Güneşi Beklerken Kanal D

Umarım :34: Niye umarım diyorum sanki adam eşcinsel olmasa bir şeyler olacakta :37: Ergen fangirllere çevirdi bu herif beni

İnsanlar sadece güzel/yakışıklıya aşık olmuyor ki. Dizilerde hep öyle görüyoruz evet ama sokakta bu böyle değil. Ayrıca Hande Doğandemir'in değişik bir güzelliği var. Sıradan değil. Tabi bu benim fikrim :)

Değil mi ya.Süs bebeği gibi geziniyorlar ama iş rol yapmaya gelince beton gibi oluyorlar :ssz: 90-60-90 olmak yada sıfır beden full makyaj olmak insana yetenek kazandırmıyor. Ha doğal güzel olsun ama yapamayanda yapamıyor.

Televizyonda ve sinemada estetiğe çok takılıyorlar. Ha tabi ki estetik kaygısı olmalı. Mekanlar kıyafetler isterse gecekondu olsun isterse çuval giysinler belli bir estetiği olmalı.

Ama karakterlerin illa çok yakışıklı illa çok güzel olması gerekmiyor. Bu yüzden tiyatroyu daha çok seviyorum. Orada yetenek önemli. Herkes kendisine biçilen rolü oynuyor ve tipler de gayet iyi uyuyor. Televizyon da ise bir dizide en az 10 kast hatası buluyoruz

İlla tanınan adamlar kadınlar. Yenilere yüz verin artık. Bereni severim ama görmekten bıktım. Genç jenerasyona destek olun. İnsanlar tanınmadık yüzleri daha çok beğeniyorlar artık. ( usta oyuncuları bu genellemeye katmıyorum onları 40 yıl sürekli izlerim :52: )

canım normal yaşamda öyle tabi ama dizilerde insan güzel kız yakışıklı çocuk görmek istiyo bence
tamam kız çirkin demiyorum ama senin dediğin gibi değişik bi ifadesi var ve bana itici geliyo sana güzel geliyo olabilir ama ben sevemedim
ama rolü iyi yapıyo şimdi doğal bi kız bi de yeni bi yüz olması da iyi
daha çok o kerem denen çocukla yakıştırmıyorum aslında ikisi arasında bi uyum yok bence
barışla daha iyi duruyo mesela kız

Son düzenleme:
bende aşk filmlerlnde asla tahamül edemediğim, erkeğin kel ,bıyıklı,sakallı ve çok yaşlı olması kızlarımız zaten güzel çirkin olma ihtimalı yok

canım normal yaşamda öyle tabi ama dizilerde insan güzel kız yakışıklı çocuk görmek istiyo bence
tamam kız çirkin demiyorum ama senin dediğin gibi değişik bi ifadesi var ve bana itici geliyo sana güzel geliyo olabilir ama ben sevemedim
ama rolü iyi yapıyo şimdi doğal bi kız bi de yeni bi yüz olması da iyi
daha çok o kerem denen çocukla yakıştırmıyorum aslında ikisi arasında bi uyum yok bence
barışla daha iyi duruyo mesela kız

Zıt kutuplar birbirlerini çekerlermiş :23:

Ya Barışta yakışıklı hoş ama biraz çocuksu duruyor :)

Yani Kerem daha erkeksi. Ben öylelerini daha çok beğeniyorum :32:

Tabi alıştık lise dizisinde 30 yaş adamı 18 diye görmeye. Ama bizim lise de hiç öylesi yoktu. Diğer liselerde de. Sakladılar heralde . Hayır sonra kızlar bunalıma giriyor niye bizim okullarda böylesi yok diye. Hakta veriyorum :51:

Ama herkes kaslarına odaklanmış onun. Ben hiç aa kası var seksi demem bir erkeğe. Tavrı bakışı öyle geldi bana. Bu da bir oyuncu için artı. Yani sadece vücuduyla beğeni toplamaz :34:

Barış fazla düzgün geliyor bana :9:
Böyle fazla efendi , kravatınıda çekiyor yukarı kadar sinir oluyorum :63:

Şuan özet var

Cihan: Jale ye bir şey mi oldu gene?

