıktım. Genç jenerasyona destek olun. İnsanlar tanınmadık yüzleri daha çok beğeniyorlar artık. ( usta oyuncuları bu genellemeye katmıyorum onları 40 yıl sürekli izlerim)
canım normal yaşamda öyle tabi ama dizilerde insan güzel kız yakışıklı çocuk görmek istiyo bence
tamam kız çirkin demiyorum ama senin dediğin gibi değişik bi ifadesi var ve bana itici geliyo sana güzel geliyo olabilir ama ben sevemedim
ama rolü iyi yapıyo şimdi doğal bi kız bi de yeni bi yüz olması da iyi
daha çok o kerem denen çocukla yakıştırmıyorum aslında ikisi arasında bi uyum yok bence
barışla daha iyi duruyo mesela kız
Son düzenleme: