Gunesi Gordum :) Pardon Cift Cizgiyi Gordummm :)

tazecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2010
20
0
36
Afyon
Merhaba Dun Idrar Testi yaptim ilk teste cift cizgiyi gordum inanamadim 2. testi yaptim yine gordum kan tahlili icin hastaneye gittim yapamadilar onlarda idrar testi yaptilar onlarda pozitif dediler p.tesi kan testi icin bekliorummm :36::36::36:

Merhaba Dun Idrar Testi yaptim ilk teste cift cizgiyi gordum inanamadim 2. testi yaptim yine gordum kan tahlili icin hastaneye gittim yapamadilar onlarda idrar testi yaptilar onlarda pozitif dediler p.tesi kan testi icin bekliorummm :36::36::36:

ayy canım benim hayırlısı olsun cok sevindim vala ben 7 aydır korunmuyorum ama olmuyor da bu ay korunduk fakat tam 18 gün geçti test yapmaya korkuyorum:43:

Tebrik ederim canım:71: Allah saaglıklı sekilde kucagına almayı nasıp etsin canım darısı basımıza ben 25 ocakta düsük yaptım ama calısmalara devam durmak yok yola devam :) dua et bizlerede hamilelerin duası kabul olurmus :33:

:nazar: ayy maaşallah çok sevindim canım senin adına taptaptatlı bi bebişin olur inşallah :10: mutlu ve sağlıklı bir hamilelik devamındada annelik diliyorum :66::90:

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün
darısı bizim başımıza :emir_bebek:

Back
X