Demet: Jale sana hiç bir şey anlatmadı değil mi. Jale çok hasta

Len gerizekalı Demet Jale heriften çocuğunu saklamış sen gidip hastalığını sakladı diyorsun ya. Temassızlık sorunu var bunların beyninde. Jalenin saklamadığı bir şey mi var Cihandan sanki.

Bu arada o yazdığım diyalogta çalan melodiyi arıyorum. Daha öncede Demet-Cihan sahnelerinde çalmıştı.

Not: Jaleye destek olacaklarmış. He gülüm he olun. Acıma yetime döner koyar ....ne demiş atalarımız . Aynı şey Melis içinde geçerli.

Son düzenleme:
yani mikemmel anne, sorunlu bir kızın mutluluğu için kendi kızının mutluluğunu harcayabiliyor.. bu mudur? :ssz:

Bak kadın hala kızı delirtiyor. Anlat işte gerçekleri. Ama şimdi babanla konuşma hassas bir dönemde de. Sonra hallolur bir şekilde

O Jale o...u yüzünden iki kız da aklını kaybetti neredeyse. Hala mutfakta oturmuş bunları dinliyor. Salona gelip Zeynepin karşısına geçip senin baban Cihan. O senin kızı olduğunu bilmiyor diyemedi ya. 2 cümle sadece 2 cümle

Ana katili eder insanı bu Demet. Jale zaten başına gelecek her şeyi hakediyor. Hala söylemedi bu ne ya. Kız evden kaçtı hala tık yok. Bari sokaktayken tutup söyleselerdi

Bak kadın hala kızı delirtiyor. Anlat işte gerçekleri. Ama şimdi babanla konuşma hassas bir dönemde de. Sonra hallolur bir şekilde

O Jale o...u yüzünden iki kız da aklını kaybetti neredeyse. Hala mutfakta oturmuş bunları dinliyor. Salona gelip Zeynepin karşısına geçip senin baban Cihan. O senin kızı olduğunu bilmiyor diyemedi ya. 2 cümle sadece 2 cümle

Ana katili eder insanı bu Demet. Jale zaten başına gelecek her şeyi hakediyor. Hala söylemedi bu ne ya. Kız evden kaçtı hala tık yok. Bari sokaktayken tutup söyleselerdi

bitirdin diziyi cemre :27: o söylemeyecek, önce arkadaşı öğrenecek gerçeği ama o da söylemeyecek :27: öldürmeyecek süründürecek izleyenleri ki 800000 sezon gitsin dizi :27:

çok üzüldüm zeynebe ya yazık günah, demet söyleyemedi baban cihan diye.

Melisi düşünüyor ne gerizekalı kadın bu ya , senin kızın melisten daha mı önemli.

Ama tayfunun yanına gidip cihanın bu kıızn babası kim ben miyim demesi ile olayı çakması bir oldu sanıırm anladı galiba , herkes kendi yöntemi ile öğreniyor herşeyi , bakalım cihan ne yapacak bu duurmda iyice heyecanlı olmaya başladı dizi.

Zeynepin haykırışlarından içimden bir şeyler koptu o ağladı ben ağladım :43:

Barış tam bir odun ya nedir öyle çocukların yanına giidp sek sek oynamak için ben de oynayabilir miyim çok çocuksu

Bence Zeynep kereme dönecek gibi bazı şeyler bir anda gelişecek

Barış hala Melis'i seviyor .

çok üzüldüm zeynebe ya yazık günah, demet söyleyemedi baban cihan diye.

Melisi düşünüyor ne gerizekalı kadın bu ya , senin kızın melisten daha mı önemli.

Ama tayfunun yanına gidip cihanın bu kıızn babası kim ben miyim demesi ile olayı çakması bir oldu sanıırm anladı galiba , herkes kendi yöntemi ile öğreniyor herşeyi , bakalım cihan ne yapacak bu duurmda iyice heyecanlı olmaya başladı dizi.

