Gunesten soyuluyorum yardimmm :(

Kumsal9292

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
10
1
1
Bu yaz afedersinz aptallik yapip antalyada kremsiz guneslendim o aksam inanilmaz yandi ve 3 gun sonra soyulmaya basladi. Fakat yuzum ince deri atarken omuzlarim haritaya döndü omuzlarimin ustu soyuldu bembeyaz oldu diger yerlerde kabarma bile yok sapasaglam deri :( bepanten denedim kese denedim deliricem :( daha once basina gelen ve care bulan varmi uzun. Bronzlugum cok uzun sure kalir benim 1 sene bi yeri beyaz bi yeri bronz kalicak diye cok korkuyorim :((

20160711_184600.webp

Bu yaz afedersinz aptallik yapip antalyada kremsiz guneslendim o aksam inanilmaz yandi ve 3 gun sonra soyulmaya basladi. Fakat yuzum ince deri atarken omuzlarim haritaya döndü omuzlarimin ustu soyuldu bembeyaz oldu diger yerlerde kabarma bile yok sapasaglam deri :KK43: bepanten denedim kese denedim deliricem :KK43: daha once basina gelen ve care bulan varmi uzun. Bronzlugum cok uzun sure kalir benim 1 sene bi yeri beyaz bi yeri bronz kalicak diye cok korkuyorim :KK43:(

Gunes koruma kremi ve nemlendirici surmeden guneslenmenin sonu budur zaten. Ayrica yanmak cildi hizli yaslandirir. Madem yanmissin bence git Seba Med in hafif bi nemlendiricisi var ondan al onu badem yagiya karistir sur once cildinin kurulugu gitsin daha cabuk iyilesirsin. Onu omur boyu her gun surebilirsin cok iyi bi nemlendiricidir, cildini asla nemsiz birakmamani siddetle tavsiye ederim

Bephanten kullandim sabah aksam surdum komple soyuldu bi kese hepsi gitti. Tsk ederm.. buda bana ders oldu :))

Back
X