Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Dun Idrar Testi yaptim ilk teste cift cizgiyi gordum inanamadim 2. testi yaptim yine gordum kan tahlili icin hastaneye gittim yapamadilar onlarda idrar testi yaptilar onlarda pozitif dediler p.tesi kan testi icin bekliorummm
Merhaba Dun Idrar Testi yaptim ilk teste cift cizgiyi gordum inanamadim 2. testi yaptim yine gordum kan tahlili icin hastaneye gittim yapamadilar onlarda idrar testi yaptilar onlarda pozitif dediler p.tesi kan testi icin bekliorummm
ayy canım benim hayırlısı olsun cok sevindim vala ben 7 aydır korunmuyorum ama olmuyor da bu ay korunduk fakat tam 18 gün geçti test yapmaya korkuyorum
Tebrik ederim canım Allah saaglıklı sekilde kucagına almayı nasıp etsin canım darısı basımıza ben 25 ocakta düsük yaptım ama calısmalara devam durmak yok yola devam :) dua et bizlerede hamilelerin duası kabul olurmus