Zeynepin haykırışlarından içimden bir şeyler koptu o ağladı ben ağladım :43:

Barış tam bir odun ya nedir öyle çocukların yanına giidp sek sek oynamak için ben de oynayabilir miyim çok çocuksu

Bence Zeynep kereme dönecek gibi bazı şeyler bir anda gelişecek

Barış hala Melis'i seviyor .

Ay gitsin onu sevsin çoluk çocuk beraber takılırlar.

Zeyneple kanki gibi duruyorlar zaten. Zeynep sözde sevgilisine sarılıyor. Sokaktaki adamdan pek farkı yok gibiydi :27: Gerçek hayatta Keremle alakası yoktur ama Zeynep karakteriyle onun arasındaki çekimi güzel kuruyor bence. Demek ki sorun Barışta

Kerem onu nasıl teselli edeceğini bilir :23: :23: Barışın elinden öyle işler gelmiyor. Hem o sahiden de Melis'e asıldığı sahnelerde bile daha duyguluydu. Şimdi sevgilisi diğer kız ama buzdolabı gibi. Anca sırıtıp sarılıyor

Bu bölüm hızlı ilerledi sevindim. Yani sıkıcı sahne yoktu.

Zeynep'in yerinde olsam Demet'e "yoksa sen de mi babamı bilmiyorsun? " derdim :27: Kimden peydahladın falan . Hakediyor o kadın artık

Demet'in tavırları bana çok yapay geliyor. Ne bileyim gerçekleri öğrendi önce atar yaptı sonra "tmm cnm ya xD" modunda dolaştı. Gözünün önünde kız yere çakıldı ama sanki hep karşılaşıyormuş gibi. Sonra da ağlamaklı oldu. İnsan gider bir Cihan'a destek olur. Sadece oturdu heykel gibi

Bir de Zeynep'e şimdi sırası değil diyor. Kız babası bile olmasa hocasına destek verir. O adam ona ne kadar sahip çıktı evinde yatırdı.

Baban seni istemedi diyor. Onun yalan söyleme bahanesi bu değil miydi zaten? Zeynep istenmediğini düşünüp üzülmesin diye değil miydi? E o zaman Demet bilmiyordu tamam. Şimdi bile bile yalan söylüyor. Bir de diyor ki hata ettim yalan söyleyerek biliyorum diyor. Yalan üstüne yalan yani. Arkadaşı kılıklı işte ne olacak :ssz:

Allahtan Cihan biraz çakal Tayfun da tam iyi adam dürüst adam modunda davrandı aferin :51:

Şimdi bittiniz siz Jale-Demet ikilisi :47:

Zeynep bağırırken ve ağlarken bende bir üzüldüm ya iyi oynadı.

Demetin tavırları bana gayet yapmacık geliyor zaten :19:
Zeynep ondan bin kat içli oynuyor , o bağırırken ben ağladım yahu :50:
Demetin söylediği tek şey "zeynep lütfen " :20:

Aynen ya. Saçma sapan bir karakter yazılmış . Senaristler şu kadını biraz kişilikli yapsalardı ya.

Meliste kötü kız ama belli bir karakteri var en azından.

Melis annesini aradı çemkirdi kadın kızına bakmaya diye gitti sonra kocasını bahane edip Cemle birlikte oldu. Kızı orda kendini oradan buradan atıyor kadın onun bunun yatağında oh ne annelik :ssz: Aynı şekilde Demette kızı deli etti ya. İnsan kendi kızına böyle yapar mı

Sen Cihanın kızısın. Ama o bunu bilmiyor çünkü şu müdür olacak Jale teyzen mektubumu ona vermemiş diyemedi ya.

