Güneşi Gördüm

ben dün akşam izledim mükemmeldi mahsun kırmızıgül kendini çok güzel yetiştirmiş ve geliştirmiş kendisinden beklenilmeyeni gerçekleştirmiş.
aslında filmde anlatılanlar gerçeklerin çok az bir kısmıydı söylenecek çok şey var ama gidip kendiniz izleyin.
Filmde sinirlilik ve üzüntüyü bir arada yaşadım düzene yapılanlara dönen oyunlara karşı büyük bir sinir yaşarken o insanların yaşadıklarına büyük bir üzüntü yaşadım.

Memleket isterim
kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

GÜNEŞı GÖRDÜMMMM......
yaptımı yapıyor bu adam filmi.. önce beyaz melek şimdiyse güneşi gördüm süperdi cidden... gerçekten çook etkilendim ben...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de izledim, beğendim açıkçası. Beyaz Melek'i izlememiştim ama buna rağmen biraz önyargılarım vardı. Güzeldi film beğendim.

beyaz melekle karşılaştırdığımda çok daha iyi olduğunu düşünüyorum, sonuna kadar merak ettim filmdeki hikayelerin nerelere bağlanacağını, çok güzeldi.

izledim çok beğendim beyaz melekte çok ağlamıştım bundada çok etkilendim hayatın gerçekleri

Süper bir film tavsiye ederim. Çok etkilendim ağladım bile izlerken. Hepsi çok güzl rollerini oynuyordu.

Son düzenleme:
kıslar kesinlikle seyredilmesi gereken bi film ordan oraya sürüklüyo insanı hala etkisindeyim ayrıca mahsun kesinlikle şarkı söylememeli film yapmalı beyaz melekte güseldi ama bu bambaşkaaa

Beyaz Meleği bende seğredemedim
bi komuşumuzda varmış cd si annemle alıp seğretmeyi düşünüyoruz
komşumuz beraber gidelim dedi
belki yarın gidebiliriz belli olmaz

ben bugün gitim ve tek kelimeyle harikaydı..
coook duygulandım
cook güzeldi..
harikaydı yaaaa
kesinlikle herkes gitmeli

bugun izledim filmi terörü ve askeri beraberce çok güzel işlemiş. gerçekten güzeldi. görüntülerde çok güzeldi tavsıye ederım

Mahsun Kırmızıgül 'ü pek sevmiyorum açıkcası önyargıyla gittim filmede acaba ne yapmış diye ama bunu tamamen sildi harikaydı insanlıgın Türkiyemizin dramını gerçekten güzel bir şekilde işlemiş helal olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…