Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar güneşlenirken saç bakımı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

waitingmybaby

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
215
104
323
kızlar merhaba, konuyla ilgili forumda pek bir bilgi bulamadığım için açtım bu konuyu haftaya tatile gidiyorum güneşlenirken saçlarıma da bakım yapmak istiyorum yoksa çok kuruyorlar sizin bu şekilde güneşlenirken saçlarınıza yaptıgınız bakım kürleri, yağ karışımları var mı? önerilerinizi bekliyorum

Ben sadece loreal'in mucizevi yağını kullanıyorum plajda ama Hindistan cevizi yağını da denemeyi düşünüyorum

Korur aslında fena fikir değil ama sonrasında saçın nasıl kokar onu bilemem Aslında o sıcakta saçta donup kalmayacağına göre bir zararı olmaz

Kesinlikle deniz ve havuzun saça verdiği zararı engellemek için saçların sıvı ile temeasını kesecek biçimde yağ bazlı ürünler kullanmak gerek. Ben buna 2 senedir dikkat diyorum ve saçlarımda zerre yıpranma olmuyor.

En önemlisi tuz içermeyen şampuan kullanman canım, yoksa saçlarına tuz banyosu yaptırırsın ve piyasada bulunan çoğu üründe tuz var. Ürün alırken mutlaka içeriğini oku. Vitamin ve biotin içersin aksi halde saçlarını koruman imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…