Ya şimdi herşeyden önce unutmadan yazayım dizi kritiği yaparken unutuyorum. Cihan Gölyazıdan giderken öyle ünlü bir basketbolcu değil daha kariyerinin başında bu arada Demet hamile. Cihan gidiyor başarılı oluyor ün yapıyor sonra Tülin ile tanışıyorlar o zamanlar anladığım kadarıyla Tülin'in star olduğu zamanlar, Cihan'da basketin starı evleniyorlar Melis oluyor. Şimdi Melis ve Zeynep aynı sınıfta aynı yaşta nasıl oluyor. Cihan'ın gider gitmez hemen Tülin ile evlenmiş olması ve Tülin'in de en az 2-3 ay içinde gebe kalmış olması gerekiyor aynı senede doğmaları için bu biraz saçma. Nasıl aynı yaşta oluyor bu kızlar.

Melis gerçekten kötü durumdaydı ama bir sahneye çok güldüm hani Demet Tayfun ile konuşuyor telde arkada Melis dinliyoe göz altları mor, dudaklar şişmiş aynı korku filmi gibiydi hani insanın arkasında belirir ya kötü ruhlu şeyler. Aynı onun gibiydi. :1: Melis'e çok üzüldüm ama Melis Zeynep'e yumuşayacak gibi gelmesi ilgilenmesi filan. Bence Kerem sanki Melis'le bir şeyler yaşayacak gibi hiç olmazsa onu iyi etmek için çünkü biliyor herşeyi.

Demet'i ben hep yapa buluyorum sadece bu dizi de değil yani hep yapmacık bir şeyler var o kadında tepkileri inandırdı olamıyor. Bir de nedir bu terzi olarak girip kısa zamanda çizer olmak filan öyle olmak zorunda mı başrol oyuncuları illa çok iyi kalpli, kötülük düşünmeyen, terzi olarak girip modacı, çizer filan olup yükselecekler neden basit bir terzi olarak kalamıyorlar ve illa orada onları çekemeyen kötü kalpli bir çalışan vardır ama başrol oyuncusu melaikedir. Bknz örnek: Aliye dizisi orada da aynen böyle değil miydi. Kız kendini atmış Demet gayet sakin. Melis'te çatıyı mı bulmuş konuşacak yani. Bir de kıza konuşacak bir şey yok terketti baban diyor ya kız babasını istiyor saçmalık ya. Demet'i hiç anlamıcam zaten.

Tülin hemen küçücük birşeyde atıverdi kendini adamın kollarına aslında dertleşmek istedi ama alkolde etkiledi eh o zaman Cihan'da tartıştıklarında Demet'te alsaydı soluğu öyle şey olur mu ama o adam musallat olacak buna herşeyde ortaya çıkacak.

Jale manyağı oh herşeyden elini çekti izliyor öyle desene ben yaptım benim yüzümden oldu baban bu ama bir ailesi var diye. Kanser olmuş üzüntüden yazdık vah vah.

Kerem ne seviyor Zeynep'i ya o sarılmalar filan aslında iyi geliyor Zeynep'e. Zeynep artık emin sevdiğinden resimleri gördü odada. Ama Barış'ı da seviyor güveniyor ancak bir yanı da Kerem'de bakalım ateş ne zaman yanacak.

Barış Melis'e çokta üzülmedi daha düne kadar onu seviyordu oysa ki ne çabuk unuttu. Çok çocuk ruhlu ama napsın mutlu etmeye çalışıyor Kerem nasıldaa tanıyor Zeynep'i ve nereye gideceğini. Fark bu bence.

Cihan herşeyi öğreniyor başka açıklaması yok çünkü zaten o da saçmaydı kızın yaşına bakınca anlaması lazımdı. En azından şüphe duymalıydı.

ya ben şu barışa sinir oluyorum :19:
şu saçının şekli,tavırları beni deli ediyor :57:
Kerem ne güzel yanında sessiz dursa bile destek oluyor..
çocuk gibi iki dondurma alınca sevinicekmi zeynep :19:

Ya şimdi herşeyden önce unutmadan yazayım dizi kritiği yaparken unutuyorum. Cihan Gölyazıdan giderken öyle ünlü bir basketbolcu değil daha kariyerinin başında bu arada Demet hamile. Cihan gidiyor başarılı oluyor ün yapıyor sonra Tülin ile tanışıyorlar o zamanlar anladığım kadarıyla Tülin'in star olduğu zamanlar, Cihan'da basketin starı evleniyorlar Melis oluyor. Şimdi Melis ve Zeynep aynı sınıfta aynı yaşta nasıl oluyor. Cihan'ın gider gitmez hemen Tülin ile evlenmiş olması ve Tülin'in de en az 2-3 ay içinde gebe kalmış olması gerekiyor aynı senede doğmaları için bu biraz saçma. Nasıl aynı yaşta oluyor bu kızlar.

