güneşim doğdu arkadaşlar çok mutluyummmm!!!!!!

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
selam arkadaslar bugun 12 gunumdu kan degerım 231 geldı o kadar mutluyumkı kan sonucunu alınca aglamaktan kendıme gelemedım uzun sure bu kadar yuksek cıkması da süperrr oldu persembe tekrar baktırıcaz anatolıa gunesın doğduğu yer demek benim günesımı bulent hoca doğdurdu allah tuttugunu altın etsın rabbım bebek hasretı ceken herkese bu sevıncı yasatsın hepınıze duacıyım arkadaslar...darısı bekleyenlerın basına.....

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin bende genartta yaptırdım zigoyla aynı gündü tarnsferim benim tutmadı darısı bizlere inşsllsh

cok sevindim tebrik ederim
insallah saglikla kucaginiza almayida nasip etsin Rabb'im

kk da en sevdıgım kısımlardan bırı bebek mujdelerı::) hayırlı olsun dılerım kı kucagına almakda nasıp olur canım yaa..

Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin istenlere cifter cifter versin insallah aminnn

Tebriklerr.Allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhha.s.

tebrikler canım hayırlı hamilelik geçirir,sağlıklı bebeciklerin olur iinşalllllllllahhhhhhhhhh

Tebrik ederim,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin...
Darısı tüm isteyenlare,tüm bekleyenler inşallah,sağlıkla...

gözün aydın rahat ve sağlıklı bir hamillik dilerim :CüvCüv: rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

adacım canım benim ne güzel bi haber verdin..allah sağlıkla sıhatle kucağına aldığın günleri göstersin inşallah..canım ikizler galiba...maşallah canım tebrikler..:lepi:

bugun bu bolumde hem mutlu haberler aldık
ınsallah hepımız ıcın doğar o güneşler canım
hayırla ugurla saglıkla huzurla al bebısını kollarına ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…