güneşim doğdu arkadaşlar çok mutluyummmm!!!!!!

canlarım sagolun o kadar mutluyum kı hep olacagına ınanmak istedım ama son an gelınce ınsan yelkenlerı ındırıyor ıste...allahım sevıncımızı yarım bırakmaz ınsallah...bu yol o kadar uzun ve meşakkatli ki...hepınıze herzaman duacıyım...bu süreçte destegını esırgemeyen tüm arkadaslar sagolun ıyıkı varsınız...

canım benım Allah tamamına erdırsın cok sevındım senın kacıncı dedmendı bende bulent hocaya gıdıyorum kendım hamıleymısım gıbı sevındım ınankı

canım cok tebrık ederım allah analı babalı uzun omurler versın bebegıne .. inşallah bızlere de bu duyguyu yasatsın .. saglıkla kucagına alman dılegıyle...

tebrikler ada, mutluluğun daim olsun... allah kucağına almayı nasip etsin... gamyoncuiremsu

Merhaba ada.Allah mutlulugunu daim etsin insallah mis kokulu bebegini saglikla almayin nasip eder insallah.Darisi tum bebek isteyenlerin basina insallah.

Adacım çok tebrik ederim , allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

cok sevindim senin adina canim...tebrikler...:ecrin_bebek:

insallah arkadasım....bu mutlulugu rabbım tez zamanda bekleyen herkese yasatsın...dualarım sızınle...

Tebrikler canım, gözün aydın, darısı gün sayan bizlere inşallah.....

a.s.canıımmmm çook sevimdim ne güzel bir haber. Ankara dışındaydım sonuçlarına bakma fırsatım olmamıştı bu mutluluğu hakkettin inşallah sorunsuz bir 9 ay sonunda yavrularını alırsın kucağına seni ve eşini tebrik ederim canım.değerin de çok güzeellhihoyyyt inşallah ikizlerin olur. canım benim mutluluğun daim olsun öpüyorum nanaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…