Melis gerçekten kötü durumdaydı ama bir sahneye çok güldüm hani Demet Tayfun ile konuşuyor telde arkada Melis dinliyoe göz altları mor, dudaklar şişmiş aynı korku filmi gibiydi hani insanın arkasında belirir ya kötü ruhlu şeyler. Aynı onun gibiydi. :1: Melis'e çok üzüldüm ama Melis Zeynep'e yumuşayacak gibi gelmesi ilgilenmesi filan. Bence Kerem sanki Melis'le bir şeyler yaşayacak gibi hiç olmazsa onu iyi etmek için çünkü biliyor herşeyi.

Demet'i ben hep yapa buluyorum sadece bu dizi de değil yani hep yapmacık bir şeyler var o kadında tepkileri inandırdı olamıyor. Bir de nedir bu terzi olarak girip kısa zamanda çizer olmak filan öyle olmak zorunda mı başrol oyuncuları illa çok iyi kalpli, kötülük düşünmeyen, terzi olarak girip modacı, çizer filan olup yükselecekler neden basit bir terzi olarak kalamıyorlar ve illa orada onları çekemeyen kötü kalpli bir çalışan vardır ama başrol oyuncusu melaikedir. Bknz örnek: Aliye dizisi orada da aynen böyle değil miydi. Kız kendini atmış Demet gayet sakin. Melis'te çatıyı mı bulmuş konuşacak yani. Bir de kıza konuşacak bir şey yok terketti baban diyor ya kız babasını istiyor saçmalık ya. Demet'i hiç anlamıcam zaten.

Tülin hemen küçücük birşeyde atıverdi kendini adamın kollarına aslında dertleşmek istedi ama alkolde etkiledi eh o zaman Cihan'da tartıştıklarında Demet'te alsaydı soluğu öyle şey olur mu ama o adam musallat olacak buna herşeyde ortaya çıkacak.

Jale manyağı oh herşeyden elini çekti izliyor öyle desene ben yaptım benim yüzümden oldu baban bu ama bir ailesi var diye. Kanser olmuş üzüntüden yazdık vah vah.

Kerem ne seviyor Zeynep'i ya o sarılmalar filan aslında iyi geliyor Zeynep'e. Zeynep artık emin sevdiğinden resimleri gördü odada. Ama Barış'ı da seviyor güveniyor ancak bir yanı da Kerem'de bakalım ateş ne zaman yanacak.

Barış Melis'e çokta üzülmedi daha düne kadar onu seviyordu oysa ki ne çabuk unuttu. Çok çocuk ruhlu ama napsın mutlu etmeye çalışıyor Kerem nasıldaa tanıyor Zeynep'i ve nereye gideceğini. Fark bu bence.

Cihan herşeyi öğreniyor başka açıklaması yok çünkü zaten o da saçmaydı kızın yaşına bakınca anlaması lazımdı. En azından şüphe duymalıydı.

Jale gudubeti demişti Cihan ve Tülin tanıştılar her şey çabuk gelişti sonra Melis oldu diye

Kerem Melisle bir şey yaşamaz ama destek olur. O kız ölse Demette Keremde en başta da Jale sorumlu olurdu. Evet Demetinde suçu var çünkü kızın üstüne fazla gitti. Zaten kafayı yemiş kriz geçiriyor kız de ki tamam sakin ol söylemeyeceğim falan. Ama sonra söyleseydi. Yani o anı kurtarsaydı.

Zeynepi en iyi Kerem anlıyor bence. Barış sanki kardeşini gezdirir gibiydi. Hayır tatlılık yapmaya çalıştı tamam güzel başka zaman olsa ay ne tatlı derdim ama izleyince bir Kereme bir de Barışa bak. "öküz" Kerem Sayer bile kızı ne güzel sardı sarmaladı teselli etti şu iyi çocuk olacak Barış da saçmalayıp durdu dedim

O Jale gudubeti de oturdu izliyor. Çekirdeğini de alsaydın bari Jale izlerken iyi giderdi :19:

Barışta o kadar şiirler yazdığı kızı nasılda unuttu. Akşam fotoğraflara bakıyordu gene odun odun durdu

Ayrıca Kerem Zeynepi karakterinden hoşlanmaya başladı önce. Yani olaylar geliştikçe. Ama Barış abazalar gibi baktı Zeynep elbise topuklu giyince. O an hoşlandı gibi. Yani saçma sapan oldu. Tamam önceden de ilgilendi ama o an bakışı sapık gibi geldi.Oysa Kerem daha güzel şaşırdı

ya ben şu barışa sinir oluyorum :19:
şu saçının şekli,tavırları beni deli ediyor :57:
Kerem ne güzel yanında sessiz dursa bile destek oluyor..
çocuk gibi iki dondurma alınca sevinicekmi zeynep :19:

Yukarda yazdıklarım sizin yorumunuz içinde yazdım :))

Herkes aynı şeyleri söylüyor işte burada gelsinler okusunlar dikkat edip yazsınlar.

Zaten ilerde dizi çekersem yada senarist olursam çaktırmadan buradaki yorumlara dikkat edicem :27: :28:

Son düzenleme:

Jale gudubeti demişti Cihan ve Tülin tanıştılar her şey çabuk gelişti sonra Melis oldu diye

Kerem Melisle bir şey yaşamaz ama destek olur. O kız ölse Demette Keremde en başta da Jale sorumlu olurdu. Evet Demetinde suçu var çünkü kızın üstüne fazla gitti. Zaten kafayı yemiş kriz geçiriyor kız de ki tamam sakin ol söylemeyeceğim falan. Ama sonra söyleseydi. Yani o anı kurtarsaydı.

Zeynepi en iyi Kerem anlıyor bence. Barış sanki kardeşini gezdirir gibiydi. Hayır tatlılık yapmaya çalıştı tamam güzel başka zaman olsa ay ne tatlı derdim ama izleyince bir Kereme bir de Barışa bak. "öküz" Kerem Sayer bile kızı ne güzel sardı sarmaladı teselli etti şu iyi çocuk olacak Barış da saçmalayıp durdu dedim

O Jale gudubeti de oturdu izliyor. Çekirdeğini de alsaydın bari Jale izlerken iyi giderdi :19:

Barışta o kadar şiirler yazdığı kızı nasılda unuttu. Akşam fotoğraflara bakıyordu gene odun odun durdu

Ayrıca Kerem Zeynepi karakterinden hoşlanmaya başladı önce. Yani olaylar geliştikçe. Ama Barış abazalar gibi baktı Zeynep elbise topuklu giyince. O an hoşlandı gibi. Yani saçma sapan oldu. Tamam önceden de ilgilendi ama o an bakışı sapık gibi geldi.Oysa Kerem daha güzel şaşırdı

Yukarda yazdıklarım sizin yorumunuz içinde yazdım :))

Herkes aynı şeyleri söylüyor işte burada gelsinler okusunlar dikkat edip yazsınlar.

Zaten ilerde dizi çekersem yada senarist olursam çaktırmadan buradaki yorumlara dikkat edicem :27: :28:

Orada Jale şöyle demek istedi sanırım hani evlenmeden söyleyecektim ama ani oldu çok evlenmeleri diye. Ayrıca Tülin'de hep kafasına kakıyordu işte sen koskoca basketçi git öğretmenlik yap diye yani baya favori olduğu zamanlarda tanışmışlar yoksa Tülin ona bakar mıydı tabii aşık olmuş ama baya parlak olduğu yıllarmış hemen gider gitmez mi tanıştılar yani Tülin ile birkaç ay içinde evlenip hemen o ayda çocuk yapmış olmaları gerekir işte neyse. Zeynep'in Barış'a sarılırken Kerem'e bakması da acayipti hani. Ah Barış bir bilse olanları. Çok düzgün çocuk yahu Keremle bu kadar vakit geçiren biri olarak enteresan yani. Bir de Demet gitmiş Kerem'e hesap soruyor kucalama diye ya sen tehdit eder gibi ve korktuğunu belli ederek konuşursan bilmese bile kurcalar zaten bunda bir iş var diye hem suçlu hem güçlü Demet'te çocuk iyilik yapmak istedi nereden bilecek babası olmadğını ben olsam yüzüne söylerdim babası olmadığnıı nereden bileyim siz de kızınıza gerçekleri söyleseydiniz derdim.

Aslında çok saçma bir dizi,niye izlıyorum bilmiyorum ama:)
ben hastanenin terasında bir korkuluk olmamasına şaşırdım önce(vardı da ben mi görmedim bilmiyorum ama)...
aynı Medcezir dizisindeki gibi başroldeki çocuğun kızı yatağına yatırması,üstünü örtüp yanına oturması artık çok baydı beni...
zeyneple kerem müthiş uyum yakalamışken,barışla paso heryerde sarılıp başka birşey paylaşmamaları....
tülinin diğer adamla birlikte olduktan sonra,duş bile almadan o yağlı saçlarla evden ayrılması,hastaneye gidip orda cihanla sarılmaları(böğğğğ)
demetin cihanla gerçekten eskiden aralarında hiçbirşey olmamış gibi buz gibi soğuk olmaları..
cihanın bir tostu 5000 saatte alması falan....

Orada Jale şöyle demek istedi sanırım hani evlenmeden söyleyecektim ama ani oldu çok evlenmeleri diye. Ayrıca Tülin'de hep kafasına kakıyordu işte sen koskoca basketçi git öğretmenlik yap diye yani baya favori olduğu zamanlarda tanışmışlar yoksa Tülin ona bakar mıydı tabii aşık olmuş ama baya parlak olduğu yıllarmış hemen gider gitmez mi tanıştılar yani Tülin ile birkaç ay içinde evlenip hemen o ayda çocuk yapmış olmaları gerekir işte neyse. Zeynep'in Barış'a sarılırken Kerem'e bakması da acayipti hani. Ah Barış bir bilse olanları. Çok düzgün çocuk yahu Keremle bu kadar vakit geçiren biri olarak enteresan yani. Bir de Demet gitmiş Kerem'e hesap soruyor kucalama diye ya sen tehdit eder gibi ve korktuğunu belli ederek konuşursan bilmese bile kurcalar zaten bunda bir iş var diye hem suçlu hem güçlü Demet'te çocuk iyilik yapmak istedi nereden bilecek babası olmadğını ben olsam yüzüne söylerdim babası olmadığnıı nereden bileyim siz de kızınıza gerçekleri söyleseydiniz derdim.

Pis Jale :20:

Aslında çok saçma bir dizi,niye izlıyorum bilmiyorum ama:)
ben hastanenin terasında bir korkuluk olmamasına şaşırdım önce(vardı da ben mi görmedim bilmiyorum ama)...
aynı Medcezir dizisindeki gibi başroldeki çocuğun kızı yatağına yatırması,üstünü örtüp yanına oturması artık çok baydı beni...
zeyneple kerem müthiş uyum yakalamışken,barışla paso heryerde sarılıp başka birşey paylaşmamaları....
tülinin diğer adamla birlikte olduktan sonra,duş bile almadan o yağlı saçlarla evden ayrılması,hastaneye gidip orda cihanla sarılmaları(böğğğğ)
demetin cihanla gerçekten eskiden aralarında hiçbirşey olmamış gibi buz gibi soğuk olmaları..
cihanın bir tostu 5000 saatte alması falan....

Ay evet duş bile almadı.

Adamın kokusu kalmıştır Cihan sarılırken nasıl duymadıysa :19:

Dediğin gibi tam uyum yakalıyorlar samimi oluyorlar Barış oğlan geliyor sarılıyor. Duygu olsa bari :37: Sadece sarılıp canım naptın canım üzülme. Bu ne ya. Sevgili olma sadece sarılıp belinden sarma yada el tutma sanki. Tutku olmadıktan sonra peh :ssz: Ama Keremle öyle mi :23: :54:

Demet zaten iyice arkadaşı kılıklı. Ya adam senin çocuğunun babası eski sevgilin. Hiç biri olmasa bile kızına o kadar emek verdi hocası olarak.Git biraz konuş merak etme iyileşir de. Anca oturuyorlar

Barışın amca meseleside arada kaynadı fark etmedik sanmayın

Ve Keremin Zeynep Barışla her sarıldığında ( ki pekte sevgili gibi durmasalarda) başını çevirmesi de özetliyor.

Barış hiç sormuyor mu neden beni aramadın yada bana söylemedin diye. Sevgilisi Keremin odasında yatıyor sonuçta değil mi .

Barış bir kere ona senin derdin ne demişti Kerem de belki de derdim seninle demişti. Barışta off Kerem yapmıştı ciddiye almamıştı. Oysa Kerem ciddiydi aslında :51:

Pis Jale :20:

Ay evet duş bile almadı.

Adamın kokusu kalmıştır Cihan sarılırken nasıl duymadıysa :19:

Dediğin gibi tam uyum yakalıyorlar samimi oluyorlar Barış oğlan geliyor sarılıyor. Duygu olsa bari :37: Sadece sarılıp canım naptın canım üzülme. Bu ne ya. Sevgili olma sadece sarılıp belinden sarma yada el tutma sanki. Tutku olmadıktan sonra peh :ssz: Ama Keremle öyle mi :23: :54:

Demet zaten iyice arkadaşı kılıklı. Ya adam senin çocuğunun babası eski sevgilin. Hiç biri olmasa bile kızına o kadar emek verdi hocası olarak.Git biraz konuş merak etme iyileşir de. Anca oturuyorlar

Barışın amca meseleside arada kaynadı fark etmedik sanmayın

Ve Keremin Zeynep Barışla her sarıldığında ( ki pekte sevgili gibi durmasalarda) başını çevirmesi de özetliyor.

Barış hiç sormuyor mu neden beni aramadın yada bana söylemedin diye. Sevgilisi Keremin odasında yatıyor sonuçta değil mi .

Barış bir kere ona senin derdin ne demişti Kerem de belki de derdim seninle demişti. Barışta off Kerem yapmıştı ciddiye almamıştı. Oysa Kerem ciddiydi aslında :51:

ay kızlar almesınz valla seslı guldum yorumları okurken cok hosuma gıdıyor adamın kokusu kalmıstır he hahahaah:27::27::27::27::27:

dünkü bölüm hoştu
zeynep ilk defa gözüme güzel göründü
keremle aralarındaki uyum da iyiydi
kızın oyunculuğunu da çok beğendim

ama saçma şeyler de çoktu
o demet maaşallah kızından başka herkesi düşünüyo
insan kendi kızını bu duruma düşürür mü elalemin kızı için

barış güya zeynebin sevgilisi ama zeynep herşeyi keremle hallediyo barışa haber bile vermiyo
barış ta bana niye haber vermedin demiyo
ayrıca birlikte gezip sarılmaları da sıkıcı geldi çok uzadı o dakkalar

ayrıca keremin de zeynep uyurken banyodan o şekilde çıkması barışın tam o anda gelmesi filan çok saçma ve zorlama geldi bana
kerem içerde de giyinebilir odasında bi kız uyuyo sonuçta
bilmiyorum beğenmediğim yerler oldu ama genelde güzeldi

Back
X